Трябва да се отбележи, че не знаеш къде са отглеждани, как са хранени и с какво кокошките, чийто яйца ядеш сурови. Тъй че наистина се поема риск, за разлика от приготвените яйца.
Един килограм яйчен прах (ако няма загуби в процеса на приготвяне) се получава от 200 яйца.
Със сигурност са повече, ама и да не са пак е насметка.
И е лесен за консумиране.
10.05.08
07:42
#43
Ако толкова държиш да си набавяш белтъчините от яйца, а сготвени неможеш да поемеш повече от 3-4, можеш да си купиш яйчен протеин - около 22-3 лева/кг. Има от белтък, от жълтък и меланж. И може да си го бъркаш с другия протеин (защото не е овкусен) или с мляко.
Изварата е добра алтернатива на яйцата, като евтин източник на белтък. Плюс това се усвоява много добре от организма.
Успех!
От къде купуваш яйчен протеин на тази цена ? :ohh: