29.12.07
16:56
СЕДМИЦА 9 (17-23.XII.07)
Дадох си почивка, защото почувствах, че се натрупва умора в цялото тяло, а аз съм свикнал да го слушам какво ми казва... Така че - пълна почивка!
Време е за обобщение и изводи от целия този 8-седмичен цикъл Трибестан +ДХЕА
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ИЗВОДИ И РЕЗУЛТАТИ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -——————————————————————————В НАЧАЛОТО —————————————————————— В КРАЯ——————————————————————
В ЦибаЛаб:
Ниво на Тестостерона (8.4-28.7 - за мъже над 17 г.)———9.63 nmol/l—————————————————————15.24 nmol/l (+ 63%)
Ниво на Естрадиола (за мъже до 191)—————————————101.2 pmol/l—————————————————————не направих
Ниво на LH (за мъже 1.5-9.3)———————————————————не направих—————————————————————- 3.50 IU/l
Био-Спейс анализ в JK Fitness And Welness (там работя):
Тегло———————————————————————————————————98.0 кг—————————————————————————- 102.5 кг
Мускулна маса—————————————————————————————79.3 кг—————————————————————————- 80.2 кг (+ 0.9 кг)
Чиста телесна маса—————————————————————————- 84.4 кг—————————————————————————- 85.3 кг (+ 0.9 кг)
% телесни мазнини—————————————————————————- 13.8 % (13.6 кг)——————————————————- 16.9 % (17.3 кг) (+ 3.7 кг)
Основен метаболизъм———————————————————————- 2214 ккал———————————————————————- 2225 ккалСилови показатели:
Лег——————————————————————————————————————172.5 кг————————————————————————не знам
Клек—————————————————————————————————————185.0 кг————————————————————————205.0 кг (+ 9 %)
Тяга—————————————————————————————————————- 245.0 кг———————————————————————- 270.0 кг (+ 9 %)
ИЗВОДИ:1). Повишаването на Тестостерона е по-голямо, отколкото очаквах - мислех, че ще е някъде около 30%. Още повече, че второто изследване го направих в края на 5-тата седмица, а не след 8-мата, така че може и още да се е увеличил... а може и да не е, но не ми се даваха повече пари за изследвания - и без това вече бях предоволен от резултата.
2). Качил съм около 1 кг мускулна маса за 2 месеца, което според мен е отлично за натурален прогрес и то на моето ниво. Все пак не съм начинаещ, а имам години тренировки зад гърба си.
3). Процента телесни мазнини се е увеличил,но така е като не се спазва диета, а на всичкото отгоре ми се струпаха и доста “забежки”, което е малко необичайно за мен, но... Още повече и без въобще кардио. Ще взема мерки от 1-ви Януари!
4). И тук вече най-хубавото (за мен) - голямо увеличение на силата! Това са най-добрите ми силови показатели досега в живота... И при това натурален!
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Приемам тестването на Трибестан и ДХЕА заедно за успешно. За мен резултатите от така комплектованата комбинация суплементи са много добри и я препоръчвам на всеки, който иска да увеличи силата си и мускулната си маса без да вреди на здравето си с използването на анаболни стероиди.
========================== ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ДНЕВНИКА ===================================
Здраве и успехи на всички през Новата 2008-ма Година! :cheese:
Едно голямо браво :coolsmile:
Човече, надъхваш ме да тренирам още по-усилено като ти чета дневника. Евала за добре свършената работа! :)