Коледа - Весел празник или поредната простотия?

Прескочи до:
DC

19.12.07
21:36

Коледа ... това за мен е  един от най големите празници. След рожденния ми ден най много се радвам на Коледа :).
Като малък се правех на дядо Коледа , хехе - имах си и коремче  точн0 като неговото :)

20.12.07
06:15

Коледа и Нова Година... нещо не си падам по това изкуствено приповдигнато настроение, не сам робот че като дойде определена дата настроението да ми скача автоматично и да викам истерично Merry Christmas, Merry Christmas.
Коледата някак ми е прекалено по задължение да я празнувам, не ми е много приятно.
Новата Година по става тъй като се предполага че ще съм сред приятели и когато си сред приятели си прекарваш добре (стига всичко да е организирано навреме), но съм бил свидетел и на много простотии по време на Новата Година - примерно пиянско падане върху масата за яденето при което тя се чупи по средата :) и т.н.
Въобще зимния сезон не спомага за повдигнато настроение според мен, прекалено студено за да излезеш навън за повече от 10 мин освен ако не ти се наложи, всеки си седи по домовете, излизането с приятели по това време на годината става по рядко поради температурите и лошото придвижване (сняг, лед), слънчевите лъчи ги няма времето е навъсено и сурово.
Според мене празника и доброто настроение си изват сами когато си сред хора с които се разбираш - няма нужда от някакви формални поводи.

По-добре заключете темата.Получи се един безкраен офтопик, които излезе от контрол.Май изобщо не трябваше да пускам темата.

Извинявам се че така се получи... Но според мен темата е актуална, а за това което става не си виновен ти и всъщност то няма да се реши с затваряне на темата, просто ще се пренесе в други теми.

Доказано е че Исус не е унтер,а и Божия син не може да принадлежи на ничия раса или племе,защото евреите не са народ,а племе!Нали така камерад?

А какво е това, Адолф? Да не ми го обясниш с Ницше сега?
В поста ти се сдържа:
1. Расова обида - съкращението унтер, което идва от унтерменш, т.е. подчовеци
2. Някаква видова класификация на евреите, кояо освен дето би била обидна, всъщност никого не интересува
3. Текст от марш на щурмовите отряди, който призовава към разстрел на комунисти и реакционери
Кое е пропаганда?
Писна ми вече да те предупреждавам. Мисля, че teenproblem е форум за теб, там има доста такава челяд...
Тук не е мястото да прочистваш малцинствата, приятелю. Отрязахме кандидат за евродепутат заради полоточеска пропаганда, не мога да схвана теб защо да те жалим? Задето се правиш на тарикат и интересен, публикувайки пропагандата си по “неочаквани” начини ли?

20.12.07
10:34

Mothefucker аз не празнувам Нова година и си лягам в 22:00
значи ли,че съм яко тъп?
Нямам настроение на нова година за празнуване и това си е!То като гледам и другите нямат повечето се оливат с алкохола за да им доиде настроението.
И стига с тия крайни заключения щом на някои не му харесва нещо,което се харесва на 90% от хората и е яко тъп или задръстен или секви такива простотии!!!!!Дразнещо е просто !

Мнението беше редактирано от QcK на 20.12.07 11:41.

Аз не съм неспокоен, само дето за втори път в различна тема ти отправям предупреждение. По темите няма против да пишеш, но се надявам да няма нужда от трето предупреждение , защото такова няма да има.

Хитрите ви постове вече са преместени. Тук.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/29754/
Внимавайте да не бъдат преместени пак. Правя тази тема за да си покажете знанията, които явно напират във ввас и да поспадне малко напрежението, ако не се получи - не съм виновен аз.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 20.12.07 16:59.

20.12.07
21:47

Адолф намесвам се за да ти кажа че аз не съм търпелив като ДЗВЕР  (който 10 пъти ти намекна да спреш с сраничните си занимания и убеждения), и ако продължаваш ще се наложи санкция.Мисля повече да не говорим по този повод ,а по тематиката на форума.
Жив и здрав.

20.12.07
22:37

Коледа е много хубав празник, но не заради традициите и Рождеството Христово, а заради това че е почивен ден, събират се близки хора, разменят си подаръци....е такива работи....самата атмосфера е хубава

B_

25.12.07
12:03

Модерирано
by D3BEP.
Коментари за или против арийска тематика - другаде. Ако смятате да предизвиквате някой за да го подигравате и унижавате, то ще се толерира не по - добре от хитлеристка пропаганда. Поздрави и весела коледа!
Нека не заключваме хубавата тема, моля ви!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.12.07 17:19.

26.12.07
09:08

казано от Alkorin на 20.12.07, 06:15:

Коледа и Нова Година... нещо не си падам по това изкуствено приповдигнато настроение, не сам робот че като дойде определена дата настроението да ми скача автоматично и да викам истерично Merry Christmas, Merry Christmas.
Коледата някак ми е прекалено по задължение да я празнувам, не ми е много приятно.
Новата Година по става тъй като се предполага че ще съм сред приятели и когато си сред приятели си прекарваш добре (стига всичко да е организирано навреме), но съм бил свидетел и на много простотии по време на Новата Година - примерно пиянско падане върху масата за яденето при което тя се чупи по средата :) и т.н.
Въобще зимния сезон не спомага за повдигнато настроение според мен, прекалено студено за да излезеш навън за повече от 10 мин освен ако не ти се наложи, всеки си седи по домовете, излизането с приятели по това време на годината става по рядко поради температурите и лошото придвижване (сняг, лед), слънчевите лъчи ги няма времето е навъсено и сурово.
Според мене празника и доброто настроение си изват сами когато си сред хора с които се разбираш - няма нужда от някакви формални поводи.

Абсолютно се присъединявам към мнението ти. Наблюдавам и от години , че семйствата се изпокарват по празниците. Просто ми писна да участвам във всичко това. От догодина напълно съм решила да сменя това положение.

PL

26.12.07
12:38

Най-тъпата ми Коледа.... един обикновен ден , даже с наще се скарахме... и ква коледа кво настроение , като дори няма сняг...... тъпотия...

26.12.07
20:00

Няма сняг ма лед има колкото искаш ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1