Hridi's blog

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.03.08
12:58

Хайде да напишем нещо, да не хваща прах ;-)
Днес долна част - тежко:

Клек  8х100 кг., 6х110 кг., 6х120 кг., 7х110 кг.,  8х100 кг       
        в суперсерии със
  Разгъване за бедра 5х8х35 кг.
Тяга 6х100 кг., 6х120 кг., 6х130 кг., 6х120 кг.,  6х100 кг.,  6х100 кг
Сгъване за бедра: 3х8х35 кг.
Рамо прав с дъмбели: 8х17кг., 8х21кг., 6х25кг., 8х19кг., 8х19кг.
60 мин.

27.03.08
20:27

Още 2 седмици и половина /да станат 6/ и ще правим разбор и малки промени. Принципите ще останат същите, ще спра Креатина (някой знае ли на колко време се прави пауза и за колко) и ще взема Fat-Burner, Acetil-L-Carnitine и ALA.

Креатина го спри за около месец (или два). И двайсет дни стигат, ако е за въпрос. И все пак при твоите цели не му намирам място въобще в този тренировъчен цикъл.
Ацетил Л-Карнитин не е с нищо по-добър от чистия Л-Карнитин, даже напротив. Карнитина, като вкара СМКиселина в митохондрията за да излезе се превръща в ацетил-л-карнитин, а като излезе пак се връща на л-карнитин. Това е “карнитиновата совалка”. Теоретично не би трябвало да е по-зле от чистия карнитин, ама (по наблюдения на клиенти) е по-зле.
Започваш ли да се замисляш за тичане ???????

09.05.08
08:03

Още 2 седмици и половина /да станат 6/ и ще правим разбор и малки промени. Принципите ще останат същите, ще спра Креатина (някой знае ли на колко време се прави пауза и за колко) и ще взема Fat-Burner, Acetil-L-Carnitine и ALA.

Мдаааа ... разбора го няма, този дневник прашаса, ... и нещата не вървят както ги искам. И все пак ...

Април мина прилично. Имах леки финансови трудности и много заетости, но все пак за две тежки тренировки (поне) намирах време и се хранех горе-долу прилично. По празниците около Възкресение и 1-ви май ... се падна бая работа по селата, малко възстановяване и естествено никакви сили за фитнес ... яденето пак беше прилично. Въглехидратите под 200 гр. на ден. След празниците затегнах диетата още повече и почнах да вземам FYRE на SYNTRAX (имам една останала заблудена опаковка). Сега без проблем (странични ефекти) приемам по 2 капсули сутрин и една по-късно. Имам и малко суроватка, малко “Lean Dessert” /BSN/ и едно “чувалче” MATRIX 5.0 ... та с тез запаси успявам да се придържам към диетата, като няма пари. Проблема е, че и за карта няма ... а ми се ще да планувам поне 2 тежки тренировки в залата, и 2-те топящи мога да измисля нещо в къщи със една дъска за коремни преси и 2 дъмпела х 10 кг.

Иначе последно като се мерих в края на април бях 106 кг. / -7 /.
Другите обиколки не съм мерил, но сега съм 36 номер дънки, а бях с 42 :)
По дупките на колана, на око, съм свалил около 10 см от талията (трудно поддава гадината).

Иначе дори да не е както искам, се стремя към първоначалния план, и този месец и началото на юни, ще продължа свалянето.

Проблем е и да отделя повече от 45-50 мин за тренировка на ден (много ангажименти) и след този месец ще мисля за 5-дневен сплит с приоритет на ръце и рамо, като целта ще ми е тренировките да са ми по 45 мин.

Надявам се по-нататък да намеря време и да кача и снимки (трябва да се снимам за целта).

Е това е за сега. Жив съм още!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1