22.08.07
13:09
Ами казвайте дали я имате тази програмка тя е новият заместител на скайпа ако я имате само да знаете моето ID : jack2100
Еми това е. :-)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Що да е заместител на скайпа?Скайпа няма да спре.Тва са пълни глупусти.Просто някой си прай безплатна реклама на тъпия сайт и още по тъпото е че всички му се връзват.Нафлудиха ми скайпа със съобщения за тоя сайт.
23.08.07
10:56
малее направо се чуда колко хора се връзват на такива глупости. Помислете малко бе хора
Аз си знаех че няма да спрат скайпа ама просто малко повече разнообразие да има все пак е ново шрябва да се пробва.
Поредната идиотшина .... а относно това за скайп, незнам кои идиоти (да не се обиждат, но са си таквиа) ще повярват на такова съобщение (даже има и правописни грешки в него...). Не съм пробвал това ооВоо, няма и да го пробвам, просто ми прилича на п**ка с 4 топки -> ooVoo
По-здрави
и аз бях скиптично настроен, но вече ми харесва.. Понеже машинката ми е мн стара и слаба, и ако исках да говоря по скайп трябваше да изключвам всичко иначе нищо не се чуваше. С това ми е вкл скайп, icq, msn и си говоря като 1ят пич. Нз дали е от програмата, но ми се вижда добра, повечето ми фр я нямат иначе аз бих заместил скайпа с нея..
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече