Колко лева плащате на месец за фитнес?

Прескочи до:

02.03.07
08:09

[quote author=“yoyo1”]Аз плащам 67евро за мен и приятелката ми за година / без лимит /.

Колега какви са тези цени на този остров за година  аз тука в едно малко град4е плаЩам за една зала 35 евро на месец и то една зала ама поне ми е наблизо,за храната да не говорим тя е отделно

02.03.07
15:08

[quote author=“valentinik46”][quote author=“yoyo1”]Аз плащам 67евро за мен и приятелката ми за година / без лимит /.

Колега какви са тези цени на този остров за година  аз тука в едно малко град4е плаЩам за една зала 35 евро на месец и то една зала ама поне ми е наблизо,за храната да не говорим тя е отделно

Тя си е  общинска и има по4ти вси4ко . А за добавки не говоря / много пове4е са/.

08.03.07
17:10

Йее много хора са гласували на анкетата ве ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1