Коя физика ви харесва повече ?

FZ

07.11.07
14:19

Коя физика ви харесва повече ? И защо ?
На кой от двамата най-яки участници в Сървайвър 2 физиката ви харесва повече ?На Георги Костадинов или на Станислав Илиев ?

Георги Костадинов
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/695/
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/372/
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/517/

Станислав Илиев
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/369/
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/811/
http://robinson.btv.bg/media/photo/participants/784/

Темата беше редактирана от FZKTWGS на 07.11.07 14:39.

icinkyyy

07.11.07
15:56

На мен лично физиката на Станислав ми харесва повече ;)

казано от icinkyyy на 07.11.07, 15:56:

На мен лично физиката на Станислав ми харесва повече ;)

07.11.07
16:14

Е,иска ли питане? :Д

07.11.07
16:20

Абе и двамата не чак знае какво но Станислав определено е по добре

07.11.07
18:27

Еднакви са ми, просто Георги май е по-висок, но като че ли по-добре изглежда Станислав.

07.11.07
18:31

казано от MOHCTAPA на 07.11.07, 18:27:

Еднакви са ми, просто Георги май е по-висок, но като че ли по-добре изглежда Станислав.

И аз така..виждат ми се доста близки по размери.
И хърбави.

07.11.07
19:56

Ами как да кажа... нито една от двете .
Ако трябва непременно да избера може би първия

FZ

08.11.07
10:03

Аз също харесвам повече физиката на Финдо , по нисък е и това което е качил му стои по добре .
Жорката е висок и при него по трудно стават нещата с масата и затова изглежда по хърбав.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 08.11.07 10:04.

08.11.07
11:16

Нито една от двете..но ако трябва да се избира втората.Ако говорим за физика на участници от сървайвър, то моят фаворит е ахмед!Внушителен, усеща се че има мускул по него без да се подчертават от някакъв дълбок релеф.
http://avtora.com/uploads/images/content/news/2006/12/12_12/survivor_bg/obshta_02.jpg - Като го гледам какво горнище изпъва..
http://survivor.dada2.com/images/img_008.jpg и какви малки ръце има.. ;-]]

08.11.07
12:53

Станислав в по-добре, защото Жоро може да се каже, че е малко хърбавичък...Това е според мен.

08.11.07
16:49

Физиката на по-якия се дължи на трен. по гребане и по-малко на фитнеса.

Ако един гребец на скиф до 70 кг примерно се захване с фитнес за 1 година може да има резултати както никой друг. Поради простата причина, че сърцето  и дихателната система му са развити МНОГО.

Ако имате възможност пробвайте се с гребането. Спазваш ли техниката, това е по добър спорт дори и от плуването според мен.

Владислав

24.11.07
08:22

Мен ме по-кефи  георги костадинов

24.11.07
09:10

Станислав :)

25.11.07
15:26

На Дренски ми най-харесва :) Иначе от Станислав и Георги, определено на Станислав повече ми харесва. :)

OO

25.11.07
21:02

естествено че станислав, ония за 2 седмици се стопи (химик)

26.11.07
11:13

Станислав (Финдо) много ясно .Евала бате :) много добре изглеждаш.А тоз ахмед е егати смешното кюфте.Само дето е едър иначе е далече от истината :D.

26.11.07
14:11

казано от Svirepiq на 26.11.07, 11:13:

Станислав (Финдо) много ясно .Евала бате :) много добре изглеждаш.А тоз ахмед е егати смешното кюфте.Само дето е едър иначе е далече от истината :D.

Не е лошо да критикуваш някой, но гледай да си поне на ниво близко до някой от участниците, дори Ахмед.... ;)
Ако Ахмед е “далеч от истината” , ти трябва да си още - Далеч от залата :)

Мнението беше редактирано от fixer2 на 26.11.07 14:13.

26.11.07
15:30

Абе не ми го хвали ахмед... Турски “фитнесджия” от Якоруда хаха  :lol: евала, че е стигнал до финала на предния сървайвър, но просто няма място за сравнение с Станислав и Георги.И двамата имат много добра физика, а физиката на ахмед не ми прилича на нищо.Просто е едър турчин .... ръцете му приличат на пълнени чушки :) тцц . просто не всеки има ген към красиви мускули .Просто някой и да се скъсат да дигат нестаааааа,освен да качат някой кило мазнина отгоре

26.11.07
15:37

fixer а относно мене близко съм до залата, на 100 метра от нея живея :) даже сигурно съм по-напред от ахмед щото съм постигнал големи резултати с упоритост и постоянство. От анемичен малък и сух се превърнах в добре изглеждащ младеж само за 2 години и 6 месеца и не мисля да спирам.Тъй, че не ми казвай че съм далеч от истината не претендирам за нищо просто казвам я прати някой твой снимки да видя ти кво си постигнал ???

FZ

26.11.07
15:54

казано от fixer2 на 26.11.07, 14:11:

Не е лошо да критикуваш някой, но гледай да си поне на ниво близко до някой от участниците, дори Ахмед.... ;)
Ако Ахмед е “далеч от истината” , ти трябва да си още - Далеч от залата :)

Мдааааааа струва ми се че си доста прав .

26.11.07
16:40

Хубаво приказвайте си квото си щете.Неща да споря ...Аз просто вярвам, че ще постигна много имам мутиявацията и съм надъхан !!!  :coolgrin: може да съм още неопитно пишлеме ама ще постигна много.А идола ми си остава Арнолд Шварценегер.Оплювайте ме колкото си щете няма да ви слушам.Всеки си има мнение !!!

26.11.07
19:54

не знам защо наричате и Станислав и тоя другия хърбави - имат много хармонично развити и релефни тела - не са като оная лоена топка Ахмед или там както се казва - той е просто здрав, но в никакъв случай толкова маса, не бих нарекъл красива.... е всеки с мнението си...

а като заговорихме за стопяване - и двамата се стопиха за нула време - не само дългия...

И накрая - и двамата имат много сходство със структурата и телата - не е подходящо да се разграничават... Но аре гласът ми да отиде за Станислав - понеже го познавам и е пич...

Мнението беше редактирано от sub_eleven на 26.11.07 19:59.

27.11.07
11:55

“Просто някой и да се скъсат да дигат нестаааааа,освен да качат някой кило мазнина отгоре “....Нещо не си запознат с материята ?? То и се вижда :D Недей говори глупости , За Ахмед най-лесното е да се изчисти. Ръсиш бисери, ” аз мисля че съм по-добре от Ахмед” УХА в пъти по-добре си..... :D Мисли преди да пишеш...

Peri

27.11.07
16:26

Плюс това какво значение има дали е турчин или американец за мускулатурата му? че нещо не вдявам словосачетанието “турски фитнесаджия”....

27.11.07
19:57

казано от fixer2 на 27.11.07, 11:55:

Ръсиш бисери, ” аз мисля че съм по-добре от Ахмед” УХА в пъти по-добре си..... :D Мисли преди да пишеш...

нали се сещаш, че зависи от кои очи го гледаш?

примерно в моите очи той наистина е в пъти по-добре от оня дебелак... и как ще се изчисти резняка? Само с химия иначе не го виждам - и да кажеш лесно ще се изчисти - ми да пробва без химия да видим колко ще му е лесно...

впрочем някой има ли снимка на този Ахмед да го видя на какво дередже е,  да не се изказвам и аз неподготвен... :)

И пак питам - как може да наречете Жоро и Станислав хърбави????

Мнението беше редактирано от sub_eleven на 27.11.07 19:58.

27.11.07
20:17

казано от Svirepiq на 26.11.07, 15:30:

Абе не ми го хвали ахмед... Турски “фитнесджия” от Якоруда хаха  :lol: евала, че е стигнал до финала на предния сървайвър, но просто няма място за сравнение с Станислав и Георги.И двамата имат много добра физика, а физиката на ахмед не ми прилича на нищо.Просто е едър турчин .... ръцете му приличат на пълнени чушки :) тцц . просто не всеки има ген към красиви мускули .Просто някой и да се скъсат да дигат нестаааааа,освен да качат някой кило мазнина отгоре

Когато направиш 50см “пълнени чушки” и крака като на Ахмед.. и като те видя на 300х1 тяга и 200х10 клек .. тогава ще кажеш “ахмед не прилича на нищо”.

28.11.07
10:21

xaxa аз до сега Турски Културист не съм виждал по списания и съзтезания по културизъм. Явно са доста добри и затова не се показват на състезания Хахаха  :-)  :lol:

FZ

28.11.07
10:34

казано от Svirepiq на 28.11.07, 10:21:

xaxa аз до сега Турски Културист не съм виждал по списания и съзтезания по културизъм. Явно са доста добри и затова не се показват на състезания Хахаха  :-)  :lol:

С това си мнение показа , че не си гледал състезания а пък за списания да не говорим  :coolsmirk:

28.11.07
10:45

Добре и да имат участие... кои места заемат сигурно 1-вите ??? и най-вероятно обират медалите и купите чак ред не остават за другите - Слабаци са !!! :) за мене най-добри са Американци, Руснаци, Поляци и въобще всички от славянски произход също така Германци и Австриици другите се въртят около оста ...

FZ

28.11.07
11:13

казано от Svirepiq на 28.11.07, 10:58:

Българските културисти са също много добри забрайх да кажа :) Христомир Христов, Митко Димитров, Цветко Цветков лека му пръст също така  щангистите ни са нечовешки силни просто има ли световно по щанги Българин е винаги сред 1-вите места Гълъбин Боевски, Милен добрев са ебати зверовете. И въобще стане ли на въпрос за силови атлети България се е доказала,че ги има!!!  Кво ша ми го хвалите тоз АХмед набухал са с химии и пак не е толкоз здрав иначе фасона му голям не че имам нещо против турците просто са ми неприятни и противни освен това съм Българин и ще защитавам Българското.Сигурно ще ме помислите за побъркан? Не просто съм националист!

1.Добре бе пич , т`ва е хубаво че си националист , само недей да пускаш поредни постове !
2.Придържай се към темата , темата НЕ Е  за Ахмед !
3. Малко по спокойно ако обичаш , виждам, че си се развълнувал доста не дей не е полезно !

28.11.07
11:17

Бате незнам какво да ти кажа..1.Турци,цигани и всякакви други етноси са ми КРАЙНО противни.2.Не виждам с какво влияе това дали идваш от Турция, Пакистан, Нова Зеландия, Франция за да имаш тяло?3.Никой не спори, че българите имат велики силови състезателим, но ти какво си мислиш, че нито 1 български щангист не е взимал химия никога?Ми да така е... даже чух, че и добавки не взимат, та даже и ги хранели на 2-3 дена, ама защото са българи дигали толкова много.И накрая..назоби са .. ама яко.. стигни силата и размерите на Ахмед и тогава кажи - Ей го тоя не става нищо от него..Спирам да пиша по тая тема, защото стана оффтопик, но немога да се сдържа когато плюят такива завистници.

28.11.07
11:37

Наистина доста се развълнувах спирам да пиша повече и да развалям на човека темата !
Българските културисти са също много добри забрайх да кажа smile Христомир Христов, Митко Димитров, Цветко Цветков лека му пръст също така щангистите ни са нечовешки силни просто има ли световно по щанги Българин е винаги сред 1-вите места Гълъбин Боевски, Милен добрев са ебати зверовете. И въобще стане ли на въпрос за силови атлети България се е доказала,че ги има!!!  Кво ша ми го хвалите тоз АХмед набухал са с химии и пак не е толкоз здрав иначе фасона му голям не че имам нещо против турците просто са ми неприятни и противни освен това съм Българин и ще защитавам Българското.Сигурно ще ме помислите за побъркан? Не просто съм националист!

Не пиши поредни постове.
ГГ

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 28.11.07 17:46.

29.11.07
16:50

казано от RedWalker на 28.11.07, 11:17:

но немога да се сдържа когато плюят такива завистници.

пич, аз като го плюя и завистник ли съм според теб??

приеми, че няма общ модел за красиво тяло - някои харесват тела като на Ахмед, други като на Станислав  и т.н.

На мен тяло тип Ахмед не ми харесва като телосложение - ако ще да вдига и 400 кила, ако ще и ръката му да е не знам си колко....

да не говорим, че аз сам по себе си не гоня рекорди колко да вдигам - гледам как ми се отразява и как изглеждам вследствие на тренировките... тренировката е път към това да изглеждаш добре - иначе да не съм гламав да вдигам некви железа без смисъл...

Мнението беше редактирано от sub_eleven на 29.11.07 16:52.

29.11.07
16:56

Естествено, че всеки има негов вкус.Аз не харесвам физиката като на тези двамата, но се въздържам от изказвания “леле тия какви са гърчи не стават за нищо.Понеже уважавам трудът на останалите.Дали си като Ахмед или като Станислав ти си положил някакви усилия, които трябва да бъдат уценени.Аз също ne гоня рекорди а вид, но в мойте представи този вид не е 100см релефно гръбче и 30 рачичка.

29.11.07
16:58

казано от RedWalker на 29.11.07, 16:56:

Естествено, че всеки има негов вкус.Аз не харесвам физиката като на тези двамата, но се въздържам от изказвания “леле тия какви са гърчи не стават за нищо.Понеже уважавам трудът на останалите.Дали си като Ахмед или като Станислав ти си положил някакви усилия, които трябва да бъдат уценени.Аз също ne гоня рекорди а вид, но в мойте представи този вид не е 100см релефно гръбче и 30 рачичка.

ясно, нямаме проблем с теб...

01.12.07
12:33

Аз предпочитам Станислав и ми се иска някога да изглеждам като него. Незнам що на Станислав викате хърба като е 92 кг. и е висок 181 см. А другият е висок 188 см. и тежи 97 кг. Това разбирасе са резултатите им преди сърваивар сега са с по -10 кг.

01.12.07
13:31

Определено Финдо ми харесва повече даже за тези които гледат предаването редовно мога да кажа
че накрая преди да излезне цялата кожа му беше полепнала по мускулите понеже умираха от глад
и тогава най-много ми хареса понеже си личеше всеки мускул от тялото му все едно гледам човек без кожа.

01.12.07
16:44

Oпределено физиката на Финдо ми харесва повече.Той е гребал 12 години, а както всички знаем гребането развива мускулатурата не само на горната част на тялото , но и на краката.Развил е добре дихателната си и сърдечна ситеми.Много по лесно му е било да натрупа мускули.А иначе аз сам за Дренски - той да победи в Survivor

BU

04.12.07
07:16

Веднъж го гледах този Сървайвър, направи ми впечатление Станислав, после прочетох интервю с него и там той спомена че вдига 175 от лег. Щом той е хърба очаквам да направиме среща на форума и да вида поне 10-12 бъдещи културисти.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1