коремни "плочки"

Темата е заключена.

15.11.04
00:44

Zdraveite otnovo,
Imam o6te edin vapros svarzan s uprajneniqta za korem, iskam da napravq “plo4ki na korema” , kak moga da postigna tozi efekt t.e. kakvi tr. da sa uprajneniqta, na kakvo da nablegna i za kakav period ot vreme (orientirova4en razbira se) moga da postigna tazi cel.
p.s. 4uh sa6to 4e tr. da se spazva i opredelena dieta dokolko e vqrno tova?
:-)
Ще ви помоля да пишете на кирилица. Благодаря.
Mr_Muskul

Преведено заглавие.
vanisher

15.11.04
12:55

Коремните преси оформят плочките,но за да се покажат те не могат да въздействат.Начинът е само диета и кардио.Във форума има доста неща по този въпрос.Поразтърси се :wink:

29.12.04
20:52

Мога да ти дам информация затова как да направиш коремни “плочки”, но ми дай малко повече информация за тебе.

Иначе програмата се състои в следното:
На уреда за корем, този който е под наклон 45 градуса:

Уражнение 1:
1.1. Ръцете са до главата*
1.2. Правиш колкото можеш коремни
1.3. Правиш го от най-сгънато тяло докато се изпънеш толкова, че тялото ти е успоредно на земята(не пускай до долу). Целта е да спираш рязко точно в дадения момент а не постепенно.

Упражнение 2:
2.1. Още както си на уреда  в положение успоредно на земята започваш къси коремни преси (амплитуда 10-15 градуса) т.е. качваш малко над положението ти и пускаш малко под него. Получава се като леко поклащане. Прави го бързо и с резки движения.
2.2 Ръцете пак са до главата.*
2.3. Правиш 15-20 бързо (целта е да почне да се усеща болка в коремните мускули)

Упражнение 3:
3.1. Веднага след упр.2 отиваш на лост (шведска стена) и започваш да си вдигаш краката напред (ако ти е много трудно го рпави като сгъваш колената в горно положение)

упр.1, упр.2 и упр.3 се правят НЕПОСРЕДСТВЕНО едно след друго БЕЗ почивка между тях. Това представлява 1 серия. Правиш 4 серии 1 или 2 пъти седмично и за 2 месеца ти давам гаранция за “италиански теракот” на корема.*

*Ръцете са ДО главата, за да не си помагаш с тях, а да е чисто упражнението. Най добре е да са на слепоочията. Така не се натоварва допълнително и излишно врата.

30.12.04
20:57

С тези упражнения ще мога ли да си прибера малко коремчето?На мен целта ми не е да правя плочки а като хапна нещо да не ми се подува корема.Ще има ли резултат ако се правят в домашни условия?

31.12.04
02:51

Това са упражнения ем за растеж на коремните мускули ем доста орелефяват така че и ти можеш да ти правиш стига да имаш наклонена дъска ( или друго) на което да ги изпълняваш

05.01.05
20:57

Колкото и коремни да правиш БЕЗ диета и кардио не става.

05.01.05
23:05

[quote author=“T-BiRD”]Колкото и коремни да правиш БЕЗ диета и кардио не става.

Зависи от моментното ти състояние.

07.01.05
10:49

Е да но щом не се виждат “плочките” значи има мазно по корема.Ма не се знае де неможе да се говори наизуст.

09.10.05
04:08

[quote author=“tihomira”]С тези упражнения ще мога ли да си прибера малко коремчето?На мен целта ми не е да правя плочки а като хапна нещо да не ми се подува корема.Ще има ли резултат ако се правят в домашни условия?

гарантирано ще има резултат , но арво трябва да се храниш по на4есто и в малко коли4ества  това подуване на стомаха е от преяждане или по точно натапкване с храна за да затапиш временно глада си .....
това нее правилнно по добре ако си гладна много яж - 5-6 пати на ден но по малко в леки нормални количества гарантирано  това ще има ефект ... 

Успех!!!  8)

Miguel

22.11.05
15:48

Наскоро изчислех, че 182500 коремни преси за една година оформят перфектен корем.

22.11.05
16:04

[quote author=“Miguel”]Наскоро изчислех, че 182500 коремни преси за една година оформят перфектен корем.

Абе как успя за няколко поста във форума толкова глупости да изпишеш?!

22.11.05
17:32

[quote author=”Петко К”][quote author=“Miguel”]Наскоро изчислех, че 182500 коремни преси за една година оформят перфектен корем.

Извинявам се ама докато реша да задам същия въпрос и Петко ме изпревари.Наистина откъде се сещаш за подобни неща....давай може да намериш своя момент слава :wink:

Miguel

22.11.05
21:25

[quote author=”Петко К”][quote author=“Miguel”]Наскоро изчислех, че 182500 коремни преси за една година оформят перфектен корем.

По-полека моля. Видях ти снимки във форума, нямаш релефна преса, за да ми говориш така, че говоря глупости.
Стига заяждане, сега на главната тема:
Ако на ден се правят по 500 коремни, то това са 182500 за 365 дни. Видяхте ли сега колко лесно се получава.
Аре със здраве и правете лицеви - помагат много!

Miguel

22.11.05
21:26

[quote author=”Миле”][quote author=”Петко К”][quote author=“Miguel”]Наскоро изчислех, че 182500 коремни преси за една година оформят перфектен корем.

Извинявам се ама докато реша да задам същия въпрос и Петко ме изпревари.Наистина откъде се сещаш за подобни неща....давай може да намериш своя момент слава :wink:

Ти с бронзовия член прочети горното мнение  :lol:

Miguel, ти по колко коремни правиш на ден? Нещо за възстановяване, за претрениранем, за стабилизиращи(постоянно активни) мускули .. чувал ли си?

Miguel

22.11.05
21:34

[quote author=“manson”]Miguel, ти по колко коремни правиш на ден? Нещо за възстановяване, за претрениранем, за стабилизиращи(постоянно активни) мускули .. чувал ли си?

Всеки ден сутрин 250 и вечер 250.
Тези през деня са рядкост и не ги помня тях.
Въстановяването ми върви добре, не мога да се оплача.
Тези стабилизиращите не ми правят проблеми.

[quote author=“Miguel”]Тези стабилизиращите не ми правят проблеми.

Имах предвид, че пресата има функция и на стабилизатор. Гърба и пресата ти дават възможноста да стоиш прав и да пазиш равновесие. Дори докато ходиш пресата се натоварва. Тя не е голям и силен мускул и неможе да се тренира така зверски както я тренираш ти. Както и да е ... щом имаш резултат прави си го. Нещо като работи - не го променяй  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1