20.09.07
14:30
Утре вечер 21.09.2007 г. Флекс Уилър ще гостува в ШОУТО НА СЛАВИ
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Информацията е официална има го и на сайта на Слави
http://slavishow.com/index.php?cat=1&mid=9&id=7717
Обаче има още гости, явно е дошъл малко изневиделица и не е предвидено 30 минути за него, ама ... Колкото - толкова!
20.09.07
14:47
Дано времето от 23:00 до 23:30 ч. да е за Флекс Уилър . :)
Флех-чо вече отдавна не е тва което е бил,нито път се състезава!
Наели са го от МД с контракт да прави интервиута и някои други неща за тях!
Последно се чу че НАТОРАЛНО с някви момчета дето имат нова компания за супелементи,с която естествено е склиучил договор...
Тоест Флех щях да се завръща но не с хап,а с Натуралния продукт на таз компания...
Тоест същите лаина като с Кевин Леврон (Не Леврони както някои недочули са си измислили)....
Уж щеше да се явява на Олимпиа,уж чудеса,пък тои дори квалификация няма....за Кевин говоря
20.09.07
17:26
казано от rambo666 на 20.09.07, 15:03:
Флех-чо вече отдавна не е тва което е бил,нито път се състезава!
Наели са го от МД с контракт да прави интервиута и някои други неща за тях!
Последно се чу че НАТОРАЛНО с някви момчета дето имат нова компания за супелементи,с която естествено е склиучил договор...
Тоест Флех щях да се завръща но не с хап,а с Натуралния продукт на таз компания...
Тоест същите лаина като с Кевин Леврон (Не Леврони както някои недочули са си измислили)....
Уж щеше да се явява на Олимпиа,уж чудеса,пък тои дори квалификация няма....за Кевин говоря
Не забравяй че 2002 г Флекс стана 6ти на Олимпията без да е взимал химия !
Ще дочакаме ли да се пенсионира чичо Колман зада го покани чичо Слави в “шоуто”. 8-/
21.09.07
08:55
Той стана 6 или 7 тогава без зоб, но преди това колко зоб е изпил, само той си знае. А и си беше бледа сянка на миналото на това състезание. Невероятен беше навремето, но Флекс си остава пример, че перфектната генетика и химията не са всичко.
21.09.07
14:41
Ще се гледа обезателно :)
Мноооого кратко бе дееееба :exclaim: 10 минути - тва е ебати ташака, а говорим за жива легенда...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.09.07 19:54.
напълно съм сагласен с МОНСТАРА и съм страшно разочарован аз бих му отделил цяло предаване
Слави се интересува само от рейтинга си, и знае, че на много малка част от населенито им пука кой е Flex…
Т’ва си е неуважение, но... т’ва е Слави ;)
Така се надявах да го пита кои според него ще спечели идващата Олимпия, ама ... Иначе изглежда много добре за човек с трансплантиран бъбрек =)
21.09.07
20:56
Ако беше някой футболист бас държа, че щеше да е поне 30 минути гост...
22.09.07
07:20
Много добре изглежда Флекс , доста е наблегнал на ръцете , така като го гледам най-малко 57 см. са му .
Слави много се изложи , веднъж ще дойде такъв голям културист и ще го претупат за 10 мин. , това е направо смехотворно.
Само го разходиха до студиото човека и нито една поза не направи .
Това си беше жива подигравка. :-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 22.09.07 07:20.
22.09.07
08:30
А защо не погледнем така на нещата - гостуване за разговор струва Х, гостуване с позиране (шоу) струва У. Вероятен процент запалени по професионалния бодибилдинг от зрителите му - 1,5% - 2% (даже е пресилено според мен) - рентабилно ли стана? Защото според мен това е фактор N1 или N2 за такъв тип шоу.
казано от Димитър Михайлов на 22.09.07, 08:30:
А защо не погледнем така на нещата - гостуване за разговор струва Х, гостуване с позиране (шоу) струва У. Вероятен процент запалени по професионалния бодибилдинг от зрителите му - 1,5% - 2% (даже е пресилено според мен) - рентабилно ли стана? Защото според мен това е фактор N1 или N2 за такъв тип шоу.
Изпреварил си ме с този пост... ;-)
22.09.07
15:51
та появи ли се някъде .. вебокс а-у?
22.09.07
17:27
DRUMEV, извинявай. :)
казано от Димитър Михайлов на 22.09.07, 08:30:
Ако погледнем от финансова гледна точка си абсолютно прав. Но ако ченгела Трифонов държеше на шоуто си и на професионализма (който у него липсва), трябваше да отдели 30-те минути за Флекс. Незнам дали ви направи впечатление, че разговора беше превърнат в едно селско състезание по тарикатлък и как нещастника Слави се опитва да остроумничи (неуместно както в повечето случаи)...нито едно интересно и любопитно за 2% фенове на спорта не можа да изкопчи от Уилър, той дори не се и опита. Мразя Трифонов - той е олигофрен и долен наркоман!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.09.07 17:51.
22.09.07
18:21
В арената правят рип-ове на Шоуто на Слави и може да го има качено. Проверете в торентите
В Арена е качено шоуто.
Ето и анонса за първия гост :
В предаването днес:
1. Флекс Уилър
Флекс Уилър е едно от най-добрите имена в бодибилдинга. През 1997 година печели “triple - crown”, побеждавайки Ironman, the Arnold Classic, и the San Jose Classic. По този начин си спечелва прозвището „Султана на симетрията”.
Флекс Уилър е печелил California Championships през 1989 г в лека категория. Първи е в тежка и свръх тежка категория на Шампионата на САЩ през 1992 г. Заема първо място в Нощта на шампионите през 1996 г. През 1997 година завоюва първо място на Ironman Pro. През 1998 е първи на Arnold Schwarzenegger Classic и Сан Хосе Про, а през 1999 на Ironman Pro с Покани и Arnold Schwarzenegger Classic. Печели първите места и на Гранд При на Унгария и Arnold Schwarzenegger Classic през 2000 г.
Пълно име: Кенет Уилър
Прякор: Флекс
Роден: 23.08.1965 г. във Фресно, Калифорния, САЩРъст: 178,5 см
Бицепс: 56 см
Тегло извън сезона: 113,4 кг
Тегло в състезателен сезон: 102 кг
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече