Бъдещ състезател

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.12.04
08:38

Image, на твоя въпрос. Не съм ползвал кре-алкалин. Това е нов тип креатин, който е в процес на патентоване. Няма много данни за него, освен че самите производители твърдят, че кре-алкалин-а се усвоява почти 100% и не се превръща в креатинин (нещо в коато аз се съмнявам). Моят съвет е да обърнеш внимание на креатин Ethyl Естер по същите причини, поради които се рекламира кре-алкалинът.
Ако ме питаш за храносмилателни ензими отговора ми е не, не използвам ензими като добавки в диетата си. Просто се храня по-бавно за да съм сигурен, че разграждането на храната започва още в устата ми.. 
Ако ме питаш за Аминоген в протеина отговора ми е такъв: ако го има в протеиновата формула като добавка го купувам; ако не то си купувам директно хидролизиран суроватъчен протеин (има уеб сайт-ове където можеш сам да си поръчаш формулата като например www.proteinfactory.com или www.trueprotein.com например).
Поздрав!

23.12.04
14:23

Здравеи Иване! Ако разбира се мога и аз да говоря на Ти с теб?

Парво, искам да те предопредя, че нямам предвид теб във форума! Ако си любопитен за кои става въпрос, нека ти сподела по е-маил, ок.? aeshna_bg@yahoo.com. 
между другото, искам да спомена че не подтиквам хората да пушат! аз самия съм непушач! Направих сравнение и изказах мнение. Недей да слагашп символ  :shock:  защото това просто не съм аз. Звучало ти е кисело мнението ми, заради други причини, или пък ако си си помислил че става дума за теб! Е, не си ти! Има тук един куктурист, които тварди гръмко че е чист, и той като тебе предлага тестове и доказателства, за наша сметка. Това разбира, никои не би го направил. Ако не се лъжа, единствено наскоро Флекс Уилър го направи за негови разноски  и дори се яви чист на една олимпия и изглеждаше по-различно....поне така аз го виждам.
Ако мога на Ти да продължа, бих искал съвсем приятелски да споделя някои неща с теб. Затова ти соча пощата си, ако можеш да ми обърнеш внимание за някои мои въпроси, които не намирам в дебелите си книжки по биология. Те касаят именно редукцията на мазнини. Но разбира се ако ми позволисш, тъй като не ми звучиш приятелски, относно моето изказване.
Аз те познавам от списание Олимп и рубриките които си водил, имам и стари броеве, в които те има по родната българска състезателна сцена. Посещавал съм и саите ти не веднъж.
Това че съм биолог, не означава че знам всичко - никои не знае всичко - затова науката е предизвикателна и интересна. Но има трудни неща в диетите ми, с които съм се сблусквал и не мога да рзреша и до някъде не си давам обяснение как и аз мога да постигна 4рите % подкожни мазнини - идва лято, защо не. така че ако съм те издразнил - извине ме за това!
Но и ако си сагласен да обърнем страницата, нека да започнем разговора с темата “Мога ли и аз тогава да се доосъвършенствам и как”.  тогава вече ще мога да изпратя снимки ! И като експертзатова  се обръщам към теб! дали това ще стане възможно, ме кара да следя форума с интерес или да получа маил от теб, по който да кореспондираме! за мен това ще е чест, повярвай ми! И между другото, да се запознаем - Казвам се Белчо Христов!  на 23 години :)

Успешна работа и очаквам отговор!

С поздрав, Б.Христов от слънчева Варна.

24.12.04
11:02

ОК, YODA ще пием по едно протеинче!  :wink:

НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛА КОЛЕДА! НАЗДРАВЕ!

24.12.04
20:58

Belcho, taka veche foruma zvuchi po-dobre.  :wink:
Shte ti pusna email..

VESELA KOLEDA I OT MEN, MOMCHETA!!!

Ivan

24.12.04
22:05

радвам се че звучи по-добре, особено в тази прекеасна вечер!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!  :)

26.12.04
03:43

О.К. След празниците може да се разбереме за по едно протеинче, но си смени аватара, че ако те видят модераторите (много е голям - макс 120х120 пиксела - и аз имах същия проблем)

27.12.04
01:45

Сега наистина е по добре както го бяхте подкарали...........

DR

31.01.05
19:19

Желая успех на всички които мислят да се занимават с културизам искам само да ви кажа че е мноо трудно и се иска мноо постоянство пък и мноо свободно време вярвайте ми от опит занам

31.01.05
19:23

Offtopic: Смени си аватара с по малък че мненията ни ги сбра в точка

MI

19.02.05
21:28

Момчета миналата година участвах в републиканското за младежи кат 70+уноши нямах време за голяма поготовка и станах седми тази година съм почнал от по рано и стоя много добре и смятам да учствам този път в кат до 70 юноши защото там имам големи шансове да съм в 3 - ката
обаче ме мъчи обезводняването  някаква схема последната седмица преди състезание пуснах тема в форума обаче никoй нищо не ми написа,
реших да напиша и тук и моля всеки който е запознат или знае някаква информация да ми отговори .Обезводняването с всичките му тънкости позвънето на добавки като натрий клаии магнеззи ,сауната ,пиенето на дестилирана вода ,диета и тренировки разбира се благодаря предварително
спешноооооооооо :Д

Темата е модерирана от T-BiRD.
Моля пишете на кирилица.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1