Покачване на маса

19.02.07
21:11

Хора имам нужда от маса защото съм прекалено слаб,а не мога да дигна и 1 килограм.Бая време се пробвам с ядене в голями количества но успях да сваля 1 килограм  :lol: Таа имам нужда от покачване на маса и бихтели ми казали какви храни най-много трябва да ям,за да покача маса

Благодаря предварително  :wink:

19.02.07
21:23

Храна , която е богата на въглехидрати.Поразрови се из сайта и ще намериш точна информация  :wink:

JA

23.02.07
20:52

млечни продукти,яйца,месо(телешко,пилешко,РИБЕШКО),ориз,картофи :)

23.02.07
21:23

Щом сваляш а не качваш значи просто не се храниш правилно, аз имам същия проблем (Висок-слаб) но след като си разделих храненията на 6-7 и започнах да ям като хората и резултатите не закасняха. Важното е да има воля  :wink:

23.02.07
23:53

Каква маса искаш да качиш? Мускулна или не? За мускулна маса има достатъчно материали около теб,само трябва да се огледаш,ако става въпрос само за маса пробвай следното: купуваш 2 бели хляба и 1 кило кайма и си правиш принцеси.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1