Честито , да не ни правиш номер за 1 април :P . Сподели съдържанието на кашона :) .
02.04.08
11:10
Нетришъна като,че ли имат по-ниски цени за шипинг отколкото бб.ком нали?
02.04.08
20:15
Имаше нещо такова : )
Нов рекорд при мен.Поръчката пристигна на 6-тия ден след изпращането й от САЩ :) А не беше малка изобщо,шипинг 84$.
Леле аз взех да ти завиждам вече.... Мойта вече 58 дена не е дошла , и вече и не вярвам да дойде
Пиши на нетришън да проверят, кога е кацнал и къде самолета.Но ако е през Германия за толкова време я пиши загубена по трасето.
Да аз им писах няколко пъти и се разбрахме до 60-тия ден ако не дойде да им пиша пак да почнат да я търсят .През Германия е да . Тя добре загубена дано да ми върнат парите в акаунта , все пак нямам никаква вина аз . Само колко нерви съм изхабил , но вече всичко съм си купил от тук и започвам чистенето с 2 месеца закъснение :(
Ще ти ги върнат само ако се върне при тях и то без шипинга !
Вина нямат и те, по-скоро да си избрал гарантиран шипинг със застраховка.
24.04.08
10:07
казано от 4oKuTo на 24.04.08, 06:46:
Нов рекорд при мен.Поръчката пристигна на 6-тия ден след изпращането й от САЩ :) А не беше малка изобщо,шипинг 84$.
Чудя се, кога ли ще изгърмим всички заради такива големи пратки... то бива, бива, ама...
24.04.08
10:15
казано от emzo на 24.04.08, 09:47:
Вина нямат и те, по-скоро да си избрал гарантиран шипинг със застраховка.
Заинтригувахте ме с темата..гледам че 49/50 човека им пристигат поръчките и то за да съществува сайт като този значи все пак сте и на далавера. Някой може ли да ми каже какви са допълнителните такси, които са начисляват върху поръчката, за да пристигне до България..Защото гледам на Оптимум Нутришън Голд Стандарт 5лб е към 43$ (което си е без пари) , но не можах да провера колко е крайна цена, тъй като почна да ме пита с каква карта ще плащам пък още не съм решил нищо..
казано от Владимир8507 на 24.04.08, 10:07:
казано от 4oKuTo на 24.04.08, 06:46:
Чудя се, кога ли ще изгърмим всички заради такива големи пратки... то бива, бива, ама...
Около 8 кила не е чак толкова много.Пратена е през Германия,а може би това е голямо предимство,кашонът не е отварян дори.Всъщност май само един път са го разпечатвали досега и то за по-малка пратка.
Скоро, скоро :D
24.04.08
10:25
Аз във вторник вечерта поръчах 2 продукта за да изппробвам... надявам се да дойдат!
24.04.08
10:52
казано от emzo на 24.04.08, 10:25:
Скоро, скоро :D
Да ти кажа, даже и да изгърмиш пак ще си на далавера и то голяма. Сега ми пристигна поредната поръчка, за която съм платил сума от 350 лв, стойността на същата тази поръчка в Б-я струва 900 лв, ако тези неща се вземат от магазините на Оптимум, NOW и прочие.
Когато при всяка една поръчка си толкова на далавера, на 5 поръчки да гори 1, пак ще си отгоре и то с доста...
Само този който е некадърен, няма да си поръча по интернет, понеже едно нещо тук струва 50 лв, там е 5 долара. Не искам никой да обидя или да засегна, но аз нямам милиони в наличност, aко ги имах с удоволствие щях да си купувам от нашите магазини...
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 24.04.08 11:30.
24.04.08
18:17
Абе, вие си мислите, че митничарите трева пасат. Накрая, заради лакомията на някои хора, които поръчват по 3 кофи протеин, ще стане така, че масово ще изземват пратки с хранителни добавки. И тогава щеш, нещеш, ще трябва да ходиш до магазина и да даваш по 900лв... или да седиш без добавки. Дано да не стане като в оная приказка, за кокошката, дето снасяла златни яйца.
25.04.08
07:21
Те нашите митничари ако са като другите ще ни е добре, ама те като нищо друго тука и те не са “нормални”, та за т’ва се получават тея ексцесии с добавките..
25.04.08
08:13
Малко offtopic от темата за netrition.com.
Някой да е поръчвал след влизането в ЕС добавки от някъде в Европа? Четох една статия тука с един пич, който си поръчваше протеин от Англия и му излизаше доста евтино(а при по-големи доставки имаше безплатен shipping до Европа). Някой друг да е поръчвал или да знае сайтове за хранителни добавки подобни на американските? Интересно ми е примерно и за PNCE Europe, Но от швабски нищо не отбирам. Тея работи ги питам, защото след свободния внос и отпадането на ДДС би трябвало да изляват доста тънко добавките, но европейски марки не знам, а качеството им още по-малко знам.
WOW, Сега гледам сайта на www.myprotein.co.uk, и цените им са НЕЧОВЕШКИ. Четох и няколко ревюта(2-3) за тях - доста добри отзиви. Писах и един мейл дали правят доставки до BG(пишат на сайта, че имат доставки до Европа, ама ние нали сме си пичове и знае ли човек). Ако има някакъв интерес и някой е поръчвал от там може да отвориме една тема :) .
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 25.04.08 08:57.
Конан,
току що сметнах 5 кг Impact Whey Isolate, овкусен с шоколад, в чувал, с намаление от 20% излиза 77,4 паунда = 190 лв. Изолата на ASN за 4,5 кг е към 170 лв. Не е чак такава далавера :)
25.04.08
11:37
Еми, аз сравнявам с БГ цените, а и обикновено не гледам протеините(аминокиселините, глутамина и другите работи по ме вълнуват), така че сигурно си прав :) . Идеята ми е че за тези продукти от европейските сайтове не би трябвало да има проблем както при shipment от US(тука е мястото да кажа, че не съм поръчвал, чел съм само отзивите тук и на някой други места). В смисъл дори да се вземе по голяма поръчка, не трябва дасе обмитява и да се начисля ДДС, защото то е платено вече в Съюза, а и доставка би трябвало да е по-бърза, също така и вероятността да ти изчезне по пътя. Но конкретно за тоя сайт няма особено значение, защото:
Hi,
Thanks for the e-mail. Unfortunately, we do not offer Bulgaria as a shipping destination due to the insurance cover required. We do not have any immediate plans to add Bulgaria to our shipping list within the foreseeable future.
25.04.08
17:06
казано от Cherniq_Konan на 25.04.08, 08:13:
Малко offtopic от темата за netrition.com.
Някой да е поръчвал след влизането в ЕС добавки от някъде в Европа? Четох една статия тука с един пич, който си поръчваше протеин от Англия и му излизаше доста евтино(а при по-големи доставки имаше безплатен shipping до Европа). Някой друг да е поръчвал или да знае сайтове за хранителни добавки подобни на американските? Интересно ми е примерно и за PNCE Europe, Но от швабски нищо не отбирам. Тея работи ги питам, защото след свободния внос и отпадането на ДДС би трябвало да изляват доста тънко добавките, но европейски марки не знам, а качеството им още по-малко знам.
WOW, Сега гледам сайта на www.myprotein.co.uk, и цените им са НЕЧОВЕШКИ. Четох и няколко ревюта(2-3) за тях - доста добри отзиви. Писах и един мейл дали правят доставки до BG(пишат на сайта, че имат доставки до Европа, ама ние нали сме си пичове и знае ли човек). Ако има някакъв интерес и някой е поръчвал от там може да отвориме една тема :) .
http://www.jmnutrition.co.uk/
Някой от по-голям град може ли да ми каже на какъв език сте писали адреса,дали ще разберат Quarter “prolet” Block 4 Entrance “V” 2 Floor ?
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 25.04.08 17:07.
казано от MI5 на 24.04.08, 10:15:
казано от emzo на 24.04.08, 09:47:
Вина нямат и те, по-скоро да си избрал гарантиран шипинг със застраховка.Заинтригувахте ме с темата..гледам че 49/50 човека им пристигат поръчките и то за да съществува сайт като този значи все пак сте и на далавера. Някой може ли да ми каже какви са допълнителните такси, които са начисляват върху поръчката, за да пристигне до България..Защото гледам на Оптимум Нутришън Голд Стандарт 5лб е към 43$ (което си е без пари) , но не можах да провера колко е крайна цена, тъй като почна да ме пита с каква карта ще плащам пък още не съм решил нищо..
Доставката на протеина, който си гледал, е 39долара. Гледахме с един приятел скоро.
сега се прибирам от работа и намерих известие от пощата - на 14тия ден точно. трябва да ми идва нитрикса и анимал тест.
щом известието е от пощенския клон не би трябвало да имам проблеми с митницата
казано от FRANKO1 на 29.04.08, 15:15:
сега се прибирам от работа и намерих известие от пощата - на 14тия ден точно. трябва да ми идва нитрикса и анимал тест.
щом известието е от пощенския клон не би трябвало да имам проблеми с митницата
дам няма да има проблем. Аз миналата седмица получих 3 покупки (каска, ботуши и наколенки за мотор) и само каската беше на митницата и митничарката ми се заяде. Другите две от пощата.
Ше си поръчам добавки пък ше видим какво ще стане.
30.04.08
07:52
Баща ми сега ме кара и аз мисля да експериментирам и да си поръчам резачка от САЩ :D
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 30.04.08 07:52.
Пиша този пост до всички който имат желание да поръчват добавки от netrition за Германия.
Значи поръчах си само един продукт ,за да тествам дали ще има някави проблеми с митницата.Суплементът пристигна на 36-ден.Бая чакане падна.Днес ходих до митницата да си го взема.Всичко беше ОК.Не съм плащал нито мито ,нито каквато и да било допълнителна такса.Така че поръчваите смело.Незнам как ще стоят нещата обаче с по-големи поръчки.
02.05.08
17:51
казано от AlexK на 02.05.08, 15:53:
Пиша този пост до всички който имат желание да поръчват добавки от netrition за Германия.
Значи поръчах си само един продукт ,за да тествам дали ще има някави проблеми с митницата.Суплементът пристигна на 36-ден.Бая чакане падна.Днес ходих до митницата да си го взема.Всичко беше ОК.Не съм плащал нито мито ,нито каквато и да било допълнителна такса.Така че поръчваите смело.Незнам как ще стоят нещата обаче с по-големи поръчки.
Ти откри топлата вода :D
казано от Красимир! на 02.05.08, 17:51:
казано от AlexK на 02.05.08, 15:53:
Значи поръчах си само един продукт ,за да тествам дали ще има някави проблеми с митницата.Суплементът пристигна на 36-ден.Бая чакане падна.Днес ходих до митницата да си го взема.Всичко беше ОК.Не съм плащал нито мито ,нито каквато и да било допълнителна такса.Така че поръчваите смело.Незнам как ще стоят нещата обаче с по-големи поръчки.Ти откри топлата вода :D
Прочети предишни страници и пий една студена вода.
02.05.08
20:05
Ако си в Германия няма голям смисъл от Нетришън. Ползвай си немските сайтове, те държат в наличност и ще ти дойде бързо пратката, пък и лииферунга ще ти е по-евтин
02.05.08
22:38
AlexK, по - добре ти ги прочети :D
Иначе за Германия няма толкова смисъл, както и за цяла Европа, понеже няма кой знае какви големи разлики в цените...
Немските сайтове са ми ясни.Цените са драстично по-евтини от БГ ,но с тези в netrition не могат да се мерят.За информация опаковка Syntrax Fyre струва 50 евро а от netrition си я взех за 25.Вяврвам че всеки може да смята.
03.05.08
02:35
Аз бях проверявал нещо и до Германия доставката беше към 30 долара ... а това са си към 20 евро
03.05.08
06:35
Btw само за информация да спомена, че тези дни си играх със шипинга на netrition.com и сравнявах доставката до Б-я и до някой други страни из Европа. Сравнявах със всички наши комшии, а и с 4-5 западно-европейски страни и за Б-я доставката беше най - евтина, което ме зарадва приятно..
Скоро ще има изненади по митниците.
Красимире прочети внимателно предните pages и виж, че @AlexK не случайно ти споменава студената вода.
03.05.08
07:05
Прочетох, прочетох :) А щях да те питам каква е цаката с бб.ком, че сега питах в лайф чата и ми казаха, че доставят без проблем, но като не пишат нищо на кутиите, няма ли да се обмити?
Няма начин бб.ком да ти пишат ниска цена, а като няма изобщо цена със сигурност ще посетиш митницата.
казано от Ради Хаджирадев на 03.05.08, 02:35:
Аз бях проверявал нещо и до Германия доставката беше към 30 долара ... а това са си към 20 евро
Провери пак :coolsmile:
03.05.08
10:31
казано от AlexK на 03.05.08, 10:10:
казано от Ради Хаджирадев на 03.05.08, 02:35:
Провери пак :coolsmile:
Е, добре, влез и избери примерно един протеин. Оптимум суроватъчният е 43 долара. Доставката му е 39 долара!
За леки неща вероятно ще излезе евтино, но като поръчаш няколко леки неща, доставката пак става голяма. А и да чакам 2 месеца и да ходя до митници да се разправям ... не си заслужава :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече