04.11.04
22:07
Тренирам от 1 месец, и нещо почна да ми прещраква дясното рамо,няма болки но ме дразни.Искам да знам да предприема ли нещо или ще се оправи.Един ми каза че било нормално и щяло да отшуми.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
05.11.04
00:03
Ми и на мене така ми пражи понякога и това от няколко месеца. Засега нямам някакви контузии на рамото и изглежде че това не е проблем(да чукам на дърво)
Тва е от рамената става ще ви помогне артростоп или други такива препарати които садържат медикамента дето се го забравям :) . Иначе ако е нараняване на меките тъкане спрете да тренирате рамената и само с дъмбели ги тренираите
по-здрави
05.11.04
13:37
[quote author=“emil_mlo”]Тва е от рамената става ще ви помогне артростоп или други такива препарати които садържат медикамента дето се го забравям :) .
:D
Глюкозамин. В няколко съединения.
Помага и желатина, и магнезия. Мисля, че и двете ги има в артростопа.
Обаче е добре да се има предвид, че някои от тези съединения са опасни за стомаха, ако и да са полезни за ставите.
И че лечението с тях не е лечение, а профилактика. За това, използвай само при нужда :D
Съдържа предимно желатин, малко глюкозамин и хондроитин, също така калций и Витамин C.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече