Въпрос за NO EXPLODE

Прескочи до:
HU

27.06.07
22:26

Оня ден ми го доставиха и като го отворих втората опаковка демек херметически затвореното фолио беше отлепена на половина все пак реших да го пробвам . Вчера пих 1 доза (ефект нулев) днеска 2 дози пак същото а по принцип всеки ще каже че ефекта е голям още след първата лъжичка . Обаждам се на фирмата от които го купих и ми казаха че са имали и други такива случай на клиенти с отпечатано фолио и като са питали тия от BSN им били казали че така ги произвеждат . На мене не ми се вярва както и да е тоя каза че най-многото което могат да направат е да го дадат за изледване некаде си и ги чакам утре . Въпроса ми е така ли са по принцип вторите опаковки или са запечатани както си трябва ? Според мене е изветрял нещо заради отворената опаковка и затова не ми действа или някои го е изсипал и е сложил нещо друго ....

28.06.07
14:08

моя си беше запечатан и е купуван от америка (от магазин).ефекта усетих след 3-4 ден (прием)

Валентин Иванов

28.06.07
15:06

От къде го взе?

HU

28.06.07
19:28

от тука http://4fitnessbg.com

HU

28.06.07
19:34

и като го изсипете във водата пращи ли леко като газирана кола все едно ?

28.06.07
23:22

казано от HUMMER на 28.06.07, 19:34:

и като го изсипете във водата пращи ли леко като газирана кола все едно ?

На един приятел му гърмеше шейкъра като го друсаше :P Без майтап...

29.06.07
01:03

Защо ли си мисля, че не трябваше да се шейква, а само бърка с лъжичка....

29.06.07
02:06

Братлета тези продукти на тази фирма
са абсолютни ЛАЙНА.  Не набивайте кинти
в тях защото няма никакъв ефект от употребата им
Пък и са на неизгодни цени. А пък тези кутии
които са за един килограм а съдържат половин
направо ме спукват от смях

Валентин Иванов

29.06.07
03:42

казано от bigbuldog на 29.06.07, 02:06:

Братлета тези продукти на тази фирма
са абсолютни ЛАЙНА.  Не набивайте кинти
в тях защото няма никакъв ефект от употребата им
Пък и са на неизгодни цени. А пък тези кутии
които са за един килограм а съдържат половин
направо ме спукват от смях

Те затова са най-продавани в света защото са лайна и хората обичат да плащат повече пари за нещо дето не струва. Айде вземи се изказвай за нещо което си опитвал , като насипен протеин и други евтинийки..

29.06.07
05:08

казано от emzo на 29.06.07, 01:03:

Може и да не е трябвало,но той го правеше...

29.06.07
05:26

И при мен маи беше отварян, но аз останах доста доволен от продукта !

HU

29.06.07
11:21

абе мене вече след 3-4ти ден почва да ми дейста , явно на някой действа от първата доза на други от повече

29.06.07
14:04

казано от 4oKuTo на 29.06.07, 05:08:

казано от emzo на 29.06.07, 01:03:

Може и да не е трябвало,но той го правеше...

Наистина на него си пише да не се шейква, щото ще има експолозия... Само заради това, не че няма ефект ако го правиш. Просто предпазна марка... Иначе т’ва да не ти подейства no-xplode, значи не е no-xplode… При мен ефекта беше супер :)

A пък на оня пич дето говори против BSN, мога само да му се СМЕЯ!

29.06.07
14:36

Господин Иванов опитвал съм и ефтинийки
и скъпи продукти но дори най слабата ефтинийка
е по добра от тези Explode. А моята препоръка към
Вас е да опитате и Вие повече продукти от различни
марки и тогава ми говорете така. Дайте ми отговор тогава
защо в кутии от 1кг слагат 500гр сигурно защото
другите световно доказани марки не са се светнали
на тази “далавера”. Щях да забравя идин приятел
доста добър билдър със страхотно тяло го даваше на баба
му на село да го дава на кокшките

head_hunter

29.06.07
14:50

казано от bigbuldog на 29.06.07, 14:36:

Господин Иванов опитвал съм и ефтинийки
и скъпи продукти но дори най слабата ефтинийка
е по добра от тези Explode. А моята препоръка към
Вас е да опитате и Вие повече продукти от различни
марки и тогава ми говорете така. Дайте ми отговор тогава
защо в кутии от 1кг слагат 500гр сигурно защото
другите световно доказани марки не са се светнали
на тази “далавера”. Щях да забравя идин приятел
доста добър билдър със страхотно тяло го даваше на баба
му на село да го дава на кокшките

Да не си слънчасал? Думите ти ме навеждат на такива мисли. Вземи си купи една такава кутийка и я премери да видиш, че грамажа е точно толкова като на етикета + няколко грама отгоре ако го мериш с опаковката. А за кутиите какво си мислиш, че ще платиш да кажем 500 гр., а ще ти дадат 1 кг. просто защото кутията побира толкова?

InDaHEad

29.06.07
15:53

BSN са много добра марка-всеки техен продукт,който съм ползвал беше доста ефектен така че не знам кво те е прихванало...

29.06.07
19:40

експлоуда не е 500гр!!!тежи 1,91 либри (820гр).ако някой има да казва нещо (имам предвид bigbuldog) поне да се осведоми за какво говори като за обща култура.ако ще говорим за количество прах в кутиите, то и оптимум не ги пълнят догоре (всъщност досега не съм попадал на марка, която ги пълни до капачката), да не говорим, че експлоуда е една от най-пълните кутии с прахообразен продукт.

HU

29.06.07
19:45

да ама лъжичката е бая голяма и свършва бързо не е като креатина :)

29.06.07
19:58

Аз в момента имам 2кутий BSN Syntha6 едната почти съм я привършил,но като четох предните постове отворих другата и я премерих,и има точно коллкото пише на етикета 1320+6,4 грама отгоре.HUMMER а относно опаковката,при мен като отвъртях капачката,и втората опаковка се разлепи половината,явно беше се слепнал с горната поне го чух как се разлепя.

30.06.07
11:02

bigbuldog, братле, приятелски съвет... стига писа против BSN и продукта N.O. Xplode, щото се излагаш вече и тука става няква трагикомедия с тебе :D

Айде една снимка, и виж на Рони потника на коя фирма е.... Мога да ти дам още такива, в които държи N.O. Xplode и говори за тях на няква презентация в Токио :) А т’ва е снимка на Рони с децата на Флекс :)

http://a360.ac-images.myspacecdn.com/01539/95/39/1539549359_l.jpg

30.06.07
11:09

bigbuldog,сигурно тоя твоя приярел билдера ще е някъв голям богаташ,за да дава на кокошките  на баба си нещо което струва над 100лева,или им го дава да имат сила и да се помпят като снасят :lol:

30.06.07
12:12

Не е бил отварян, просто с отвъртането на капачката си махнал предпазното фолио, купил съм поне 5-6 опаковки от 4fitnessbg.com и maxefect.com и не съм имал проблем нито с едно от двете места, напротив, съвсем коректно се отнесоха с мен и двата магазина, а продуктът си има необходимото качество, така, че без спекулации, познавам лично и вносителят и официален представител за България и мога да Ви кажа, че фирмата работи доста сериозно и не са кокошкари, които да търсят евтина измама. Знам и за поне 4-5 българи културисти, които се готвят само с продуктите на BSN, въобще няма какво да говорим за качеството, просто тази фирма е на друго ниво,  естествено, че цената е по-висока, но поне знаете за какво давате парите си.

HU

30.06.07
14:50

Ми да така се оказа че се разпечатват с отварянето и както казах по горе вече ми действа така че вече съм доволен от продукта :)

01.07.07
21:09

Пичаги виждам че добър ташак става но
изглежда говорим за различни неща.
Единственото което ще кажа е че може би тази
фирма успешно се ментосва в България.
Другото в което съм сигурен е че тази кутия
която видях с очите си беше с етикети изцяло на български
А по логиката на оня пич сигурно му е нормално
и в кутия от три кила да има запечатана половинка
А за най- големите хитреци тука предлагам да ви покажа
продукта който видях. Да се видим на живо и да го обсъдим

HU

01.07.07
21:32

еми ти си гледал някво менте няма на български етикети единстено има едно малко етикетче залепено и нанего пише как да се зима и такива

01.07.07
23:25

за колко време стига NO explode

Валентин Иванов

02.07.07
07:11

казано от bigbuldog на 01.07.07, 21:09:

Пичаги виждам че добър ташак става но
изглежда говорим за различни неща.
Единственото което ще кажа е че може би тази
фирма успешно се ментосва в България.
Другото в което съм сигурен е че тази кутия
която видях с очите си беше с етикети изцяло на български
А по логиката на оня пич сигурно му е нормално
и в кутия от три кила да има запечатана половинка
А за най- големите хитреци тука предлагам да ви покажа
продукта който видях. Да се видим на живо и да го обсъдим

Май се досещам какво става тук. Ти си мислиш за българската марка EXPLODE, която няма нищо общо с NO-Xplode на BSN.
Дай да видим за какво говориш.

HU

02.07.07
09:33

казано от NE4ovek на 01.07.07, 23:25:

Ако го пиеш както пише горе долу месец , ако го пиеш само в тренировачни дни и тренираш 3-4 пъти в седмицата за 2 месеца може да стигне

02.07.07
11:28

казано от NE4ovek на 01.07.07, 23:25:

820gr х20гр/ден=41дози (дни)

02.07.07
14:14

Някой ползвал ли е VPX NO-SHOTGUN казват че е конкурент на NO-XPLODE  и дори е по добро от него ... мисля да го пробвам.
Но незнам дали наистина си струва. Накой имали мнение за този продукт ?

Мнението беше редактирано от one2one на 02.07.07 14:25.

HU

02.07.07
17:30

Не знам обаче от фирмата давали 100 000$ на друга фирма която направи по добът продукт та може да го пробвам като ми свърши Exploda

казано от one2one на 02.07.07, 14:14:

Някой ползвал ли е VPX NO-SHOTGUN казват че е конкурент на NO-XPLODE  и дори е по добро от него ... мисля да го пробвам.
Но незнам дали наистина си струва. Накой имали мнение за този продукт ?

По това, което знам и съм чел си струва и още как  :coolsmirk:

02.07.07
19:51

Точно за някакъв български
ставаше въпрос

head_hunter

03.07.07
06:32

казано от bigbuldog на 02.07.07, 19:51:

Точно за някакъв български
ставаше въпрос

Двата продукта нямат абсолютно нищо общо. Това е все едно да сравниш Ламборджини с тротинетка.

03.07.07
06:46

Май най-добре ще е да се пробва .... ще потърся повече информация  в интернет
Благодаря  ви

03.07.07
12:06

Искам да попитам има ли опастност ако пия  BSN NO-XPLODE при положение че съм на 16 години.Не съм начинаещ във фитнеса не съм и от тези дето нестава нищо,имам доста добри постижения за години и килограмите ми,висок съм 180 см,тежа 65 кг,тренирам от 4 месеца с прекъсване,имам интерес към продукта всички казвате че има много голям ефект та искам да знам дали може да има странични ифекти и какви,или ако го пия както трябва няма страшно?В момента си пия Креатин-монохидратен и Суроватъчен Протеин-смешан със Глюкоза,не съм взимал никакви забранени добавки и не мисля и да взимам,говоря за ЗОБ,въобще никога не мисля и да го взимам развивам си се добре и съм доволен,та надявам се да ми дадете повечеко информация за това което ви питам.

HU

03.07.07
12:28

Доколкото знам Explode не се препоръчва на под 18 годишни може нищо да не ти стане ма щом го казват сигурно има защо ...

04.07.07
11:32

Знам че не се препоръчва на хора под 18 години,затова и питам аиде де някои да се изкаже по подробно,дотук нищо кажете ще имам ли проблеми и какви може да са,или ако си го пия както трябва ще си раста ако всичко е както трябва.

04.07.07
11:43

в момента съм на 17, пих го когато бях на 16 и останах очарован от резултатите .

04.07.07
21:15

Хайде де има толкова много хора коите сте го използвали този продукт а не казвате нищо,аиде де напиштете това за което съм попитал ще съм ви много благодарен.

04.07.07
21:31

Да ти кажа неска минах през тоя сайт maxefect.com и именно там се казва, че не се препоръчва на под 18 годишни.
Но забелязах и нещо друго - всичките креатинови продукти, а и примерно Л Карнитина също не се препоръчват на лица под 18
Аз съм на 16, пия си креатин и не съм умрял: даже малко се пародиризира тука, както гледах на едно предаване по БТВ как някакъв доктор обяснява колко вреден можело да бъде Л Карнитина и какви последствия можело да има, особено за подрастващи :D
No Comment, лично аз смятам да си взема през есента.

Мнението беше редактирано от ethernet на 04.07.07 21:39.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1