културисти без химия

Прескочи до:

11.03.07
09:25

Зоб не се хаби брат  :wink: Заради такива тъпи спорове спрях да пиша тук  :wink:

11.03.07
12:22

За кой Олива говорите?
Тоя дето ядял 3кг конско не е ли Serge Nubret ?

Според мен качествена мускулатура се прави и с по-малко тонове месо  :roll:

11.03.07
12:44

[quote author=“qk_bik”]Значи,момчето,което каза,че е ял по 800 грама месо на ядене,съм абсолютно склонен да му повярвам,защото лично съм ял по 900-1000 гр. свинско филе, и мога да кажа,че не съм го ял по толкова заради протейна или нещо,а просто защото съм зверски гладен.Това съм го правил винаги след тренировка,примерно 5 часа липса на хранене и зверска тренировка и е напълно възможно,поне за мен.Това,че не се усвоява не означава,че трябва да умирам от глад.Значи оня ден след тренировка си купих едно добро пиле на грил и си го изядох цялото.Но ако се напъна и пиле и половина мога да изям,ако има навити можем да направим един бас.А през деня няма да мога да го изям това признавам,само след тренировка.Ами специално за Олива мога да кажа,че може и да е ял по 3 кг. в основен период,защото това са уникуми,но не е възможно да се усвоят,просто човека си е бил гладен,как да го кажа по друг начин,имал е възможност,бил е гладен и така.Но за предсъстезателна диета,няма начин просто,с такава талия ще излезе точно никога.А и дори да е зобал пак талията няма да е такава.3 кг. месо + 1-2 литра вода и корема му ще прилича на баскетболна топка.Ако сте виждали 3 кг печено месо на едно место ще разберете за какво ви говоря.А специално по темата за яденето,мога да ви посоча доста примери за изверги,които момчета ядат доста над това,което може да повярва медицината.Лично съм виждал един тупан как изяде 100 кебапчета + 2 хляба и 1 каса бира.Момчето беше 130 кг. и мога да кажа,че яде като разпран.Друг случай е за двама от моето село,които на един сбор са изяли 1 агне двамата,хах лудница направо,има всякакви нестреси по тая зема убедил съм се.А наскоро казаха по телевизията за някакъв,който поставил нов световен рекорд,който е дал близо 12 промила проба на полицията,не запомних от каде беше,но помня,че казаха,че е припадал три пъти и че това се равнява на 5 шишета водка.Казаха,че такава доза трябва да убие трима човека.Предишния рекорд го е държал българин със 9 промила и нещо близо 10.така,че има доста луди.

Кави 5 шишета какви 5 лева. Стига с тоя фолклор...

Ето ви малко факти:

Промила е относителна величина във финкция от живото тегло. Аайде ще го сметнем за 70кг-мов човек

0.02 литра твърд алкохол = 0.14 промила
ПРавим една пропорцийка, Колко промила има в 5литра водка:

0.02/5=0.14/x ;
x= 35 promilles /Тоест в 5л водка има не 12, ами 35/

Да не говорим, че кой знае как са му мерили пробата...

11.03.07
20:36

Аз когато изкарвах БЧК доктора обясняваше как стоят работите с промилите.Че е относително -относително е -етанолът си има някакви функционални единици ,също като анаболните стероиди(единици съобразени и посочени от производителя ,при които действа даден продукт нещо такова ,не съм енциклопедия)... :roll:
Абе докторът каза ,че в зависимост от набора на специални ензими в черния дроб и секрецията на вещества,разграждащи алкохола ,се различават промилите алкохол в кръвта на различните хора.

Или с две думи : някой на 2 ракии може да е с проба по-малка, отколкото друг на 2 пръста бяло вино.
п.с.
Единствено съм забравил дали за дрегера,кръвната проба или и двете се отнасяше

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1