04.03.11
15:41
(rock)
04.03.11
16:31
Не,чудих се как е възможно човек да не порасне от 16 годишна възраст нататък.Смисъл...този човек тренира,също като нас.И то го прави от доста повече време.. и сякаш никога не е усетил енергията на физическото усъвършенстване.Как може да не разбираш тази сила,която те дърпа.Как може да нямаш елементарни познания след толкова години и да смяташ,че от баскетбола се расте на височина ,а от щангите ставаш нисък.
Дефакто е с двойно моя опит и познанията на баща ми.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.03.11 16:31.
04.03.11
16:37
За толкова ли широк колан говорехте ? http://img707.imageshack.us/i/dsc01841ne.jpg/
04.03.11
16:40
Не,това очевидно е колана на баба ти да и топли кръста през зимата.
Ние говорим за колани,които не можеш да сложиш без предварително 2 дни да си ги мачкал,за да омекнат.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.03.11 16:41.
04.03.11
16:42
Само да ти кажа, че не мога да го свия по хоризонтала с ръцете.
Само да ти кажа, че не мога да го свия по хоризонтала с ръцете.
Значи моя няма да имаш сила да го закопчаеш, за справка - оня ден като го стегнах 10 мин борба да го махна :D
Dedman тоя дето си го поръчал ако ти пратят малко по-голям размер от този който ти я помярка ще ти се наложи да го режеш, че убива ;)
Мнението беше редактирано от Madboy на 04.03.11 17:08.
10.03.11
22:26
плевенчанче е той...ще го правим спортист на годината в Плевен:)
а с тия бинтове е ад...голяма болка...!!!
дед-мен-е...на турнира ще се видим...особено ако има ясен регламент за вдигането на 100кг. тяга за бройки, ще ме видиш и в действие:)
Като стана въпрос - ходих на състезание по хвърляния за точки за отбора (които се състои почти само от моя милост).На хвърлянията нищо не направих (естествено,не се занимавам с глупости ((чисто мое виждане)) повече),но успях да се разболея (чуках на студено и ходих разгащен) ,храната беше оскъдна и тренировки не правих.В даскало имам някакви проблеми (не съм ходил от месец и нещо,разбираемо е що пищят.Резултат : -10 кг лежанка,-20 кг клек,-10 кг тяга. Разколебах се за състезанието (джони спорт) и сега съм 50/50 дали ще участвам,не се чувствам във форма хич.
Отделно мразя да пътувам с влака по 6 часа да ме мандахерца и трябва да отделя едно 40 лв поне за транспорт и разходи,а баш сега и мангизите не са много.Освен това нямам търпение да започна подготовка за безекипировъчното (все още несигурно) състезание по трибой през месец Септември,имам планове да дигам мнооу и сегашните ми постижения ми се струват слаби,в сравнение с бъдещите ми (това ми е психичен проблем вече).
Единственото,което ме кара да искам да се пусна е,че ако някой по-слаб от мен обере медал,ще ме е яд.
10.03.11
22:33
Момче, решил си го от бая време, няма място тука за разколебаване.
Спи, яж, почини си и идвай :)))
И за бинтовете ще те оправим (аз не мога да слагам, но ще ти намеря хора да те увият :))
10.03.11
22:51
Вероник,бих дошъл,ако си там за подкрепа и компания,иначе слабо ме вълнува някакви потни типа дали ще им хареса как вдигам. :)
10.03.11
23:02
Там ще съм :)
И още доста хора, които ще познаваш и които ще викат за теб :)
11.03.11
09:24
Ще е добре да не стачкуват железниците.....
11.03.11
09:28
Няма да стачкуват. Изпълнили са условията, така че спокойно можеш да си идеш. :)
абе куре...какво значи това за по-слабия...ти няма как да разбереш, че е по-слаб или по-силен от теб, докато не се изправиш рамо до рамо с него...
а и наистина там ще сме доста народ...аз също мисля да се пусна на тягата на 100кила, е така за кеф...не съм правил тяга от два месеца, ама не ме бърка...е разбира се, ако има ясни правила, иначе не искам да се троша, за тоя дет духа...
а няма как да се докажеш, като си вдигаш тихичко в залата в Добрич, ако ще и 600 тяга да дръпнеш, докато не излезеш на сцената, никой няма да разбере че си живял...
така, че стига си философствал и умувал, и те чакаме в неделя!!!
Ба Славе, тр да се пробваме с тебе на тяга на 100кг, ама аз суму ще правя :D
я заеби ти тая сумо тяга...дето хода на лоста е 15сантима:)
то много неща са неясни де...кое повторение се брои за легитимно, ще може ли да се прихваща, ще може ли да пуснеш лоста за 1-2 секунди...
най-добре е повторения за 2мин.(примерно)
ама ще видим де...100лв. са си 100лв.:)
Е там няма да има ограничение дали ще е суму или не ;) То и на състезанието няма :)
е аз тогава няма да участвам...:)))...да си троша кокалите и да излезе един наекипиран трибоец и да се вторачваме движи ли се лоста или не...хахаха
бъзикам се де, смятам знаеш:)
11.03.11
12:43
Бих могла много бързо да разбера, но май ще оставя всичко на изненадата - за тръпнете в очакване :)))))))
11.03.11
19:09
Пребледнял съм нещо..както и да е,билетът е в задния ми джоб вече,идвам. :) Септември месец - по-добра форма!
