ОН ?

17.02.07
10:53

Видях това в един магазин за 134лв. и смятам да си го купя. Бих искал тези които са го ползвали да споделят своите впечатления от продукта.
Пускам тази тема най-вече защото не съм сигурен дали цената е оправдана или просто е висока заради самото име на производителя :)

FZ

17.02.07
11:11

Много е хубав аз съм го пил няколко пъти. 
Ей тука може да прочетеш още 
http://www.power-beauty.com/index.php?page=catalog&do=more&p_id=1

Трябва да си луд да дадеш 134лв за някъв си протеин, в залата тоя протеин е 100лв!!! аз ти препоръчвам да си поръчаш от силата на champion nutrition протеина той е 100лв и също много добърр друг вариант е да си го поръчаш от http://nutritiontarget.com/cart/ от там тоя на ОН ще ти излезне 90-95 лв някаде.

17.02.07
12:48

[quote author=“RejiMillar”]Трябва да си луд да дадеш 134лв за някъв си протеин,.......аз ти препоръчвам да си поръчаш от силата на champion nutrition протеина той е 100лв и също много добърр друг вариант е да си го поръчаш от http://nutritiontarget.com/cart/ от там тоя на ОН ще ти излезне 90-95 лв някаде.

:!:  :wink:

17.02.07
12:49

Сега съм си купил такъв(само, че по-малката разфасовка) ще видим след 1 месец дали ще има ефект. Всички го хвалят ...

17.02.07
17:06

От 2 кила протеин какво очакваш? Да станеш 100 кила ли? Има по-евтини алтернативи. Като те гледам на анавара маи имаш нужда от геинер. Ако искаш маса.

18.02.07
02:50

[quote author=“KLEKNALIQ”]От 2 кила протеин какво очакваш? Да станеш 100 кила ли? Има по-евтини алтернативи. Като те гледам на анавара маи имаш нужда от геинер. Ако искаш маса.

Тук въпроса ми не беше от какво имам нужда. За евтини алтернативи пък изобщо не ми се говори. Изпил съм доста повече от 2 кг от какви ли не бoклуци :)
Просто исках да разбера дали конкретно този протеин е наистина толкова качествен за тази цена.

Благодаря на всички за отговорите, смятам да го пробвам и после ще ви кажа какъв е бил резултата :)

Един приятел от залата пие само такъв :)
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14439
поръчва го оттук и цената не ми се струва 99 лв а и се плаща доставка все пак :) от този сайт доколкото знам аз тежките неща излизат скъпо все пак доставката е на килограм и аз много се двоумя между
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14369
и
http://nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=14439
незнам кое е по добре 2 пъти повече или по - качествен вие кажете в случая ? :) А за Optimum Nutrition така като гледам никой не се е оплакал от продуктите им.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1