26.02.07
11:44
Някой използвал ли е следните препарати на Biogame:
Aminostrong
Amino 3800
Споделете какво ви е мнението за тях.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
26.02.07
11:49
Пил съм Aminostrong и ефекта беше никакъв.По принцип Biogame не са предпо4итани добавки.
Аз сега пия BCAA+ на BioGame и до са нищо няма, няма ефект...е аз ги пия от скоро амаа :D
Ако някои е пил същите аминокиселини да каже как ги и пил в тренировъчни и нетрен. дни и къв резултат е получил!!!!!!!
Като гледам аминокиселинния състав (поне този който трябва да е):
ВСАА+:
Изолевцин - 213 mg
Валин - 163 mg
Левцин - 142 mg
Глутамин - 129 mg
Amino Acid 3800:
Изолевцин - 160 мг
Валин - 180 мг
Левцин - 180 мг
Глутамин - 240 мг
Май има смисъл само ако ги комбинираш.
26.02.07
21:17
Мноо ясно че се комбинират хахаахаха каде си чувал бе пич да се зима само амино и да има ефект???!!!!! :shock: МНого ясно че се комбинира тбило то с протеин или креатин или само креатин иликреатин и таурин и сякви други продукти.Много са малко продуктите които сами дават резултат,повярваите!!!!Няма да спрете да ме изумявате обаче !!!!!!!
26.02.07
21:49
[quote author=“ivoivo”]Някой използвал ли е следните препарати на Biogame:
Aminostrong
Amino 3800
Споделете какво ви е мнението за тях.
за да усетиш някакъв ефект трябва да ги взимаш по дълго време особено първото :wink:
The_KiLLeR1 обяснявах на Alonzo, че това което се съдържа в BCCA+ го има и в Amino 3800, и за това трябва да се комбинират двата аминокиселинни препарата!
РОКИ Aminostrong съм пил на два пъти по 3 месеца, но не видях никакъв ефект.
Макар, че съм чувал, че това е най-добрия препарат на Biogame.
The_KiLLeR1 да не си помисли че зимам само амино...не бе бате обаркал си нещо с аминото зимам протеин, гутамин и креатин ма казвам че за сега няма ефект или поне за сега и ви попитах как се пият наи-добре в трен. и в нетрен. дни, ако можете кажете за глутамина същото да не пускам нова тема!
В тренировъчен ден пий 1 доза аминокиселини 30 минути преди тренировка. След тренировка още една доза аминокиселини и 5 гр глутамин. Вечерта преди лягане още 5 гр глутамин.
А в нетренировъчен ден 5 гр глутамин преди лягане и една доза аминокиселини или сутрин със закуската или вечер с глутамина.
[quote author=“ivoivo”]В тренировъчен ден пий 1 доза аминокиселини 30 минути преди тренировка. След тренировка още една доза аминокиселини и 5 гр глутамин. Вечерта преди лягане още 5 гр глутамин.
А в нетренировъчен ден 5 гр глутамин преди лягане и една доза аминокиселини или сутрин със закуската или вечер с глутамина.
Мерси бро :wink:
02.03.07
19:24
какво чуват очите ми ...??? :shock: :shock: :shock:
как ще пиеш само аминокиселини бе се едно да пиеш вода без да ядеш бе ...взимай протеин поне,човееече :) лелел луд съм аз ... пий протеин с тез амино и креатин и глутамин всичко бе човек всичкоооооо
П.П - са се прибирам от бокс и фитнес и съм мазало немога да си дигна пишк*т* дори ... :evil: :evil: :evil:
03.03.07
01:08
По-скъпа урина, друго няма да стане :D
07.06.11
18:03
Искам да попитам от къде мога да си купя тези аминокиселини ? Турся по аптеките но те имали течен вариянт ( който аз лично не го харесвам) , от къде мога да си ги закупя на капсоли ?
12.06.11
11:31
Избери си нещо друго.
13.06.11
13:03
Защо ? Би ли ми казал мнението си ?
13.06.11
13:25
Ако храненето не ти добро и ако тренировъчната ти програма куца едни аминокиселини няма да ги усетиш по никакъв начин.Ако искаш може да споделиш стаж,години и хранителен режим за да сме от полза.
Втората част на въпроса е за Biogame. Не те съветвам да правиш компромис със себе си и да вземеш добавки на българска фирма. Чак след като изградиш солиден хранителен и тренировъчен режим, може да се замислиш за качествени добавки на по-висока цена и по-качествена и доказала се фирма.
казано от ivoivo на 26.02.07, 11:44:
Някой използвал ли е следните препарати на Biogame:
Aminostrong
Amino 3800Споделете какво ви е мнението за тях.
Преди 5 години съм ги пил. Нямам впечатления като да са ме възстановявали особено добре, но това е защото съм ги пил по предписание. Ако се утроят дозите, може да има файда.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече