25.05.07
13:08
Здравеите!
Днес се гледах на огледалото и забелязах че съм пуснал доста корем а лятото идва басеини море и т.н. та реших малко да го спадна този корем.
Сега искам да направя една НВД и ако някои има малко свободно време да ми напише една подходяща за мен диета или да даде линк за някоя диета от сайта ще сам му мн благодарен.
Вицочина-171
Тегло-68 Кг
Възраст-13
мерси предварително ;)
Темата беше редактирана от ZARO на 25.05.07 13:16.
25.05.07
15:33
На тая възраст никаква диета не ти трябва. Забрави суетата и си живей живота. Може малко да се раздвижиш (тренировки, бягане, плуване) и спри сладкото и хляба и това е.
Еми да до някъде е така но сега иджа лятото след някой ден басеин море и т.н. и няма да ми е приятно много защото гледаш нормални крака ръце и някакво шкембе виснало и малко тъпо ще се чуствам така.И за това реших да направя НВД. ;)
А и аз си тренирам и това е още една причина като го смъкна корема ще искарам и плочките които са скрити под тези сланини.А и този корем ми разваля цялото тяло което на мускул е доста скромно все още но се надявам да върви към по-добро :)
Мнението беше редактирано от ZARO на 25.05.07 20:21.
и аз бях като теб :) точно НВД не ти трябва на тази възраст храни се здравословно и умерено не прекалявай и спри сладкото тестените изделия и прочие ако имаш възможност бягай или карай колело доста е ефективно
бягах година и половина,колело цяло лято секи ден по супер мн карах не излизах вънка бз колело и не спада тва шкембе.За това сега искам да напр НВД
значи корема ти е отдавна :) с НВД на тези години ще се развалиш не е полезно
03.06.07
17:23
абе хора кви сте вие бе.. момчето иска да му кажете диета, а вие му казвате, че е малак ами оставете го той сам да си реши дали е малак или не.
Аз лично сам виждал момчета на 13г които приличат на 18годишни и дори по големи от мене .. Така че нему казвайте дали е малак или не.
03.06.07
17:39
Абе изчакай още 2 години и си почни диета.
Сега просто по-малко яж и това е.
Успех !
03.06.07
19:08
Знам,че съм пъснал тема но пак да пиша за мене.Аз съм на 15 години.Висок съм 176 и тежа 62.Искам да извада плочките това ми е проблема само и малко корема ама съвсем леко.Неспортувам нищи искам да са пробвас с диетата “Японско Чудо” вие какво ще кажете дали ще ми помогне :) ето и снимка
http://img525.imageshack.us/img525/655/das231acp1.jpg
От тази диета ще свалиш много сестрами за 2 седмици свали от 70 на 60 кг.от утре я почвам успех :)
1 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор
2 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар
Обяд: 2 твърдо сварени яйца
Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители
3 ден:
Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар
Обяд: зеленчуци, плод
Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата