17.12.07
14:15
Може ли да качвам маса от овесени ядки, ако ги ям в по-големи количества. Примерно сутрин и обет по 200гр. Гледам ,че садържат много въглехидрати...
Темата беше редактирана от ch на 17.12.07 14:33.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
17.12.07
16:31
Прав си съдържат въглехидрати и то качествени, но все пак ги разнообразявай с ориз например.
17.12.07
17:03
На мен сутрин закуската ми е кисело мляко,овесени ядки и банан (всичко това в пасатора го разбивам)но немога да преценя колко точно овесени ядки слагам,защото ги сипвам направо от плика :)Засища ме добре,но не знам дали е удачно да ги разбивам с пасатора ?
казано от GTI на 17.12.07, 17:03:
На мен сутрин закуската ми е кисело мляко,овесени ядки и банан (всичко това в пасатора го разбивам)но немога да преценя колко точно овесени ядки слагам,защото ги сипвам направо от плика :)Засища ме добре,но не знам дали е удачно да ги разбивам с пасатора ?
Между другото добре ли се разбиват с пасатора ,че ми омръзна да ги дъвча. ;-P
17.12.07
17:18
Във името на истината ДА :))Аз още много рано се отказах от това сутрин да ги дъвча по 1 4ас,но незнам дали пасирани не им преча на действието (но според мен така по-лесно се усвояват,защото ги приемам направо смляни)Това е лично мое мнение ...
казано от icebobo на 17.12.07, 17:10:
казано от GTI на 17.12.07, 17:03:
Между другото добре ли се разбиват с пасатора ,че ми омръзна да ги дъвча. ;-P
Няма нужд аот толкова дъвкане, остави ги на се понакиснат в млякото за 15-20 минути и направо си преглъщай ако искаш.
лол аз направо ги изипвам в купата слагам млякото и ги почвам без да се киснат....и направо гълташ :)
казано от gorki1 на 17.12.07, 17:35:
лол аз направо ги изипвам в купата слагам млякото и ги почвам без да се киснат....и направо гълташ :)
Да бе, на мен ми потъват на дъното и накрая изпивам млякото ядките остават.
17.12.07
20:24
Значи са ефикасни за маса? Защото в някой диети за сваляне също присъстваха, но явно зависи от количеството.
Относно яденето, накисвайте ги вечер и на сутринта са прекрасни за ядене.
казано от ch на 17.12.07, 20:24:
Значи са ефикасни за маса? Защото в някой диети за сваляне също присъстваха, но явно зависи от количеството.
Относно яденето, накисвайте ги вечер и на сутринта са прекрасни за ядене.
Да, ефикасен бавен въглехидрат за маса, идеални за преди тренировка, закуска, следобедна закуска...
18.12.07
11:52
Овесените ядки са чудесна храна, но само с тях не става :) Месо се прави с месо ;)
18.12.07
21:11
Така и не мога да ги ям тия овесени ядки.. Макс 2-3 лъжици :( Много са ми гадни.. Ще повърна ако изям повече.. Кажете някакъв трик, ако има такъв :D
абе таман е зачеркната темата за овесените ядки. задължително ли е да се варят? Може ли да се хапват както са от плика?
и ако може каква ше е усвоемостта? дали повече или по млако
с варене прекалено големи стават пфф и се забравям да си приготвя,че ги хапвам и след фитнес :)
Да, могатъ направо от плика - киснеш в прясно или кисело мляко + ако искаш добавяш мед, какао, канела или друго за вкус, а ако не искаш да се глезиш мааш направо.
казано от UltraVisioN на 18.12.07, 21:11:
Така и не мога да ги ям тия овесени ядки.. Макс 2-3 лъжици :( Много са ми гадни.. Ще повърна ако изям повече.. Кажете някакъв трик, ако има такъв :D
Абе много сте ми смешни като кажете не мога да преглъщам това,онва ми пресядало и тн.
Ще цитирам за пореден път Митко Димитров:”Не избираме храната по вкус,а по съдържание”.Като не можете да ядете ядки,извара,ориз и незнам си какво още,не се занимавайте и толкоз.Съгласен съм и на мен ми присяда изварата,но не се оплаквам,поставяш си цели и ги следваш,някаква си извара ли ще застане на пътя ми.
Трика,който използвам е да не мисля за вкуса на храната,в овеса слагам какао и като се накисне в млякото на две на три и преглъщам.
20.12.07
09:47
казано от Финдо на 19.12.07, 18:27:
Абе много сте ми смешни като кажете не мога да преглъщам това,онва ми пресядало и тн.
Ще цитирам за пореден път Митко Димитров:”Не избираме храната по вкус,а по съдържание”.Като не можете да ядете ядки,извара,ориз и незнам си какво още,не се занимавайте и толкоз.Съгласен съм и на мен ми присяда изварата,но не се оплаквам,поставяш си цели и ги следваш,някаква си извара ли ще застане на пътя ми.
Трика,който използвам е да не мисля за вкуса на храната,в овеса слагам какао и като се накисне в млякото на две на три и преглъщам.
Първо не ме наричай смешен.. С нищо не съм те засегнал или обидил ок ? :)
Второ попитах за “трик” , а не да ми обясняваш разни културисти какво са казали.
Трето не искам да ставам културист, а да имам хубаво тяло. Аз пък храната я избирам по вкус, не по съдържание.. Ако ти ядеш безвкусни неща, които са най-добри за качване на кг или въобще за диета в тази област.. това не значи, че всички трябва да го правим ! Айде със здраве :) И без повече подобни изказвания по мой адрес, ако обичаш
казано от UltraVisioN на 20.12.07, 09:47:
Трика,който използвам е да не мисля за вкуса на храната,в овеса слагам какао и като се накисне в млякото на две на три и преглъщам.Първо не ме наричай смешен.. С нищо не съм те засегнал или обидил ок ? :)
Второ попитах за “трик” , а не да ми обясняваш разни културисти какво са казали.
Трето не искам да ставам културист, а да имам хубаво тяло. Аз пък храната я избирам по вкус, не по съдържание.. Ако ти ядеш безвкусни неща, които са най-добри за качване на кг или въобще за диета в тази област.. това не значи, че всички трябва да го правим ! Айде със здраве :) И без повече подобни изказвания по мой адрес, ако обичаш
Не говора само за теб.Оплакват се повечето”Как да овкуса ориза,яките ми присядали”и незнам си какво.2ро трика мисля,че го казах.3то хубаво тяло няма как да направиш,като подбираш по тоя начин храната.
“Не избираме храната по вкус,а по съдържание” - не я знаех тази мисъл, но си струва да си я запиша... мога само да съжалявам тези които правят така в името на каквото и да било.
казано от G33K на 20.12.07, 13:09:
“Не избираме храната по вкус,а по съдържание” - не я знаех тази мисъл, но си струва да си я запиша... мога само да съжалявам тези които правят така в името на каквото и да било.
Така е защото нямаш и никога не си имал нужда да смъкнеш еди-колко си килограма,или да запазиш физическа форма постигната след 3,4 или 5 години непрекъснати тренировки.Трябва ли да ти казвам че за 3-4 месеца освинване, можеш така да зацапаш свещите ,че да не можеш да изчистиш после цяла година. :)
20.12.07
19:06
казано от Финдо на 20.12.07, 10:02:
казано от UltraVisioN на 20.12.07, 09:47:
Трика,който използвам е да не мисля за вкуса на храната,в овеса слагам какао и като се накисне в млякото на две на три и преглъщам.Първо не ме наричай смешен.. С нищо не съм те засегнал или обидил ок ? :)
Трето не искам да ставам културист, а да имам хубаво тяло. Аз пък храната я избирам по вкус, не по съдържание.. Ако ти ядеш безвкусни неща, които са най-добри за качване на кг или въобще за диета в тази област.. това не значи, че всички трябва да го правим ! Айде със здраве :) И без повече подобни изказвания по мой адрес, ако обичашНе говора само за теб.Оплакват се повечето”Как да овкуса ориза,яките ми присядали”и незнам си какво.2ро трика мисля,че го казах.3то хубаво тяло няма как да направиш,като подбираш по тоя начин храната.
