Проблем ли е....

04.11.04
22:07

Тренирам от 1 месец, и нещо почна да ми прещраква дясното рамо,няма болки но ме дразни.Искам да знам да предприема ли нещо или ще се оправи.Един ми каза че било нормално и щяло да отшуми.

RO

05.11.04
00:03

Ми и на мене така ми пражи понякога и това от няколко месеца. Засега нямам някакви контузии на рамото и изглежде че това не е проблем(да чукам на дърво)

05.11.04
10:35

Тва е от рамената става ще ви помогне артростоп или други такива препарати които садържат медикамента дето се го забравям :) . Иначе ако е нараняване на меките тъкане спрете да тренирате рамената и само с дъмбели ги тренираите
по-здрави

[quote author=“emil_mlo”]Тва е от рамената става ще ви помогне артростоп или други такива препарати които садържат медикамента дето се го забравям :) .

:D
Глюкозамин. В няколко съединения.
Помага и желатина, и магнезия. Мисля, че и двете ги има в артростопа.
Обаче е добре да се има предвид, че някои от тези съединения са опасни за стомаха, ако и да са полезни за ставите.
И че лечението с тях не е лечение, а профилактика. За това, използвай само при нужда  :D

05.11.04
14:36

Съдържа предимно желатин, малко глюкозамин и хондроитин, също така калций и Витамин C.

07.11.04
23:42

и аз наскоро го имах този проблем,но се оправих само с ампули течен Вирамин C , аспирин и Витамини MultiPack

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1