ooVoo

22.08.07
13:09

Ами казвайте дали я имате тази програмка тя е новият заместител на скайпа ако я имате само да знаете моето ID : jack2100
Еми това е. :-)

22.08.07
14:15

Що да е заместител на скайпа?Скайпа няма да спре.Тва са пълни глупусти.Просто някой си прай безплатна реклама на тъпия сайт и още по тъпото е че всички му се връзват.Нафлудиха ми скайпа със съобщения за тоя сайт.

23.08.07
10:56

малее направо се чуда колко хора се връзват на такива глупости. Помислете малко бе хора

24.08.07
09:21

Аз си знаех че няма да спрат скайпа ама просто малко повече разнообразие да има все пак е ново шрябва да се пробва.

24.08.07
14:22

Поредната идиотшина .... а относно това за скайп, незнам кои идиоти (да не се обиждат, но са си таквиа) ще повярват на такова съобщение (даже има и правописни грешки в него...). Не съм пробвал това ооВоо, няма и да го пробвам, просто ми прилича на п**ка с 4 топки -> ooVoo
По-здрави

25.08.07
09:30

и аз бях скиптично настроен, но вече ми харесва.. Понеже машинката ми е мн стара и слаба, и ако исках да говоря по скайп трябваше да изключвам всичко иначе нищо не се чуваше. С това ми е вкл скайп, icq, msn и си говоря като 1ят пич. Нз дали е от програмата, но ми се вижда добра, повечето ми фр я нямат иначе аз бих заместил скайпа с нея..

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1