11.02.07
18:22
Какво ще кажете за пъстърмата или така нареченото сушено телешко месце. Дават я със следните показатели:
100гр-209кк - 3 мазнини/гр, 21 белтъци/гр., 0 въглехидрати/гр. Аз понякога си хапвам за ранна вечеря, но е малко бавно смилаема, защото месото е жилаво, но поне не е обработвано с консерванти. Та, какво мислите?
11.02.07
21:27
Много сол има пастърмата, следователно ще се задържа много вода. Иначе вкусно :lol:
12.02.07
00:44
Това мога само като мезе да го ям и върви много добре :D Много е солена и не е добре според мен да се прекалява...
[quote author=“MAK060”]Какво ще кажете за пъстърмата или така нареченото сушено телешко месце. Дават я със следните показатели:
100гр-209кк - 3 мазнини/гр, 21 белтъци/гр., 0 въглехидрати/гр. Аз понякога си хапвам за ранна вечеря, но е малко бавно смилаема, защото месото е жилаво, но поне не е обработвано с консерванти. Та, какво мислите?
абе пaстърмата не може да има само толкова мазнини :shock:
баба ми като взе веднъж беше толкова мазно кажи речи 50/50 мазнини месо
12.02.07
15:40
Нали знаеш, че от пастърма до пастърма има разлика - едната е 20лв килото, а другата 30 :) Хубавата кайзер пастърма не е мазна.
12.02.07
17:08
[quote author=“AYO”][quote author=“MAK060”]Какво ще кажете за пъстърмата или така нареченото сушено телешко месце. Дават я със следните показатели:
абе пaстърмата не може да има само толкова мазнини :shock:
баба ми като взе веднъж беше толкова мазно кажи речи 50/50 мазнини месо
ПАстърма и сАздърма са различни неща :D
HELL2HEAVEN e прав :) В пъстърмата мазнотии няма :) и е ултра вкусно! Даже и изобщо да не се качва с нея пак бих ял по колкото има 8)
ПАстърма и сАздърма са различни неща
Предполагам, че по името се е подвел.
Каква мазнина, може да има в нещо, което е достатъчно твърдо и сухо, че да си е цял фитнес дъвкането му.. :P
И аз съм фен на пъстърмата, ама по-продължителна употреба ми докарва болки в зъбите и челюстите..
Затова, препоръчвам филе Елена :idea: :)