счупване на кост

AR

22.11.04
16:02

здравейте
чудех се дали някои незнае някакви упражнения за въстановяване след счупване на хумеруса(раменна кост).на 10 септември си счупих дясната ръка.след 46 дни ми махнаха гипса и ми казаха че коста ми е добре и няма нужда да ми слагат друг за оставащите 15 дни.сега след физиотерапията движа ръката си нормално,но искам да знам дали има някакви упражнения които биха могли да заздравят коста(да спомогнат за по бурзото натрупване на костна маса).за мускулите ще мисля по късно те вече се въстановяват и напредвам значително с една лека гиричка.
имам 2 счупвания от преди едното на ръката а другото на крака.изобщо нечувствам никакво неразположение от тях дори и когато камък и дърво се пука от студ.тренирам нормално и никога не съм ги усещал.
е надявам се че имате някакви идеи за въстановяването ми.

22.11.04
18:31

Братле гълтаи калци за възтановяването на коста. А няма таков упражнение ,което да помогне по-бързо да се възтанови. Продалжаваи с физиотерапията и лека по лека възвръщаи формата.
по-здрави

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1