Добър спортен лекар??

21.12.07
16:37

Здр, който ме е засичал из нета, може да е чувал за моя проблем с китката (вече от 3год ли станаха). В момента немога да тренирам, всъщност при щангите май не ме боли много много, проблема е при борбата. Ако някой може да ми препоръча някой ще му бъда много благодарен! Друг проблем е че ще бъда в София от 24 до 31 и ще мога само в тези дни, някой да има някаква идея?

23.12.07
16:42

И да има, тези неща трябва да се планират от далче, по никой начин не може да 5 дена да си намериш качествен лекар и среща с него. /По нормалния начин./

27.12.07
22:06

И на мен ще ми трябва .... Нещо старата контузия се обажда а даже и не тренирам от доста време.

29.12.07
21:50

Др-Анна Николова Специалист по спортна медицина и хомеопатия (спортната болница-Динабад) Ул.Н Габровски 1 бл.2 -201 кабиет :) Много добра лекарка не само спортна тя ми е ГП :)

29.12.07
22:18

Михайл Илиев!
Най-добрия. Лекувал е Стойчков, Бербатов и още много известни спортисти. Аз съм си правил стелки при него и съм много доволен. Кабинета му е на ул. Здраве 25, това е зад ВМА.

04.01.08
12:20

днес ходих на снимка, един борец ме удери при спортен лекар, но този сняг малко ме претиснява и ще го отложим няма да е тази седмица. Незнам името на доктора, нито къде се намира, но доста ми го хвали. Ще видим дали струва. Ще пиша като мине прегледа.

предлагам на останалите потребители всеки да напише при кого е ходил и с какво (не)му е помогнал

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1