За трика, да, знам, че го каза ( за, което съм ти благодарен ), но аз исках само да го кажеш, а не да се заяждаш едва ли не.. И не ми казвай, че това не е заяждане, защото си е точно такова. А за храната не съм съвсем съгласен. Има много вкусни ( за мен ) неща, които са полезни.. Аз например обичам месо, ориз, картофи, яйца.. Мисля, ядките не са по-важни от споменатите неща, но все пак са много добра храна и за това питах за трик :) Мисля, че дори и само с нещата, които споменах, че харесвам може да се направи ХУБАВО тяло, а не като на културист ;)
Хм..явно не съм разбрал точно.Тъйкато “ям каквото ми е вкусно” го разбирам много общо понятие.Като манджата на баба примерно.Все пак моля да бъде извинен на теб се падна “честта”да ми избият балансите,тъйкато в доста теми премълчавах(като как да преглътна ориза,как да прекарам изварата и подобни).
20.12.07
19:52
казано от Финдо на 20.12.07, 19:45:
Хм..явно не съм разбрал точно.Тъйкато “ям каквото ми е вкусно” го разбирам много общо понятие.Като манджата на баба примерно.Все пак моля да бъде извинен на теб се падна “честта”да ми избият балансите,тъйкато в доста теми премълчавах(като как да преглътна ориза,как да прекарам изварата и подобни).
Няма проблем.. :) Тук сме за да си помагаме, което ти направи с трика, който ми каза, остава да го пробвам :)
02.02.08
16:18
казано от icebobo на 20.12.07, 14:11:
Така е защото нямаш и никога не си имал нужда да смъкнеш еди-колко си килограма,или да запазиш физическа форма постигната след 3,4 или 5 години непрекъснати тренировки.Трябва ли да ти казвам че за 3-4 месеца освинване, можеш така да зацапаш свещите ,че да не можеш да изчистиш после цяла година. :)
Чак пък цяла година да се чистиш .... ти маи ни не ни взимаш насериозно !! Ориза и овесените ядки са много вкусни не знам как мое се сравняват с изварата тя обаче друга тема
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 02.02.08 16:20.
казано от Wrestling_pro на 02.02.08, 16:18:
Чак пък цяла година да се чистиш .... ти маи ни не ни взимаш насериозно !! Ориза и овесените ядки са много вкусни не знам как мое се сравняват с изварата тя обаче друга тема
В момента съм в период на покачване на маса,но това не ми пречи да пия по 2гр.L-карнетин и два пъти в седмицата да правя кардио.Даже мисля че който се взема на сериозно в този спорт не трябва да допуска значително увеличаване на %-подкожни мазнини.
02.02.08
22:45
казано от Финдо на 20.12.07, 19:45:
Парво хората тук и в тази тема(повечето) искат да разменят инф. , да търсят олеснения за някой работи независмо дали те са трикове за храната или нещо друго момчетата не са нито професионалисти нито искат да следват някой от техните мисли,такаче и според мен този твой коментар е доста неуместен, ако имаме нужда от инструктор ще те потарсим и тогава ги даваи тези мисли!
П.С преди години хората са яли предимно “манджите на баба” , пък са били в много по-добро състояние от нас в момента :)
... не казвам, че това е здравословно но все пак вместо да се взираме в по-вредните храни, може би първо трябва да огледаме начина си на живот...
03.02.08
06:42
казано от icebobo на 02.02.08, 21:49:
казано от Wrestling_pro на 02.02.08, 16:18:
В момента съм в период на покачване на маса,но това не ми пречи да пия по 2гр.L-карнетин и два пъти в седмицата да правя кардио.Даже мисля че който се взема на сериозно в този спорт не трябва да допуска значително увеличаване на %-подкожни мазнини.
Не знам хората имат различни мнения по тоя въпрос ама съвсем без мазно не мое
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече