13.03.07
17:21
Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
Просто съм много много доволен от продукта за сега.... препоръчвам го на всеки , който може да си го позволи ! 8) 8) 8) :idea:
Сега свърших много тежка тренировка гърди и бицепс , а съм готов за още 1 такава...
13.03.07
17:34
[quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
На лег вдигах 8кг отгоре....
Просто съм много много доволен от продукта за сега.... препоръчвам го на всеки , който може да си го позволи ! 8) 8) 8) :idea:
Сега свърших много тежка тренировка гърди и бицепс , а съм готов за още 1 такава...
Освен това че се похвали от продукта , какъв друг смисъл има тази тема ?
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
Голям! Малко хора от бг са го пробвали принципно!
13.03.07
17:46
[quote author=“YODA”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“atanazov”]Този продукт е невероятен .... 3та тренировка правя ( 3та доза 20гр. от него ) ... животинска сила и ненормално напомпване.... повтарям 60 грама съм изпил от него само !
Голям! Малко хора от бг са го пробвали принципно!
В кои магазини го продават този продукт извън интернет магазините за суплементи. :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
Попринцип го няма никъде в БГ магазините, освен в е-магазините.
Аз го купих от потребител от този форум , който иска да ми пише ЛС ще го свържа с човека.
Излезе ми 95лв с доставка до вратата.
13.03.07
17:50
Смисъл от темата има много голям, ако има много такива хора, които споделят ще е идеално :) Всеки ще знае за к’во иде реч... Аз съм си поръчал, дано и при мен има ефект :)
13.03.07
17:51
Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!
Тея с поръчките от интернет са ми ясни уж много поръчват и пият скъпи добавки , на най-добрите фирми пък накрая са все едно не са влизали във фитнес зала .
Стига с тея свободни съчинения!
Йода: Хайде недей писа глупости моля ти се. Разликата в добавките е голяма естествено, при по ниската цена по интернет!
13.03.07
18:02
Не се продава във България. Единственият вариант е някой да ти го достави :)
[quote author=”Пуека”]
Тея с поръчките от интернет са ми ясни уж много поръчват и пият скъпи добавки , на най-добрите фирми пък накрая са все едно не са влизали във фитнес зала .
:lol: ” много ясно ” :lol:
13.03.07
18:15
[quote author=”Пуека”]Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!
Ти недей така безрезонно да ги съдиш! Всеки прави това, което му е по възможностите или вкуса.
atanazov, от всяко ревю има полза, а вече от читателите зависи дали те ще го приемат за истинно или не. :wink:
13.03.07
18:20
atanazov - Пиеш ли и нещо друго заедно с No Explode?Дай малко повече информация за себе си, за да можем да се ориентираме.И още нещо - след като свършиш продукта, би ли казал крайните ти впечатления и резултати?
13.03.07
18:41
Нормално да е номер 1. И в bodybuilding.com номер едно :)
В момента пия no - explode и глутамин на satura тези дни ще купувам протеин na champion nutration whey.
Лог няма смисъл да правя просто исках да направя тема , в която да дискутираме продукта.
13.03.07
20:03
Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...
[quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...
Интерестно ми е да кажеш Защо?? ( аз в момента се чудя кво да каркам лятото ;) )
[quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...
Интерестно ми е да кажеш Защо?? ( аз в момента се чудя кво да каркам лятото ;) )
С тебе Водка + сокче Капи ше къркаме :lol:
atanazov
Поне на 2-3 тренировки казвай как ти е повлияло и тнт ;)
А ти освен, че натрупа още една бройка към мненията си, друг смисъл не виждам и в твоето изказване :twisted:
——-
@atanazov - аз ти казах, че е по-добрия вариант и от Пъмпа.Самите BSN твърдят, че има няколко процентно увеличение на силата още при първия прием.
@InDaHEad - защо точно лятото бе батка ? За вените ли ? :lol:
[quote author=“GH0$T”][quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...
С мене водка ?!?? Моето момче аз такива работи немога да правя :twisted:
А иначе NO EXPLODE от давна съм му хвърлил око ...
atanazov земи направи верно лог във форума интересно ми е, а и предполагам не само на мен :wink:
[quote author=“Vesata”][quote author=“GH0$T”][quote author=“Vesata”][quote author=“InDaHEad”]Е аз кво ви казах бе момци :lol: ...според мене обаче трябва да се взима само лятото тва нещо...
С мене водка ?!?? Моето момче аз такива работи немога да правя :twisted:
А иначе NO EXPLODE от давна съм му хвърлил око ...
atanazov земи направи верно лог във форума интересно ми е, а и предполагам не само на мен :wink:
Ей сега се сетих ти си само по твърд алкохол :lol:
Ще бъде ракийка първоток специлно за тебе :)
13.03.07
21:56
[quote author=“emzo”]
А ти освен, че натрупа още една бройка към мненията си, друг смисъл не виждам и в твоето изказване :twisted:
——-
@atanazov - аз ти казах, че е по-добрия вариант и от Пъмпа.Самите BSN твърдят, че има няколко процентно увеличение на силата още при първия прием.
САМО не ми казвай какво да пиша и какво не разбрахме ли се EMZO :twisted: :twisted: :twisted:
13.03.07
22:33
[quote author=“emzo”]
——-
Хаха много ясно :) ...а и продукта действа по-добре като се спира нищо че бсн казват да си го пиеш като протеинче целогодишно :lol: ...иначе за лятото е перфектен щото много добре изглеждат мускулите-”наляти” с кръв :twisted:
@Emzо, аз и пъмпа мисля да го пръсна към края на Април ама добре направих, че те послушах за bsn-то продукта е перфектен! :lol:
Ще видим може и нещо по-добро пак ще се допитвам за тези White Blood и другото пак Blood беше в комбинация може да ги пробвам ще го измислим , но ефекта от NO EXPLOD-a от 60гр. е невероятен... Не предполагах, че ще усетя такъв ефект толкова бързо...
Що до лог от 2 седмици след гърди и бицепс или гръб и трицепс ( по-тежките ми тренировки ) , ме боли ляви бъбрек и утре мисля да отида на преглед и незнам какво ще ми кажат, ако е опасно може да направя кратка почивка...и няма да е пълен лога,а ако всичко не е опасно ще пиша по някое друго мнение как протичат тренировките...
Лека вечер от мен :!:
16.03.07
10:28
[quote author=“atanazov”]Попринцип го няма никъде в БГ магазините, освен в е-магазините.
Аз го купих от потребител от този форум , който иска да ми пише ЛС ще го свържа с човека.
Излезе ми 95лв с доставка до вратата.
и на мене така ,почвам го от април
16.03.07
11:31
Значи, аз мисля да го пия април и май и да го комбинирам с :
Optimum | 100% Whey Gold Standard Protein, Rocky Road
NOW | Calcium Caseinate Protein Powder
Universal | Animal Pak
и после да чистя с
Universal Animal Cuts
:)
[quote author=”Пуека”]Ако някой знае магазин за суплементи в България където го продават този продукт да каже !!!
Йода: Хайде недей писа глупости моля ти се. Разликата в добавките е голяма естествено, при по ниската цена по интернет!
Да, бе те всички дето поръчват добавки от нета, са така 8)
Айде стига ти си писал “свободни съчинения”.
Видях, че има 1000000 теми за NO Xplode и затова не пуснах нова. Та реших тук да попитам..
Смятам да го взема със glutamine/creatine (10g glut / 5g creatine) на ден + BCAA амино к-ни + Scitec 100% isolate whey протеинче, но въпроса ми е следния.. по принцип съм нямал проблеми със сърцето или високо/ниско кръвно, само веднъж преди 6-7 месеца във период на 10 дена някаде имах по високо кръвно, и това беше... после отшумя и проблеми не съм имал и сега не съм много сигурен да го пробвам ли аджаба буустера или не? Мисля си и кардиограма да си направя преди да го почна ( ако въобще го почна ) и евентуално ако нищо не ми каже лекарката и че нямам никакви проблеми със сърцето/кръвното го взема МОЖЕ ли нещо кой знае какво фатално да стане? Чета тука американските форуми, еди си кой припаднал.. друг са посрал в гащите си, трети не можел да спи 3 дена, ебахти филмите.. че просто искам да знам информативно, вече 2ри ден чета за тоя продукт по 4-5 часа и насякаде различни мити работи пишат..
Тренирам от близо 3г със прекъсвания, последно взех 2х Анимал МСтак, със glutamine/creatine + протеин,а във момента карам само на креатин и протеин ( и то по 1 път на ден ) докато ми пристигнат другите добавки. ( това последно е преди хм 30-40 дена ).
Ами мерси предварително.. надявам се на точни и ясни отговори, а не препратки към други сайтове, трето пето и тн. Виждам, че по-вечето са точни хора тук. :)
ПП. На 18г съм. 183см / 90кг
21.02.08
20:43
СПАМ
ГГ
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 21.02.08 20:44.
21.02.08
20:46
meitriks предлагам ти да попиташ за тези подробности в темата от раздела ни за вносители директно BSN България
Относно експлоуда ,го пробвах преди 5 месеца.лично моето мнение е ,че времето когато трябва да се ползва този продукт е началота на лятото - когато започнете чистенето.Ефекта му е основно да увеличи силата и най вече енергията ,а това е перфектно когато увеличите броя на кардиото а запазите интензивноста на тренировките в залата.Освен това те напомпва страхотно и те поддържа напомпен,а лятото си е добре да ходиш напомпен ;-P
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече