04.04.07
11:34
Пичове искам да ви питам ПРОТЕИНЪТ има ли нещо общо на вкус , цвят ,миризма и т.н. със ЦАРЕВИЧНО БРАШНО?
Питам защото си купих уш протеин от един тука обаче днес савсем случаино открих че е сащото като царевичното брашно. Каза че го взимал от някав склад и за тва излизало по евтино. Купих го за 15лв. един килограм. Вав една торба беше без да е запечатано или нещо такова. Понеже преди това не бях взимал никакви хранителни добавки и ми се води за приятел този изобщо не се усъмних.
Тоя ако ме е накарал от 4 дни да ям царевично брашно просто ще му смачкам физиономията.
Темата беше редактирана от mastarpan на 04.04.07 11:35.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
04.04.07
12:08
Не съм пил шейк от царевично брашно, но предполагам, че е много гадно и то не само на вкус.
А ти какво очакваш от протеин за 15 лв и то насипен от някав гараж?Вземи го хвърли на боклука по-добре,че за нищо не става.
04.04.07
12:19
ЧАкай бе недей го хвърля дай го на мен ако няма да го пиеш :)
Ама някои знае ли на какво има вкус царевичното брашно. Да не би да си приличат просто. Или май мий мноо сам се прецакал.
А на теб за какво ти е dn_bg ?
04.04.07
14:32
Продал ти е соев шрот с 6-10 лв надценка. Протеин е, но нискокачествен.
04.04.07
18:51
Ако наистина е соев протеин за 15лв килото... яко си се прецакал :(
откаде си го зе да знаем поне да не купуваме щото маи наистина е менте ??? щото и аз ся съм в горе долу същата ситуация ;) и аз имам протеин за 15 лв 1 кг и напрао отврат !
Мнението беше редактирано от kris4AN на 04.04.07 18:53.
04.04.07
19:12
казано от mastarpan на 04.04.07, 14:16:
Ама някои знае ли на какво има вкус царевичното брашно. Да не би да си приличат просто. Или май мий мноо сам се прецакал.
Ами аз съм си накупил хубав протеин и си го взимам но никога не е лошо човек да вземе и още протеин пак бил той и нетолкова качествен между храненията например а пак и нали е аванта :)
Значи да не го бия много. Най много половин час , а после ще го накарам да го изяде всичкия дето е останал а той е не по малко от 800 грама.
ако си ял някога ‘качамак’ ще знаеш на какво има вкус царевичното брашно. :-)
ако се усеща някаква стипчивост, зърненост и сухота при гълтане в разтворената смес най-вероятно има нещо “допълнително” в рецептата :-)
казано от mastarpan на 04.04.07, 14:16:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече