29.01.08
11:40
Ами много от хората тук си правят някакви списъци следят всичко до грам и т.н. Това което правя аз е да ям поне по 4 пъти на ден като задължително след тренировка ям месо, ориз и/или картофи по възможност с някаква салата (зеле и/или моркови)... Хапвам поне по 5-6 банана на ден и по 2 кофички кисело мляко...Това което ям най-често са пилешко месо, варен/задушен ориз със зеленчуци, варени картофи и понякога варени яйца, но те са ми много неприятни) Като цяло грамажа в храната ти ми се струва доста малък, не знам как успяваш да възстановиш за тренировка :) Аз в никакъв случай не съм някакъв специалист по храненето и надали мога да дам някакъв съвет, но това което правя като тренировки и хранене явно ми се отразява щом успявам да качвам сила и то не за много време (месец, месец и половина, не знам точно (с предварителната уговорка, че съм потренирвал, но това беше преди мнооого време, но и тогава не съм взимал нищо)) Снимки нямам, но съм висок около 188-9, може би около 86-7-8 кг (не знам точно)...Ако направя скоро ще изпратя, но аз и си тренирам за да си стегна тялото, никога не съм искал да имам ръка 46 cм, врат и т.н., не знам дали ме разбираш ;)
П.С: Стана ми интересно как ще изглежам като се снимам,но за жалост снимките са с много лошо качеството защото са от телефона ми :)
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/400/99751_913.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/400/99753_035.JPG
Мнението беше редактирано от Lubomir Marchev на 29.01.08 12:00.
хахахахах хич да не е бая големичък си си ;)Аз за сравнение съм 178см и към 72-73кила :)
За храненето ще ти дам съвет-яж средно по 2,5гр/килограм белътк на ден за твоите 87-90 кила направо праскай по 230-240гр белтъчини.В две кофички кисело мляко има към 30гр,в 100гр пилешко-20гр.Поне белтъчините си ги брои,защото те са важни ;)
29.01.08
20:45
Ще направя както казваш ти, пък ще видим - каквото сабя покаже ;) Иначе, не мисля, че съм “голям” или нещо такова... Може би снимките са създали малко грешно впечатление ;)