Намиране на декстроза

03.07.07
13:10

Моля ви,помогнете ми!В моя “хубав” град не мога да си намеря декстроза.Обиколих всички аптеки,даже в болницата ходих и питах личния си лекар-нищо. Моля ви кажете дали не мога да си намеря от някаде от интернет да си поръчам.

Била, Пикадили ? В Ловеч точно на входа на града в ляво имаше Била. Там трябва да има.

П.П. Там нямаше никаква водка зелена ябълка!!! Нито Собиески, нито Смирноф, нито Флирт!!!

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 03.07.07 13:32.

03.07.07
13:42

Да,мерси много!Още днес ще ида да проверя в билата.

15.10.07
08:48

Айде ако някой  намери  декстроза в Ловеч да сигнализира къде

15.10.07
19:14

търсете я под друго име глюкоза ? ама моето мнение,че  няма никакъв смисъл от нея  :roll:

16.10.07
07:55

Пич,на мен глюкоза не ми трябва,взимал съм но излиза доста солено,точно декстроза си е - демек глюкоза на прах,а пък смисъл има - идеална е за след тренировка за попълване на гликогенните запаси ( пък и едно креатинче да сипеш става бомба :) )

16.10.07
09:34

В пикадили има декстроза 2лв за 500 грама или за кило!

16.10.07
11:15

А по колко грама се приема след трениворка ?

30-40

16.10.07
11:39

Извинявам се, че въпроса ми не е по темата  :red: и благодаря за отговора :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1