25.02.07
22:00
Сега съм 1ва смяна и се чуда какво да ям :roll: Има некви пици до даскало, кебапчета, кюфтета ама “пържолЕ” нямаа... Вие какво хапвате сутрин 8) :?:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25.02.07
22:02
10 белтъка сутрин
500г месо 2-3 часа преди трен
10 белтъка след трен
500г месо преди лягане
25.02.07
22:11
[quote author=“Mortos”]Сега съм 1ва смяна и се чуда какво да ям :roll: Има некви пици до даскало, кебапчета, кюфтета ама “пържолЕ” нямаа... Вие какво хапвате сутрин 8) :?:
правиш си сандвич с пилешка пържола примерно и си го слагаш в чантата :P
26.02.07
03:36
100 грама овес, 1 литър мляко, 4 белтъка + 1 жълтък, 30-40 грама мед, 4 филии бонус
3-4 цели яйца разбити с сирене моцарела,100гр.сурови овесени ядки накиснати 5 мин.предварително в 100% портокалов сок с 3с.л.кафява захар,ябълка,банан
[quote author=“RejiMillar”]10 белтъка сутрин
10 белтъка след трен
500г месо преди лягане
:lol: :lol: 15 белтъка кокошарниците ще фалират е :wink:
По темата : овесени ядки+мляко+мед
Ако изям 15 белтъка на закуска и после цял ден ще гледам лошо! Иначе от години си ям Мюсли с кисело мляко.
1 литър прясно мляко и няколко кексчета “Bravo” (понякога 1 - 2 кроасана). :wink:
26.02.07
16:25
Един банан + кисело мляко, след час и нещо 2 тостера със пилешко или шунка. И все пак за мен най-добрият вариант оствата домашно приготвената храна...
27.02.07
10:14
100% портокалов сок ??? няма значение вече дали е 100 или 80 % всички сокове се правят от тиква,после им слагат оцветители подсладители ароматизатори и сока става МНОГО вреден !!! по добре да хапне 4 портокала за тези пари дето е сока,аз лично съм виждал в Гърция как се прави натуралния сок,фирмата е на чичо и той ми каза че всички сокове се правят така ...
закуската е много лесна просто един ден предварително си правиш яденето за другия ден примерно 150 грама ориз + пилешка паржола + 4 филийки бонус .. аз лично нямам определен хранителен режим,но за това пък имам хранителен график - сутрин ям 2 банана + 1 литър мляко 2 сурови яйца и 30 грама протеин в даскалото нищо не ям ...което може би е угромна грешка ... но какво да ям - саламка ? а не ми се носи храна ...защото в моя клас са само момичета :) - което е яко...след училище ям боб,месо или нещо от сорта 20 мин след хранене си пия протеинче + 1 л мляко и 2 сурови яйца след още 30 мин ... съм изразходвал това в тоалетната знаете ядедене спане -сра** ,пия добавки и ето на фитнес след фитнес повтарям процедурата от обяд и ходя на джудо след джудо пак ...
П.П ако си го стиска сока съм съгласен че ще е 100% портокалов :)
27.02.07
11:37
аз си правя много често 1-2 килели млека и 1-2 банана...всичко това го разбърквам с миксера и става супер :wink:
П.П ако си го стиска сока съм съгласен че ще е 100% портокалов :)
ЗА това става въпрос...стига да не си сложи тиква
а какво мислите за 1 свинска пържолка :wink: :wink: :wink: (чисто месо без сланина) за закуска!
аз тва закусвам от извастно време
ама освен това какво друго да ям
09.03.07
14:07
А мога ли да направя това http://trup.hit.bg/DSC01555.JPG с кисело мляко за закуска?
09.03.07
19:55
ами аз обикновено ям 3-4 белтъка и едно кисело мляко една филия със кашкавал :)
[quote author=“RejiMillar”]10 белтъка сутрин
10 белтъка след трен
500г месо преди лягане
Сериозно си се захванал с мръвката. :))
Сега, ако кажеш, че си намерил и конско и направо падам.
А по темата..
Не закусвам. Сутрин мога да употребявам само вредни субстанции.
09.03.07
23:01
Можеш. :wink:
Иначе предимно тъпча боклуците от лафката - кроасани,кифли,меденки :)
Иначе събота и неделя или преди даскало (когато имам време) ям овесени ядки в прясно мляко.Единия вариант е топлиш млякото,слагаш ги и те омекват за 5мин и прибавяш какао,другия вариант е в студено мляко ги слагаш вечерта преди да легнеш и сутринта направо вадиш и ядеш.
Най-често закусвам мюсли или овесени ядки с прясно мляко.Сменям ги с макарони със сирене.Понякога си правя и сандвичи с шунка или наденица и кашкавал,като с тях пия предимно кисело мляко.
По принцип съм чувал,че закуската е по-важно да е богата на въглехидрати,отколкото на белтъчини,понеже сутрин организма има нужда от енергия,която си набавя основно от въглехидратите.После към 10-10.30ч. удрям по няколко яйца,ако не мога тогава следобед ям по 3-4 цели.
[quote author=“kirios”]Най-често закусвам мюсли или овесени ядки с прясно мляко.Сменям ги с макарони със сирене.Понякога си правя и сандвичи с шунка или наденица и кашкавал,като с тях пия предимно кисело мляко.
По принцип съм чувал,че закуската е по-важно да е богата на въглехидрати,отколкото на белтъчини,понеже сутрин организма има нужда от енергия,която си набавя основно от въглехидратите.После към 10-10.30ч. удрям по няколко яйца,ако не мога тогава следобед ям по 3-4 цели.
Аз направо отварям една кофичка кисело мляко и слагам яко овесени ядки+сусамен тахън (сутрин е много полезно за корема) и добавям още нещо по избор примерно някакво месо :D
15.03.07
20:03
Ами аз най-често Овесени ядки, Макарони със Сирене , Принцеси с Кашкавал и Кайма това е... :)
овесени ядки с няколко белтъка, извара, стафиди и орехи - всичко се залива с прясно мляко и става един бъркоч мноо ми е вкусен :)
16.03.07
14:13
1-ви тип - 6-7 бъркани яйца(2 жълтъка макс) комбинирани или със сирене или с кашкавал :D
2 - ри тип кисело мляко със мюсли и мед
3 - ти тип кюфтета от извара :wink:
26.03.07
12:19
казано от Don_Korleone на 27.02.07, 11:37:
аз си правя много често 1-2 килели млека и 1-2 банана...всичко това го разбърквам с миксера и става супер :wink:
и аз хапвам така =)
27.03.07
07:58
Овесени ядки или корн флейкс с прясно мляко, банани или понякога няколко филийки с мед.
Виждам, яйцата са намесени почти на всеки в режима.Как ги консумирате - сурови, варени пържени....
28.03.07
20:18
3 яйца (цели,сварени) ,ако няма яйца си разтварям протеин.Хапвам и препечени филийки може и нещо сладко да повиша нивото на исулина.В даскалото гледам да си нося ядки,банан или кисело мляко.
Мнението беше редактирано от silver_hawk на 28.03.07 20:18.
Аз също съм първа смяна.Моята закуска не е много голяма, но успявам да се подхраня: 2 белтъка и едно цяло яйце (бъркани или омлет с шунка), 3 филии пълнозърнест хляб и чаша (200мл.) айран.В повечето случаи, на училище ям нещо сладко :-S , тъй като не мога да се сдържа.След ваканцията смятам умишлено да си оставам парите вкъщи, за да не мога да си купя нищо сладко.
30.03.07
18:00
Тей като и аз винаги съм първа смяна на училище, а пък сутрин изобщо не мога да стана навреме и да си наготвя нещо прилично си правя едни овесени ядки с кисело мляко от вечерта, слагам ги в хладилника и сутринта само ги вадя и изяждам набързо, а в даскалото ям Корни- според мен е доста добро, защото съдържа фибри или Нестле Лайън и след 1 час 100 гр. фъстъци(кашу) и 1 банан. Както и много от вас казаха - всичко друго, което се продава по лафките са боклуци!!!
казано от RejiMillar на 25.02.07, 22:02:
10 белтъка сутрин
10 белтъка след трен
500г месо преди лягане
А, да си смятал колко протеин има в тези 500гр?
казано от sideways на 25.02.07, 22:02:
100 грама овес, 1 литър мляко, 4 белтъка + 1 жълтък, 30-40 грама мед, 4 филии бонус
Това наведнъж ли го ядеш?
И, ако да, знаеш ли колко Б/В/М поемаш?
06.04.07
11:48
Овесени ядки и мед - перфектната закуска.
Сутрин да се яде яйца, пържоли и темподобни неща според мен не е правилно. Още от ранни зори да наблъскаме организма с “здрава храна”, а какво остава за обеда и вечерята. Сутрин определено трябва да е по лека храната. Установено е, че сутрин се извършват най-много прочистващи процеси в храносмилателната система и с тези яйца и пържоли още със ставането според мен е грешно. мислете малко и за здравето!
10.04.07
14:03
аз лично ям на закуска в 6 и 30 4 белтъка 1 жълтък + 200-300 гр спагети + 1 кисело мляко.На мен добре ми влизат и ме държат сит поне до 9 - 10 часа/сутринта/
10.04.07
15:56
100-150 г мюсли или чист овес залят със прясно мляко. Перфекно е ;).
3-4-5 яйца с масло, домат и краставица. някой път бъркани или пържени яйца със сирене и пак някъв зеленчук за пълнеж. Примерно грах или моркови.
10.04.07
19:50
Тази сутрин закусвах 5 яйца със козунак и 500 мл айрян
ПП : Все пак е Великден :lol:
ПП2: То всъщност е Великден докато не свършат яйцата ;-P
200 грама овесени ядки + 1 кисело мляко и ям чак в 12 просто работата ми непозволява да ям но към 10 удрям един протеинов шеик + креатин +л-глутамин +глукоза
01.06.07
19:40
овесени ядки с мляко и некви такива са наи оферта!! сутрин месо не е оферта според мен !!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече