Защо сурватката на ОN се разваля ?

01.03.07
06:54

Някой случаино да знае защо 100% ОН Голд се раваля толкова барзо ? Около 1 седмица след отварянето на кутията протеина почва да мирише на вкиснато мляко !!! Даже забелязах, че ако го разтворя във вода и изчакам 5-10 минути след това течноста мирише на джибри и е невъзмойно да се изпие от човек които има и поне малко обоняние :lol: 

Инче протеина на ОН си остава номер 1 за мене .. ефекта винаги е налице  8)

01.03.07
07:04

:roll: да ни си  купил някое менте  това при мен не се е слу4вало да мирише така, а и не съм пил само един път от техният продукт

01.03.07
07:10

Ами живея в Канада и съм си я купувал от поне 4-5 различни места, но всеки път е едо и също, мирише си и това е  :lol:  невярвам да е фалшива защото определено действа  :twisted:
Обаче много ме изнервя това с тази непоносима миризма ! преди 2 седмици си взех 5кг които трябваше да хвърля ! ( е не ги хварлих, използвах ги за захранка за риба и си избих парите  :D )

01.03.07
07:14

Е тогава си вземи друг какъв е проблема като например на EAS,CHAMPION и какви ли не други  вземи си от тоя Канадският протеин PVL GOURMET

01.03.07
07:20

Аз взимам ОН защото е най-евтин и поне за мен имаше най-голям ефект .. пробвал съм на БСН (пален боклук е ) и още 2-3 други но ОН си остана номер 1, ако изклучим това че се разваля  :cry:
Тези на ЕАС ми излизат доста евтино ( $20 - 5 кг ) поради факта че фабриката им е на 0.5км от вкаши, но нещто им нямам вяра...

01.03.07
12:26

И на мене ми мирише, обаче само като оставя шейкъра неизмит повече от няколко часа. Получава се някакво окисляване. Наппример опитай в тоя съд където си разбил дозата да го оставиш неизмит. Мирише на неизхвърлен от една зима биодн за зеле. Обаче се плучава при всички протеини, които съм пил  :evil: Опитай протеина на ПВЛ 100% органик във всяка прашинка.

01.03.07
14:35

чакайте малко...Който и протеин да оставите в шейкъра ще мирише(ако не го измиеш веднага след употреба)тъйкато протеина не може да стои разтворен повече от 15 минути и се вкисва.Винага остава малко разтворен протеин в шейкъра или в шишето и затова мирише.

02.03.07
08:24

[quote author=“a8n”]чакайте малко...Който и протеин да оставите в шейкъра ще мирише(ако не го измиеш веднага след употреба)тъйкато протеина не може да стои разтворен повече от 15 минути и се вкисва.Винага остава малко разтворен протеин в шейкъра или в шишето и затова мирише.


То4но така много правилно, а колкото до колегата продуктите на ЕАС са си на много на добро ниво не са за подценяване само пари да  има :lol:

02.03.07
11:59

На ОН протеина винаги мирише гадно, особено ако е ванилия направо е отврат, но това не значи че не действа!

02.03.07
17:10

Аз в момента пия 10lbs на ON вече 2 месец ( почти свърши  :cry:  ) и немерише гадно или на развалено, а това че като го оставиш повечко време да престой разбит е напълно нормално да мерише кофти, ако те мързи да миеш шишето просто го остави отворено...

03.03.07
02:17

Е това ми хареса , най-накрая нещо негативно за ОН , че вече някой хора като споменаваха ОН изпадаха в екстаз .  :D :D :D

03.03.07
08:39

[quote author=“dobrilov”]Е това ми хареса , най-накрая нещо негативно за ОН , че вече някой хора като споменаваха ОН изпадаха в екстаз .  :D :D :D

Какво му е негативното?+това заглавието на темата доста бърка хората.Протеина не е развален,просто се вкисва като е разтворен.Пък и автора не е казал какъв вкус е протеина,ако е ванилия възможно е да мирише,но не значи,че е развален и не действа.

03.03.07
17:53

И аз пия ОН 10 лбс Ванилия и не мирише кофти :) .
Смяни мястото от където го купуваш и вземи по малка разфасовка  за да пробваш защото може тоя които ти го продава да те метка с некаф развален .
Успех в намирането на хубав протеин !

NO

03.03.07
22:47

Наистина смърди много като престои даже и малко да го оставиш! Аз си мислех, че е развален и го изхвърлих (язък за парите) и повече не съм взимал... минах на Мусаши - той не мирише даже и 1-2 дена съм оставял шейкъра без да го мия като ми излезе работа и не съм вкъщи.  :wink: Интересно от какво се получава тая смрад :?:

03.03.07
23:51

Е па шейкъра ли не можете да си измиете...?!?
Няма значение как мирише протеина, важното е да действа и да съдържа точно това, което пише на опаковката. :wink:

04.03.07
01:24

[quote author=“noble”]Наистина смърди много като престои даже и малко да го оставиш! Аз си мислех, че е развален и го изхвърлих (язък за парите) и повече не съм взимал... минах на Мусаши - той не мирише даже и 1-2 дена съм оставял шейкъра без да го мия като ми излезе работа и не съм вкъщи.  :wink: Интересно от какво се получава тая смрад :?:

Акъл не ми побира как можеш да пиеш мусаши вместо оптимум щото ти мирише шейкъра от 100% уейа :)

04.03.07
08:28

[quote author=“kao”][quote author=“noble”]Наистина смърди много като престои даже и малко да го оставиш! Аз си мислех, че е развален и го изхвърлих (язък за парите) и повече не съм взимал... минах на Мусаши - той не мирише даже и 1-2 дена съм оставял шейкъра без да го мия като ми излезе работа и не съм вкъщи.  :wink: Интересно от какво се получава тая смрад :?:

Акъл не ми побира как можеш да пиеш мусаши вместо оптимум щото ти мирише шейкъра от 100% уейа :)

А на мен акъл не ми го побира как ще фърлиш ON на боклука!?! Другото което акъла не ми го побира го е казъл kao  8)

NO

04.03.07
09:07

Все едно да ти се вкисне млякото и да си го изпиеш защото си дал пари и защото е верея примерно :lol: помислих, че е развалено... Тва за мусаши го казах защото показва, че не всички протеини миришат и ми е интересно защо става така... заради коя съставка, а и щом мирише сигурно нещо не е наред. А за шейкъра, мързи ме да го мия веднага и го мия като дойде време да си правя нов шейк (от немай къде) :wink:

IceMan

04.03.07
11:12

[quote author=“WHOA”]И на мене ми мирише, обаче само като оставя шейкъра неизмит повече от няколко часа. Получава се някакво окисляване. Наппример опитай в тоя съд където си разбил дозата да го оставиш неизмит. Мирише на неизхвърлен от една зима биодн за зеле. Обаче се плучава при всички протеини, които съм пил  :evil: Опитай протеина на ПВЛ 100% органик във всяка прашинка.

да ужасна миризма като на ферментирало ... сигурно може да се прави алкохол от протеина или поне ракийца :) хахаха

04.03.07
11:15

[quote author=“IceMan”]сигурно може да се прави алкохол от протеина или поне ракийца :) хахаха

Сори за офтопика. Само да кажа, че то ракия от всичко се прави, при подходящо количество захар :lol:

04.03.07
12:58

офф/

Дайте да печем ракия от протеин .
Рецепта :
20лбс протеин ( препоръчително американски изолат)
40лбс захар
1 казан за печене на ракия
4-5 кофи дръвца
1 дамаджана
Начин на приготвяне :
сипвате протеина със захарта в една каца и чакате докато замирише кофти ( добавяте и малко водица ) .
Палите казана и сипвате хомогенната смес .
Чакате и дослагате дръвца за да не изгасне .

Хранителни стоиности на получения продукт ( за 100 мл)
40%алкохол
40% протеин
60% въглехидрати

Ready To Drink гейнер направо  :lol:

/офф

дори да измия шейкъра ако го затворя след това ( плътно) като го отворя пак намирисва леко :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1