BSN-Syntha 6

Прескочи до:
HE

17.01.12
20:44

казано от Jikata на 17.01.12, 20:10:

казано от Няма Име на 14.01.12, 02:33:

Здравейте малко късно пиша но преди около седмица си купих Синтата и мога да кажа че съм адски доволен .. , за тази 1 седмица съм качил 1кг. бях 82,5 сега съм 83,2,3 кг. та значи вкусът е уникален но и парите са си бая не че вкуса е от голямо значение.!
Вчера правих Бицепс,Гърди,Корем и Крака и мога да кажа че днес няма никакви следи от мусколна трекса , мога само да ви кажа зимайте Синтата няма да съжалявате!

Екстра,значи като си купя една кутия ще кача към има няма 15 кила,а? ;)

Най-малко! Ти не си ли разбрал, че това е новия Голд стандарт :D :D :D

Аз пък вчера изпих една мостричка от протеина Синта 6, правих бицепс и ръката ми порасна с 4 см, сега е цели 34 см Много съм доволен.......този форум не е каквото беше до преди година, та и по-малко.
Научил съм много от него, по-точно от хората, които го посещаваха. В последно време чета само някакви изказвания подобни на горното и все по-рядко влизам тук.

22.01.12
10:28

Това някаква рекламна тема на БСН ли е? Айде 2007 година разбирам да са се подлъгвали хората, но 5 години по-късно О_о  Спрете ги най-накрая тея наркотици или си сменете дилърите.
Синтата какво и е толкова хубавото? Плащаш за протеин получаваш го на 60%. Някой хора разбираш ли още след първия ден го осещат това. Твърдост му се викало :D По-смешна тема мисля, че не съм чел. Истината е, че протеина като характеристики е слаб, но БСН разчитат изключително много на рекламна кампания и от там им идват и големите продажби. Има къде къде по-добри протеини на пазара на по-добра цена, че направо е смешно някой да си купи Синта на цената, която му искат. Голд стандарта е същата простотия макар, че доста му редуцираха цена в България напоследък.
No Explode - На времето и аз го опитах. Има някакъв ефект, но отново цена/качество е пълна трагедия.
Разберете един път за винаги, че като си купувате продуктите на БСН специално тук от България вие си хвърляте парите на вятъра. Ако един техен продукт струва 100 лева то 50 лева са надценка и 25 лева са реклама. Та продукта за, който давате 100 лева всъщност струва 25 лева, като в тази цена се включва и кутията ;)
И все пак това си е лично мое мнение. Боли ме *** за какво си давате парите и дали ще ви дойде акъла. Просто съм потресен колко будали има и, че има все още кой да им се връзва на глупостите. Надявам се единствено поне, който има малко акъл да се поинтересува какво има в продукта за, който плаща, а не само да се води по гръмките и прехвалени реклами на продуктите.

04.04.12
14:51

Честно казано доста се посмях докато четох какво са писали някои индивиди по-горе :D

Значи на мен ми препоръча Syntha 6 инструктора в залата в която тренирам и съм много доволен . Нито съм качил 1 нито 10 кг от както го пия и не очаквам нищо подобно да се случи . Едва ли съществува протеин на пазара с който да се слуши това , но както и да е , няма да философствам излишно :P

Конан на тебе проблема явно ти е БСН баце . Незнам какви са цените в БГ (живея в чужбина) , не ме и интересува , обаче ми се струва доста тъпо тва  , че БСН правели голяма реклама и заради тва купували Syntha 6 .  Ми хубаво ако на мене не ми харесва и не си струва да си я купувам защо да продължавам да я пия ? Кефи ме рекламата или ?
Гледам , че и за No xplode си изразил скромно мнение . Играя футбол (непрофесионално) и ми препоръчаха No Xplode 2.0 за енергия , понеже ритам винаги след 9 часов работен ден и съм супер доволен от продукта . Както се казва “Болен вдига от легло” :P Не че ставам Меси или Роналдо , но поне се чувствам изпълнен с енергия .
Тва си е лично мое мнение , всеки си има свое относно продуктите . Нито съм от БСН , нито съм професор на тема “хранителни добавки”. Нито ще ви давам съвети да си ги купувате или не . Просто съм доволен от продуктите и от цената на която ги закупих . Пробвайте ги ако сте доволни направете същото !

казано от Judo на 31.05.07, 10:00:

И аз смятам да го пия по същия начим и да го ползвам 2 месеца за да разбера има ли някъв ефект.А ти усети ли го след 10 ден както го пишат.Защото пих NO-XPLODE и наисти  се усети още от 2 доза.Затова ми е чудно и за този,аз все пак ще разбера но искам и ти да си кажеш мнението

Здр. аз вчера го купих и ми казаха да го пия сутрин и след тренировка в тренировачни дни и в нетренировачни сутрин по след обяд между храненията.

15.08.12
11:35

казано от Даниел  Стефанов на 15.08.12, 10:10:

И аз смятам да го пия по същия начим и да го ползвам 2 месеца за да разбера има ли някъв ефект.А ти усети ли го след 10 ден както го пишат.Защото пих NO-XPLODE и наисти  се усети още от 2 доза.Затова ми е чудно и за този,аз все пак ще разбера но искам и ти да си кажеш мнението

Здр. аз вчера го купих и ми казаха да го пия сутрин и след тренировка в тренировачни дни и в нетренировачни сутрин по след обяд между храненията.

Здрасти  !

Ти можеш ли да четеш, а камо ли да мислиш ?  Азотен бустер да се приема по такъв начин ? Определено мястото ти не е тук !

15.08.12
11:49

Темата е за Синта 6 и мисля, че и колегата говори за Синта 6. В цитата от 2007 се споменава NO-Xplode, но нищо повече...

15.08.12
13:29

Синтата е боклук пълен с захар, има далеч по-добри варианти на същата цена. Купуват го заради добрата му реклама.

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 15.08.12 13:30.

15.08.12
16:18

казано от Anatoli Ivanov на 15.08.12, 13:29:

Синтата е боклук пълен с захар, има далеч по-добри варианти на същата цена. Купуват го заради добрата му реклама.

И каква е тази добра реклама ? Пил съм го и мога да кажа защо го купуват - гъст и плътен вкус, засища добре и чудесен вкус. Това е цялата работа.

казано от AgBOKATA на 15.08.12, 11:35:

казано от Даниел  Стефанов на 15.08.12, 10:10:

Здрасти  !

Ти можеш ли да четеш, а камо ли да мислиш ?  Азотен бустер да се приема по такъв начин ? Определено мястото ти не е тук !

Здр. питах как се приема Синтата защото всеки ми казва по различен начин и вече незнам.. и би ли ми казал колко грама е мерителната лъжичка в Синтата щото незнам и гледам на кутията пише ,че на ден се пие до 88гр.

16.08.12
14:33

Доста хора са писали по-нагоре в темата как се пие , само ако си беше направил труда да прочетеш малко ...
За Syntha 6 доколкото знам една лъжичка е 44 гр. и може да се пие до 4 дози на ден . Сутрин , преди и след тренировка , като заместител на леко хранене и вечер преди лягане . Аз лично го пия 30 мин преди тренировка и когато нямам време да си приготвя храна като заместител на едно хранене .
Ти си прецени как да го пиеш .
Само не ми е ясно как си даваш парите за нещо , което дори незнаеш как да използваш ?

казано от McLaren на 16.08.12, 14:33:

Доста хора са писали по-нагоре в темата как се пие , само ако си беше направил труда да прочетеш малко ...
За Syntha 6 доколкото знам една лъжичка е 44 гр. и може да се пие до 4 дози на ден . Сутрин , преди и след тренировка , като заместител на леко хранене и вечер преди лягане . Аз лично го пия 30 мин преди тренировка и когато нямам време да си приготвя храна като заместител на едно хранене .
Ти си прецени как да го пиеш .
Само не ми е ясно как си даваш парите за нещо , което дори незнаеш как да използваш ?

Казаха ми как да го приемам още като го купих ! И питам просто защото гледам ,че други хора го пият по различен начин от мене аз го пия всеки ден по 2 пъти в нетренировачни сутрин и следобяд в тренировачни сутрин и след тренировка..

16.08.12
22:08

Моя грешка . Понеже като си писал по-горе си цитирал “No Xplode” не се замислих , че може да се отнася за Syntha .

А и може да се пие само 2 пъти понеже не кутията пише на ден максимален прием до 88гр. демек две мерителни лъжички..

казано от Даниел  Стефанов на 18.08.12, 09:35:

А и може да се пие само 2 пъти понеже не кутията пише на ден максимален прием до 88гр. демек две мерителни лъжички..

Можеш да приемаш веднъж дневно по една доза и пак да ти е от полза... стига да знаеш какво пиеш, защо го пиеш и кога да го пиеш.

18.08.12
12:57

казано от Конан на 22.01.12, 10:28:

Това някаква рекламна тема на БСН ли е? Айде 2007 година разбирам да са се подлъгвали хората, но 5 години по-късно О_о  Спрете ги най-накрая тея наркотици или си сменете дилъритe. Има къде къде по-добри протеини на пазара на по-добра цена, че направо е смешно някой да си купи Синта на цената, която му искат.

Тук се очаква да дадеш примери за по-добри протеини на по-добра цена...;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.08.12 14:46.

19.08.12
14:38

казано от Даниел  Стефанов на 18.08.12, 09:35:

Ми на моята не пише , но и да си призная не съм обръщал голямо внимание на това какво пише на кутията или на сайта от който си го поръчвам . Аз чисто и просто отидох при инструктора в залата в която тренирам и го питах за “добавка” с която да замествам хранене когато нямам време и нещо за преди тренировка . От него знам , че може да се пие до 4 пъти на ден и кога е правилно да се пие .

28.08.12
19:28

казано от AgBOKATA на 15.08.12, 16:18:

казано от Anatoli Ivanov на 15.08.12, 13:29:

И каква е тази добра реклама ? Пил съм го и мога да кажа защо го купуват - гъст и плътен вкус, засища добре и чудесен вкус. Това е цялата работа.

Говоря като цяло за маркетинга на BSN, а Синтата е наистина един от най-слабите продукти на пазара.

Даже и БСН са съгласни с мненията Ви и предприемат нов ход - пускат синта 6 изолат, да се надяваме, че ще е нещо повече от маркетингов трик.
След кратка справка ето и съдържанието

Serving Size: 1 Scoop(38g)
Servings Per Container: About 48

Amount Per Serving
Calories 150
Calories From Fat 20
Total Fat 2g 3%
Saturated Fat 0.5g 3%
Trans Fat 0g
Cholesterol 20mg 7%
Sodium 190mg 8%
Total Carbohydrate 7g 2%
Dietary Fiber 2g 8%
Sugars 1g
Protein 25g 50%
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 20%
Iron 0%

Мнението беше редактирано от Румен Кръстев на 30.08.12 09:54.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1