03.06.07
22:12
Кога го направихте за първи път :) ?Имам предвид на колко години започнахте фитнеса и какво ви мотивира?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
03.06.07
22:36
13, не ме е мотивирало нищо специално, просто от един спорт скочих в друг (не точно) спорт. :)
03.06.07
22:43
казано от Dan4o1000 на 03.06.07, 22:12:
Кога го направихте за първи път :) ?Имам предвид на колко години започнахте фитнеса и какво ви мотивира?
Първият път ли ? :)
ееех беше една Петък вечер и даваха един филм казваше се
“Целувка за лека нощ” сигурно и други са го гледали
Бях сам , но беше невероятно :cheese: :coolgrin:
Това беше лека шега за настроение иначе за фитнеса ами аз от малък човъркам мускулните
влакна с кофички лицеви опори даже няма да збаравя първата ми щанга беше 12 кг
и с нея правих гърди бицепс всичко ,а втората беше цели 26 кг и едва правих лег в началото
с нея след време свикнах и стана тя една .... :)
Общо взето 3-4 години съм си играл на тренировка и едва последната година започнах да правя нещо по въпроса
интересно аз смъ един от ветераните на моята възраст и стаж защото още не съм използвал нито
добавки нито стероиди(това се дължи на факта че непрекъснато инвестирам спечеленото в други
сектори ) което се вижда много странно на хората ,все пак
в гимназията ми викаха Менделеев .... :) :) :)
Мнението беше редактирано от morphey на 04.06.07 10:51.
03.06.07
22:51
Еееееееееех къде ме връщаш :) Ето и тази голяяяяяма тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/3381/ Там всички вече сме писали :)
16.06.07
21:26
Първия ми креватен фитнес беше когато бях на 16 години :P , иначе тренирам от 6 - 7 месеца
16.06.07
22:29
Хахаха първия път вика...не мислиш ли че темата щеше да е по интересна ако не ставаше дума за...фитнеса^^
Иначе “първия ми път” беше преди около година и половина.
6 години. Тренирах айкидо и в залата имаше една стая с тежести. Оттогава не тренирам айкидо...
19.06.07
19:46
казано от YODA на 19.06.07, 11:46:
6 години. Тренирах айкидо и в залата имаше една стая с тежести. Оттогава не тренирам айкидо...
ТОВА Е ЧОВЕКЪТ ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Йода: хе хе, тенкс! По здрави
Мнението беше редактирано от YODA на 25.06.07 11:08.
За пръв път и аз преди 6 години, един мой съученик беше започнал да зоба и изглеждаше невероятно - това ме накара да се замисля, после си взех 1-2 списания и така... Тренирал съм с прекъсвания (травми и др.) но от 2 години да чукна на дърво не съм изпускал тренировка (даже и да съм болен).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.06.07 22:39.
Предиии 8 месеца :P .Баща ми непрекъснато ми повтаряше,че тряа да тренирам и сланинките ша станат на мускули,но някак си не можех да намеря моя спорт.И сичко започна с-Ванка ай с мен на фитнес.И така около два месеца си играехме на тренировки :) .После се наложи операцийка на пръста и два месеца прекъсване-от Март месец мога да кажа,че си се занимавам с фитнес и определено резултатите са на лице(и на бицепс,и на трицепс и на гръб :D )
24.06.07
21:57
За пръв път влязох във фитнес зала, когато бях 6-ти клас, в Спортен център ТИМ във Варна. Няма да коментирам качеството на тренировките :-) (които бяха не повече от 5-6 през този период).
В 9-ти клас два-три месеца правих някакви жалки опити да тренирам, пак без особен успех.
Зимата и цялото лято на 2004 се бях захванал така по-сериозно да тренирам, постигнах сравнително добри резултати, но есента заминах да уча в София и
попаднах във водовъртежа на студентския живот :-) За две години посетих фитнес залата не повече от 10 пъти.
В момента тренирам сериозно от около 8 месеца, но този път съм се захванал наистина здраво (да не кажа, че съм се вманиачил) и не смятам да се отказвам. Честно казано, малко ми е трудно да съчетавам работа и тренировки, но за сега успявам.
27.06.07
12:27
Започнах като студент 3-ти курс, понеже бяй кльощав и не приличах на човек, а и снимките на Рони Колеман по стените на студентската стая също допринесоха за навлизането в света на фитнеса, красивите тела и добрият тонус :)
не си спомням точно... на 13 да съм бил
отначало се започна гири в нас после лостове малко по малко зала и така..... :-)
27.08.07
09:20
Преди повече от пет години и половина, на 17 декември. Бях много слаб, на 19 години нямах 50 кг и всички ми повтаряха, че нямам ген, че няма да стана и 60, дори ако зобам... , а от тогава качих над 30 кг. Радвам се, че не повярвах на тези хора нито за миг! Но всъщност не ме мотивира това-винаги ме е водело желанието да изпитам до къде мога да стигна и какъв е предела на възможностите ми.
Мнението беше редактирано от Ultima Ratio на 27.08.07 09:24.
02.09.07
22:58
за първи път влязох в зала 96-та или преди 11 години!
казано от realityman на 02.09.07, 22:58:
за първи път влязох в зала 96-та или преди 11 години!
И аз тогава.
Хм, за първи път влязох в зала на 16 години! От тогава досега съм започвала и спирала тренировки поради сериозни нарушения в храненето....някакси всеки път, когато се върна към фитнеса, все едно започвам от нулата. Забравям със скоростта на светлината, но все пак съм естествено руса, простено ми е :blank:
Бях на 13 когато започнах да ходя на фитнес,но не ходех редовно в месеца по веднъж два пъти,за поддържане на форма!
27.10.07
05:48
И аз подобно на YODA започнах с карате(на 13г.) , ама залата с тежестите ме привличаше неудържимо , та и аз оттогава не тренирам карате ;)
Само че ми се наложи да спра всичко след няколко години заради болни китки и това продължи 10г. :( Сега от 2 години са добре и веднага започнах пак.
А иначе си спомням , че докато другите деца играеха на криеница и други игри аз все висях по лостовете. На около 10г. ръцете ми бяха целите в мазоли и се набирах по 10 пъти.Ех, да можех и сега толкова... :roll:
казано от Sharp на 27.10.07, 05:48:
И аз подобно на YODA започнах с карате(на 13г.)
Аз тренирах айкидо във 3 ти клас,но за няма и година партньора ми приемаше много тежко факта,че трябва да се оставя на момиче да му прилага хватки :lol:
Дам...беше далечната 19** г.
А сега сериозно,сега на 1ви ноември ще напрая 3 години откакто стъпих във фитнеса.
Мнението беше редактирано от Финдо на 29.10.07 20:50.
За първи път влязох в зала преди около 4 години, няколко месеца по-късно се заех сериозно. Уви, над година постоянно имам тежки контузии и не мога да спортувам елементарни неща като кратко баскетче в близкото училище... :(
18.12.07
19:56
Едва ли бих успял да се сетя за първия път помня само, че бях на около 13 и имаше едни гирички вкъщи и с тях се опитвах да правя нещо иначе като лапе си бях супер атрофирал :)
После с приятели имахме зала като май колкото тренирахме толкова плямпахме и бихме този дето залата беше утях.
Спомням си как помпих за гърди с цигарата в устата :) ужас.
20.12.07
18:44
Започнах да се занимавам сериозно с фитнес от средата на миналата година. Иначе и преди съм тренирал, но не сериозно и доста хаотично. Иначе за първи път влязох в зала през 1998 г.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече