12.04.07
21:48
Здравейте
Имам един проблем и искам да го споделя някой ако го е изпитал да ми даде съвет към какъв лекар да се обърна
Беше зимата започнах да тренирам и още на първата минута при едно леко напрягаме усетих болка в гърба около лопатките.Болката беше като от стягане на сухожилие усетих едно леко свиване и направо си беше гадно като при стягане на прасеца нещо подобно.Веднага се усетих че е някакво схващане и разтегнах.Болката мина обаче на бърба ми остана едно подуто леко като топче.И като тренирам гръб става малко по голямо и по твърдо.Незнам точно възпаление на мускул ли е на сухожилие ли е или какво.Питах една лекарка тя ни каза че това можело да мине от самосебе си но досега не е станало и искам да го отстраня.Предварително ви благодаря
13.04.07
05:35
Върви на още 1 лекар поне.Хирург ще ти помогне според мен.
еми според мен при лични лекар и от ще ти даде направление за кадето трява.То може да мине от самосебе си но колко време ще отнеме ?
Принципно тука в форума се съмнявам да получиш компетентно мнение не че няма информирани хора, но се пак друго си е човек с медицинско образование :)
Успех