25.05.07
10:30
Прегледах магазините в темата горе, но нещо не открих това което ми трябва. Досега си пазарувах от SNC на Пиротска, но там от доста врема не са зареждали и няма нищо. Кажете магазин, където има по - голям набор от фирми и по - точно Юнивърсъл.
27.05.07
20:57
А мога ли да те попитам защо точно тази марка? Освен витаминките не знам да правят нещо друго ,което да си струва в сравнение с останалите.
27.05.07
21:06
Universal имат уникални, много добри продукти - Pak, Pump, Torrent, Storm, Shock Therapy, но почти ги няма в БГ за съжаление.
28.05.07
09:01
За пака ок, ама на каква цена. За puma-a мисля че няма да се съглася, други за водещите фирми за този род продукти, а другите просто не се срещат тук...
Всъщност търся Мега Мас и креатин. За креатина им съм чувал, че бил много добър, а от гейнерите също съм доволен. Креатин мога да си взема и на друга фирма, но за по - добри гейнери не знам. Ако има ще се радвам да кажете кои са.
казано от Валентин Иванов на 28.05.07, 09:01:
За пака ок, ама на каква цена. За puma-a мисля че няма да се съглася, други за водещите фирми за този род продукти, а другите просто не се срещат тук...
Pumpa e уникален, мога да го сравня само с 2 други такива продукта(White blood+Green Bulge & Attack), но ги праща в 3 глуха.
казано от Валентин Иванов на 27.05.07, 20:57:
А мога ли да те попитам защо точно тази марка? Освен витаминките не знам да правят нещо друго ,което да си струва в сравнение с останалите.
Недей така...Universal е страшна фирма...На Pump-a съм вече втори месец и няма никаква загуба на ефект-такова напомпване правя,че после не мога да си вдигна ръцете да си почеша тиквата...