Откъде да започна?!

26.02.07
11:14

Здравейте,нов съм в тази сфера,а и искам да почна докато е време :) На 17 год. съм и тежа 61 кг. и виждам,че почвам да си правя коремче,а това хич не ми харесва... Бих искал да Ви попитам как да почна тренировки,какво да правя,какво да ям и т.н. ,но искам това да го върша вкъщи,незнам защо но в фитнес салоните нещо се стеснявам и срамувам...
Ако може да ми дадете някаква програма за хранене и правене на упражнения и други неща стига да мога да си направя тялото добро... :)
Благодаря предварително на всеки отзовал се :)

26.02.07
16:26

Няма от какво да се срамуваш. Всеки е тръгнал от някаде.
Хората в залата не са дошли там за да те гледат и да ти се смеят, а по същите причини каквито са и твоите.
И в домашни условия може да се тренира, но истински резултати според мен ще постигнеш единствено в залата.
Относно програма виж това http://www.bb-team.org/training/000156.php

За хранителен режим немога да ти помогна, но съм сигурен че ако потърсиш из форума ще намериш много полезна информация.

Успех !

27.02.07
20:02

Няма от какво да се срамуваш тва е фитнес не модно ревю. Важното е лятото като си свалиш тениската да не се срамуваш  :wink: 
Питай някой инструктор какви упражнения да праиш и как да ги изпълняваш правилно и това е.

Успех !

ME

28.02.07
11:48

Вкъщи е много трудно, ако нямаш уреди
Не се притеснявай въобще, и аз се притеснявах като теб в началото. Тренирал съм в има, няма 10 различни салона досега и никъде не съм видял някой да се смее на някой друг

28.02.07
21:16

Има разбира се и изключения. Аз по принцип не живея в голям град. Тук имаме около 3-4 фитнес зали. В една от тях ходят така наречените “келешчета”,които малко са заякнали и се мислят за голяма работа. Отиваме с един приятел (първото ни влизане там) и почнахме да си тренираме. (с около 30 кг на лежанка). То беше подбутване,посочване с очи,тихи коментари..нямам думи направо..като се има впредвид,че с нищо не сме предизвикали подобно държание.
В крайна сметка сменихме фитнес залата и сега нещата са почти наред. Но защо мамка му е това арогантно отношение към новобранците..нали и те трябва да тръгнат от някъде? Винаги това ме е дразнило във фитнес залите

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1