Нерви

Прескочи до:

20.12.07
18:07

казано от ^MaD^ на 20.12.07, 16:11:

казано от northshore` на 20.12.07, 14:32:

Няма нищо по гадно от това да те остави любим човек. Аз също съм в такова положение в момента. Няколко месеца не спрях да мисля за нея, защото тя беше покрай мен постоянно, даже и сега продължава да е, но единствения начин да бъда отново щастлив беше да я оставя и да продължа напред. С това момиче изживях доста неща, разбрах какво е да си обичан и да обичаш, също така и какво е да те интересува някой повече от самия теб, но това е лошо. Хората са казали, че не трябва да се изгубваш в любовта, а да бъде нещо като стимул в твоя живот. Вярно е, хубаво е на моменти да се отпускаш и да показваш на любимия човек какво значи за теб, но не постоянно, а аз бях станал точно такъв. Това ми беше и грешката. Това момиче ме промени, но аз промених и нея. Показах й на какво може да бъде способен в много различни отношения - от любовта, до омразата.. Вярно, не мога да мразя, прекалено съм добър и положително настроен за да мразя, независимо кого, но това да мразиш човек, който до преди време си обичал е много гадно и подло. Изправи се пред гадния живот, върни се към нормалните си неща - фитнес, кафета с приятели, механи, дискотеки..Много е трудно, разбрах го и аз най-накрая. Отначало всичко ще ти се струва без смисъл, но по добре е от това да седиш вкъщи и да се самосъжаляваш, защото не трябва да съжаляваш за човек, който те е оставил. Хората са казали - ’ Всичко се връща ‘. Тя ти е причинила болка, и на нея ще и причини - било то и друг.

Извинявам се, че се отплеснах, но..когато човек има какво да каже - не мълчи :)

същото нещо беше и при мен само че тъпото е че не ме е оставила а ми казва че ме обича и че иска да сме заедно обаче направи много глупости и сега това не е възможно ама тва е един от проблемите ми :)

Ако смяташ, че глупостите, които е направила повече няма да ги повтори и че са простими - прости й и бъди заедно с нея..всеки заслужава втори шанс, особенно ако е за любим човек. :)

20.12.07
18:30

@northshore`
Живей си живота и да ти не дреме.. нали знаеш  “Friends and lovers come and go but 200lbs are always 200lbs ..”.Като гледам скоро и при мен ще се получи същото, но тягата лекува всичко ;)

20.12.07
18:46

казано от RedWalker на 20.12.07, 18:30:

@northshore`
Живей си живота и да ти не дреме.. нали знаеш  “Friends and lovers come and go but 200lbs are always 200lbs ..”.Като гледам скоро и при мен ще се получи същото, но тягата лекува всичко ;)

Така е наистина, но какво да се прави - тези неща ни заобикалят и точно тези неща ни правят хора. Щем - нещем те ни заобикалят и ни интересуват, това е живота - приятели, любовта и учението, както и забавлението де, но тя се поражда от всичките тея неща :) Просто не трябва да се вприягаш наистина много, защото не си заслужава ;)

NA

20.12.07
21:46

казано от Alkorin на 20.12.07, 01:07:

Носиш ги за да не правиш едни и същи грешки.
Всяко нещо в което си вложил емоции и после не стане те удря право в сърцето, това може да стане причина да научиш нещо а може и да не научиш нищо, това си зависи от човека.

Това се нарича да си вземеш поука, което изобщо не включва “носенето на раните”. За мен е абсурдно да съветваш някого “да си носи раните в сърцето”. Странен начин на изказване...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1