Мене ме кефи този:
“България - най - великата държава с народа с най - голяма търпимост в света!
Чест, доблест, морал, интелигентност, професионализъм - България.
Формата е временна, класата е вечна!”
Нещо вътре ми се разтреперва като го чета..
[quote author=“tory_”]Мене ме кефи този:
:) тва зареди гадните избори ме налегна нещо патриотично. Защото тия избори беха ебаси пародията и да гледам нещо по-приятно. :)
по-здрави
Любимо ми е “Две неща са безкрайни - Човешката глупост и Вселената, като за второто не съм сигурен” - Айнщайн
Тори Triple H рулира :) много готин подпис. Имаше един трибоец вдигаше с фанелка на трите Х-та и им дънеха музиката, с която влиза преди да вдигат :)
по-здрави
30.07.05
15:50
Най мощния подпис и мое олицетворение - POWER AND HONOUR - СИЛА И ЧЕСТ ( филма GLADIATOR - Много мъжки филм)
30.07.05
15:56
За по простите кат’ мен е тоя подпис:
От гъза в устата да се не губи аромата
30.07.05
23:07
як и на мене гладиатор ми е един от любимите филми , освен че е много много мнгоо силен фактите са предадени направо култово ,нигода не си сигурен какво ще стане ,и самата идея е върха и това сила и чест се отнасяше не толкова за физическата колкото за моралната ;) . това беше малко офф топик .
30.07.05
23:29
за мен и в двата случая.
На мен любимо ми е следното изречение
С КОРУПЦИЯТА СЪСИПАХМЕ И ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]На мен любимо ми е следното изречение
Пълна глупост братле! За мене османската империя в идеята си е била прецакана и съсипана. Наистина са били добри войници, то и ние сме били, но сме демонстрирали както и почти всички други европейски народи, че свободата може да е на върха на копието, но има и други важни неща. Леко офтопик, но защото такива подписи като видя и леко кофти ми става
по-здрави
[quote author=“tory_”]Мене ме кефи този:
право в десятката :wink:
само че бих добавил вместо народа с най-голяма търпимост НАРОДА С НАЙ-ГОЛЯМА НЕПРИМИРИМОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!
а иначе ето го и моя който маи се води като девиз на мр.олимпия ама не съм сигурен :)
Боже, дай ми спокойствие,научи ме да се примирявам с това, което не е по силите ми да изменя, дай ми мъжество да променя това, което мога да променя и мъдрост да отлича едното от другото..
06.03.06
16:39
Най-известния параграф на света:
“Ор щеше да бъде луд, ако участваше и занапред в бойни полети, а щеше да бъде здрав, ако не участваше, но щом беше здрав, трябваше да продължи да лети. Ако летеше, щеше да бъде луд и нямаше да трябва да лети; но ако искаше да лети, значи беше здрав и трябваше да лети. Йосарян бе дълбоко развълнуван от абсолютната простота на тази клауза в параграф 22.”
06.03.06
21:59
Ето и малко от мен.
Истинския приятел е този който знае песента на сърцето ти и я запява когато я забравиш.
Tough Ain`t Enough
06.03.06
22:39
[quote author=“Emil_mlo”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]На мен любимо ми е следното изречение
Пълна глупост братле! За мене османската империя в идеята си е била прецакана и съсипана. Наистина са били добри войници, то и ние сме били, но сме демонстрирали както и почти всички други европейски народи, че свободата може да е на върха на копието, но има и други важни неща. Леко офтопик, но защото такива подписи като видя и леко кофти ми става
по-здрави
Леко отклонение по история: Завладели са ни защото ние сме били резделени на 3 отделни държави, които не са си помагали. Според мен българите са били много по-добри войници, но не това е било решаващото в него време. Турците са разчитали много на парите които са направили на бързо и с голяма доза късмет и поради голямата вина на Византия и са взимали войници от завладените държави, поне България когато е била окупирана от тях не са давали войски да се бият срещу сърбите, но и това ни води до по-бързото окончателно завладяване.
А за подписите - е моя за сега ми харесва за вас не знам ;)
If u wanna be rich, u’ve got to be a bitch !
Ако искаш да си богат, трябва да си кучка.
Все по-често се убеждавам в това...
Както и “Вярата е чудесно нещо за онези, които имат нужда от нея”
03.04.06
12:11
Не крещи. Силните говорят тихо.
Животът е една кратка разходка около гроба....
Една от най добрите теми във форума :) поне за мен