26.06.07
22:25
Днес си отварям интернета и в страницата на локалния сървър ми се явява точно пред очите статия че на 25.06.2007 са намерени мъртви Крис Беноа и семейството му в дома им ( това беше един от онези яки и назобани момчета от световната федерация по кеч http://wwm.blogs.sapo.pt/arquivo/Benoit.jpg ) и според версията на полицията:
“Полицаите попадат на сцена на престъпление, на което са открити и самите “инструменти на убийството”. Не е оповестено какви точно са били те. След проведено разследване случаят със смъртта на Беноа, жена му и синът му е обявен за двойно убийство, последвано от самоубийство. Официалната версия е, че Крис Беноа е убил Нанси и Даниъл през уикенда (23-24 юни 2007), след което се е самоубил в понеделник (25 юни). Професионалният борец е удушил до смърт семейството си, след което е сложил край на живота си в залата за вдигане на тежести, използвайки част от тренажорен уред. Причина за трагедията вероятно е фактът, че Крис Беноа е взел стероиди, които са го довели до състояние на параноя, дезиориентация и агресивно поведение.”
Цялата статия е тук http://ggwarez.hit.bg/
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
27.06.07
02:50
Това ми звучи като версия, удобна по-скоро на медиите, но не описваща реалната ситуация. Той не е единственият, който взима медикаменти сред състезателите, по тази логика скоро няма да има WWE. Хвърли един поглед на предишните (само)убийства на кечисти през годините.
Не искам да плаша,но това е логичния край.Стероидите стимулират агресивността.Но не и самокритичността.Тоест като си агресивен от химия,ти няма как да го разбереш.Смяташ всичко е наред,другите са кривите а ти си прав.
27.06.07
06:12
Вижте първо статията в сайта на wwe и тогава ще си говорим. Тва са спекулации от медиите!
1. The authorities stated that all drugs found in the house were believed to be legal prescriptions.
2. Steroids were not, and could not, be related to the cause of death (asphyxiation). Authorities had no factual basis to speculate as to Benoit’s state of mind, and rightly did not do so.
3. Toxicology tests have not even been completed, so there is no current evidence that Benoit even had steroids or any other substance in his body. In that regard, on the last test done on Benoit by WWE’s independently administered drug testing program, done on April 10, 2007, Benoit tested negative.
4. The physical findings announced by authorities indicate deliberation, not rage. The wife’s feet and hands were bound and she was asphyxiated, not beaten to death. By the account of the authorities, there were substantial periods of time between the death of the wife and the death of the son, again suggesting deliberate thought, not rage. The presence of a Bible by each is also not an act of rage.
5. WWE strongly suggests that it is entirely wrong for speculators to suggest that steroids had anything to do with these senseless acts, especially when the authorities plainly stated there is no evidence that Benoit had steroids in his body, pending the toxicological reports, and that they had no evidence at this time as to the motive for these acts.
27.06.07
17:34
Съмнява ме да има нещо вярно.
казано от Миро на 27.06.07, 06:03:
Не искам да плаша,но това е логичния край.Стероидите стимулират агресивността.Но не и самокритичността.Тоест като си агресивен от химия,ти няма как да го разбереш.Смяташ всичко е наред,другите са кривите а ти си прав.
изобщо не си прав, най-малкото защото не можеш от един случай (дори и да е истина), да обобщаваш за всички вземащи стероиди!
има и други причини, но ме мързи да пиша
27.06.07
18:12
И мен не ми се влиза в подробности. Кратко и ясно - стероидите са вредни, но не създават масови убийци, нито пък самоубийци.
ако ще говорим за вредните неща - преди няколко дена във встника пишеше за някакъв дето го напекло слънцето, получил депресия от жегата и скочил в янтра (във в.търново станало) от 20 м височина. дайте сега да забранят слънцето, щото някой си, някога може да му стане нещо от него.
не ми се коментират ползи и вреди от стероидите, но напоследък са се почнали медиини спекулации на тази тема и то от абсолютно невежи журналисти, търсещи сензация.
ако ще се води (за пореден път) такава дискусия, да е от хора, които разбират тази материя, а останалите да се образоват поне малко. не може да се твърди еднозначно, че стероидите са вредни - повечето от тях са лекарства и са създадени с цел да лекуват. друг е въпроса за дозите, но това важи за всички лекарства - можеш да изпиеш 10 хапа метан наведнъж и най-много разстроиство да си докараш, ама някой ако иска да пробва същото с 10 обикновенни аналгина ......
извинявам се за почти офтопика и ако на някой от модераторите не му харесва - да го трие
Интересно ми е WWF-то този път какво ще измисли като сценарии за изчезването на Беноа.Преди с Еди Гереро им бе по лесно с обяснението.Иначе Беноа бе от старата школа кечисти и до последно участваше в шоуто.
Има едно голямо НО - ако е истина всичко разбира се
Мнението беше редактирано от ASTOR на 27.06.07 19:34.
казано от ASTOR на 27.06.07, 19:31:
Интересно ми е WWF-то този път какво ще измисли като сценарии за изчезването на Беноа.Преди с Еди Гереро им бе по лесно с обяснението.Иначе Беноа бе от старата школа кечисти и до последно участваше в шоуто.
Има едно голямо НО - ако е истина всичко разбира се
Това е трагедия нама нищо общо с сценарий. Не вярвам стероидите да са причина за поведението на Крис. Но какво би накарало баща да убие съпругата си и 7 годишното си дете. Моите съболезнования.
Като се замислиш обаче Беноа не беше толкова маясивен явно не е взимал много стероид или просто стероидите нямат нищо общо с убийството на семейството му.
28.06.07
16:11
p
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:30.
29.06.07
14:11
От федерацията се оправдават, че това не може да се нарече чиста агресия, тъй като всичко било предумишлено... (той ги е вързал, удушил и им сложил библия до телата... и то в различни дни - жената в петък.... сина в събота...) От там твърдят, че не може да има нещо общо със стероидите и със стероидния гняв (roid-rage)....
А нещата, които са намерени в дома му съвсем не са легални... по някаква бележка стигнали до компания, за която имало съмнения, че разпространява нелегално стероиди...
Другото интересно, че WWE се подготвяла за мащабен tribute за Benoit(да поспечелят малко пари), но като излязла версията, че е убил семейството си и веднага се отдръпнали...
Моето лично мнение е, че има връзка между стероидите и тази трагедия... Но... ако някой не е агресивен по принцип - колкото и да го тъпчеш със стероиди, едва ли ще направи нещо такова...
29.06.07
15:55
“До това ли водят стероидите?!?” - >да^^
29.06.07
16:47
“Guns don’t kill people, people do!” Респективно..
11.07.07
22:51
Дори и да водят до това ти толко стероиди едва ли ще успееш да изпиеш докато се занимаваш с този спорт.
Ами вижте т.нар. кеч е спорт, в който агресията е на едно от първите места. Нормално е да е бил агресивен, но чак до такава степен не бих предположил. Има е още нещо - някъде четох, че синът му бил болен или нещо не бил наред с главата (което може да е допълнителен фактор). Това е индивидуален случай и не могат да се обвиняват стероидите за подобно нещо. Наркотиците са много по голям враг в тази посока отколкото стероидите (а може и наркотици да е взимал), така че в САЩ първо да си оправят проблема с тези гадости вместо да се занимават със стероиди и т.н.
13.07.07
16:13
Те и Винс Макмеън изкараха че е починал (постановка според мен). Иначе в последно време е яко напомпан тоя председател.. доста внушителен е,яка машина
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече