26.08.07
05:28
Искам да попитам средно по колко грама протеин на ден трябва да се приемат и тоя на - JK Nutrition - Supper Gain - 3кг - 32 лева добър ли е и има ли смисъл да го купувам , смятам да го изпия за супер кратко време за да възстановя изгубени килограми.
Зависи от креатина. Зависи от теглото ти, по принцип креа - монохидрат се приема в следната схема: начална доза - 0,3 г/на кг.т. - или 20-25г дневно през първите 5 дни, разпределени на 4 приема. Поддържащата доза е от 3 до 5 г дневно. Не е опасно ако предозираш - изпишкваш го.
Ако кр. е малат - по добрият вариант, то приемът е 2 гр преди тр-ка - ок 30 мин. преди и 2 г след тр-ка. Няма зареждаща фаза, не задържа вода, а оплътнява мускула - ново поколение креатин, увеличава производството на АТФ, веднага се усвоява и веднага възстановява, ефекта се вижда след първите няколко приема. Добър е този на POWER FOOD , както и на BEST BODY
имам предвид приемлива цена за много добро качество.
Ако е креа - етил естер: по 3-4 капсули преди и 3-4 капсули - след тр-ка. Няма зареждаща фаза; 30 -40 пъти по - добра усвояемост от монохидрата, бърз растеж, плътност, ...
Има и креа - ” Матрикс”, който е комбинация от Естер и Малат.
Относно протеините - вече има доста по - добри на същата или подобна цена. Но ако си слаб тип, по - важна ти е правилната тренировка, отколкото протеина. По - добре вземи POWER MASS GAIN НА POWER FOOD - 1 кг е 21, 50; на BEST BODY гейнерът е 1 кг- 27 лв. Отлично немско качество. Препоръчвам тези фирми, защото съм работила с JK, MUSASHI, UNIVERSAL…........мноооого други. Добри са, но скъпи. МЛО също си добри. Тези, които в момента ти препоръчвам дават резултати пред очите ми и са немски продукти, а са на приемлива цена.
Успех!
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 26.08.07 09:41.
26.08.07
14:43
Това за креатина не ме интересува...
JK Nutrition - Supper Gain - 3кг - 32 лева този протеин какъв е и защо е толкова евтин ?
26.08.07
15:44
Защото сигурно е малко %-ти протеин, към65-70, и малка част се усвоява, отделно има ужасен вкус-тва ми е обяснението, за да е толкова евтин...
Тоз обаче нещо е кьорав, само така си го обеснявам :P
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07 14:30.
Да, като ти пуснах материала видях, че не питаш за креатин, а за пр-н.
1 - зависи какъв е белтъка - той може и да е от соя;
тогава не прави гъста пяна както белтъка на млечно - яйчния напр. , а предизвиква колики.
По принцип соята се усеща; белтъка - също, но трябва рутина. Ако разбиеш само белтък от яйце - ще видиш каква пяна прави, така се правят напр. целувките - сладките...това е индикация за истински високопроцентен млечно - яйчен напр. изолат...суроватъчен и т. н. Фрапето също става когото млякото е пълномаслено, каческтвено...
JK казват, че продукта е вносен, а тук го пакетират - австрииски, германски, но качеството на истинския германски пр-н повярвай, съвсем не е такова! Освен това вкусовете на немските пр-ни са страхотни - 1 кутия от 750г я продавам за 5 дена!
Влез на www.best-body-nutrition.net и направи сравнение, може и на POWER MAN, това са достъпни пр-ни с истинско качество.
2гр. на кг. Протеина, който си избрал е грешка..
Мнението беше редактирано от blz на 31.08.07 06:17.
31.08.07
08:27
Виж, наистина протеинът е гаден. Няма да има полза от него. Whey protein е добър и на добри цени. Ако не, то нутрима знай че е пълен боклук. Най-собре го замести.
казано от Barcelona_FC на 26.08.07, 05:28:
Искам да попитам средно по колко грама протеин на ден трябва да се приемат и тоя на - JK Nutrition - Supper Gain - 3кг - 32 лева добър ли е и има ли смисъл да го купувам , смятам да го изпия за супер кратко време за да възстановя изгубени килограми.
Нищо не очаквай от такъв протеин !