Истината за това защо съдят Митьо Крика!

01.09.07
08:08

Защо през последната една седмица никоя медия не можа да разбере кои всъщност са Георги и Веселин Бошнакови – хората, които удариха колата на Митьо Крика в събота около 14 часа и след това подадоха жалба срещу него за хулиганство?
Отговорът се оказа съвсем прозаичен – възрастният мъж, който направи синините по ръцете на съпругата на Крика – журналистката Нина Никол, всъщност е висш полицай. Ето една много основателна причина МВР зорко да го пазят, най-малкото защото при евентуален медиен натиск към Георги и Веселин Бошнакови няма начин истината да не излезе на яве. А те двамата успяха много добре да се скрият.
Каква всъщност е истината? (вече и според разпитаните свидетели)

Неопитният шофьор Георги Бошнаков отнема предимството на Митьо Крика на улиците Милин Камък и Крум Попов, където силният мъж като десностоящ е с предимство. След което между двамата млади мъже избухва скандал. Намесват се възрастният мъж и съпругата на Крика, която Веселин Бошнаков започва да стиска по ръцете, явно уплашен от нейното изказване, че ще извика медиите да установят кой е прав, кой – крив. Свидетелите съвсем ясно виждат как възрастният мъж слиза от колата и явно в уплаха си да не се стигне до физическа саморазправа между Крика и сина му, започва да бута Крика да отстъпи назад. И въпреки споразумението между двете потърпевши страни да не викат КАТ, тъй като Фолцвагена, причинил катастрофата няма застраховка каско, един час след произшествието Веселин и Георги Бошнакови подават жалба срещу Крика за изпучупени фарове, стъкла, чистачки.

И КАКВО ИЗЛИЗА,ЧЕ НЯКАКЪВ НЕЩАСТНИК,КОЙТО ИМА ВЛАСТ И Е МИЛИЦИОНЕР МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА,А ЧОВЕК ДА НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ ЖЕНА СИ! :exclaim:

01.09.07
08:36

Така е в България.Факт.

01.09.07
11:04

Шанс за Крика. Крикаме кефи, но жена му си е ебало майката от тъпота.

Мнението беше редактирано от blz на 01.09.07 11:05.

01.09.07
11:17

Сигурно е така, но има и нещо друго.
Не се връзва историята.
Онзи го е бутал, нанесъл е синини на гаджето му, а Крика..нищо не е направил.
Не казвам, че Крика е виновен - предполагам, че се е стигнало до спречкване.
А това с ‘разбирането’ е гаден номер. При такива случки, винаги има риск, единия от ‘разбралите се’ да пропищи, че другия е избягал от мястото на ПТП-то.
Иначе, гледах интервю на крика и жена му - това, че са ги държали като топ престъпници в РПУ-то и че са им спретнали егати акта си  е..гадост.
Както се казва - сготвили са го.

И все пак, евалата на Крика, че не ги е помлял едно яко.

“И КАКВО ИЗЛИЗА,ЧЕ НЯКАКЪВ НЕЩАСТНИК,КОЙТО ИМА ВЛАСТ И Е МИЛИЦИОНЕР МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА,”

Да.
Нищо ново под слънцето. Тъжно, но факт.

02.09.07
16:53

Няма ненаказано добро. Много неприятна история, но Крика сам си е пъхнал главата в торбата с тая договорка.

02.09.07
17:44

Мразя милиционери. Крика се е прецакал яко. Чух, че може да лежи 5 години.

head_hunter

03.09.07
06:49

Не може да лежи 5 години - чисто съдебно минало и т.н.т. максимума за което могат да го осъдят е хулиганство - няколко часа обществено полезен труд и глоба.
Гледах и аз интервюто - нямало е средни телесни повреди и т.н.т следователно Митьо Крика не подлежи на наказателна отговорност.
Случая е от гражданско - правен характер т.е. разглежда се от съда и адвокатите на страните.
Сега Крика са го задържали в полицейското управление заради ченгенцето /всички са много докачливи като става въпрос за техен колега/ това е неправилно, но по закон имат право на задържане за 24 часа.
Когато има подадена жалба трябва да се извърши проверка дали са налице данни за извършено престъпление - такъв е реда, което от своя страна не означава, че Крика ще бъде съден.
Просто нищо няма да му направят може да е напълно спокоен - виж вече ако ги беше понапляскал както си заслужават можеше да отнесе някоя условна присъда, но е запазил самообладание и не ги е - за което евала.
Митьо обаче след края на проверката, която са му спретнали ченгенцето и синчето му може да им го върне тъпкано - контра дело за уронване на престижа, набеждаване и нанесени морални вреди - тук вече зависи адвокатът му как подхване нещата може и наказателно производство да се образува за набеждаване и тогава за ченгенцето дисциплинарно уволнение + условна присъда, а синчето условна присъда.
Дано обаче си е взел свестен адвокат, което е рядкост в наши дни.
На мен лично Крика не ми е фаворит, но в случая му съчувствам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1