ProVita- добра храна ли е?

23.11.04
01:59

Здравейте на всички. Значи купих си ProVita- соеви гранули (съдържа 52% високоусвояем протеин, аминокиселини, разни витамини и никакви мазнини). Та въпросът ми е дали тази храна може да покрие дневните дажби за протеин и по колко на ден трябва да ям от нея? В момента имам 2 пакета по 300 гр. всеки( като се има предвид че 1 кг суров продукт се равнява на 3 кг готов-демек сварен) При цена само 1,30 лв. за пакет  мисля че това е доста добра алтернатива. Иначе съм на 21 г. 191см. висок и тежа 76кг. От доста време се мъча да кача кила, но нещо не става (а ям като разпран:)) Мерси предварително за отговорите!

Владимир Недков

23.11.04
07:31

Ако хапваш по 300 грама сух ще си близо до покриване на дневната норма, ала разнообразявай, не е желателно да набиваш само соя!

24.11.04
01:48

Мерси, ще го имам в предвид.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1