11.03.11
19:35
Ей! Прайте клипчета на изпълненията на участниците от форума!!!!! И после да качвате :D HD, моля!
Ей! Прайте клипчета на изпълненията на участниците от форума!!!!! И после да качвате :D HD, моля!
+1.Успех и от мен!
11.03.11
21:49
+1.Успех и от мен!
;)
12.03.11
17:49
последно турнира къде ще е понеже на постера пише 125 училище а в спортал.бг пише читалище младост ?
12.03.11
20:05
След час заминавам,210 кг клек максимум в момента имам,което е ужасно.Отпаднал съм и кашлям.Наядох се като свиня,сега ще поспа във влака и да видим утре каква ще е. :) Всеки случай не съм готов за състезание и отсега протривам ръце за Септември .
12.03.11
20:08
Успех! Жалко, че уикендите съм в Пазарджик. Ако беше през седмицата, 101% щях да дойда. Дори работя наблизо.
14.03.11
07:41
Ох,това се очертава да е дълъг пост...
Така,във влака съм,драйфам в кенефа и ме боли корема.Чета увлекателен приключенски роман и пия прясно мляко.
Спя 3-4 часа и кондуктора ме буди с блъскане по вратата и ме хока,че от 10 минути не може да ме събуди.
Намирам читалище Младост с помощта на един бездомник,шибаните native софиянци имам чувството,че не знаят къде се намира нищо в радиус по-голям от 150 метра от входната им врата!
Теглих се - 96 кг...от 99 преди седмица,положението е зле.
На загрявката никаква сила.
На първото движение (клек),след много надъхване и токсични количества вдишан разтвор на амоняк,успях да вдигна 220кг в трети опит (тежест,с която съм правил 6тици).
На лежанка 160 кг за малко не ми се отдадоха,може би и спотърите избързаха да вземат щангата,защото преди мен един скъса гърда на лежанка.
На тяга (вече след 6 часа състезание,заболяха ме краката да стоя и гъза да седя) вдигнах 250 тяга (при 260кг лично постижение) пак с доста адреналин,защото просто сили нямаше,щангата се влачеше.Не пробвах 260,защото 3тото място ми беше бетон.
По план:
да съм 99кг със 170 лег,260 тяга и 240 клек.(стига ми за 2ро място,5-10 кг по-слабо от първия)
Всеки случай,предвид състоянието,в което се намирах (не просто умора,дрехите ми не бяха пригодени,вдигах с някакви маратонки за 15 лева,коремът ми стържеше някакви пици нещастни) можеше да е много по-зле.
Та аз дори не си вярвах,че 200 кг клек ще вдигна и до последно не знаех струва ли си да участвам.
Като за първо състезание - добре.Научих СТРАШНО много и опитът е безценен.
Сега ще си възвърна килограмите и почвам да гоня кондиция за Август/Септември.
Специални благодарности на Бойко,който ме закара до централна гара! : )) Бойко,закъсняхме с 10 минути,влакът бил от 21.10.Прибрах се с автобус.
Хубавото е ,че се срещнах с хора от форума,особено приятно ми беше да се запозная с veronique (убийствени крака : )) ).
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.11 07:49.
14.03.11
07:51
Нещо любопитно.Оказа се,че в по-високата категория,вторият има 635 кг трибой (аз бях с 620).Дефакто,ако знаех предварително (нямаше как,ест) и бях качил 5 килца и пуснал се в тази категория,щях да взема среброто.
Ох,това се очертава да е дълъг пост...
...
Я се стегни! Недоволен бил... Това са чудесни резултати!
Направил си най-доброто за момента. Все пак на състезание е съвсем различно - на тренировки доста атлети чупят рекордите, знаеш.
Дано някой те е заснел най-накрая да те видим, тези, коите не сме били в София на състезанието.
Мнението беше редактирано от Vic на 14.03.11 08:25.
14.03.11
08:21
О,най-доброто за деня беше,за това не споря. :) Ако бях на нормална тренировка нямаше да вдигна и това.
Браво Дедмене Браво. И аз много бих искал да видя видеоклипове от състезанието.
:)
Евала, че се показа на живо...:)))) Как ти се отразява славата...не е толкова зле колкото си мислеше :P
Поздравления за резултатите!
абе нали знаете, че аз съм винаги критичен към младежа от Добрич, но не мога да кажа нищо друго освен БРАВО...
мъжко момче, бори се докрай...с много резерви според мен и в трите движения...и да клекне, и да дръпне, и да бутне можеше още...но-другия път:)
клипове има на всеки опит, снимки също...чакаме Вероника да ги обработи...:)
чук голям си Мартине...август пак!
14.03.11
10:39
Не,планът е да си взема един шейкър и нещо прахообразно за другия път.
Ааа и друго има.Бях обезводнен. : )) След състезанието 3 литра сок и айран заминаха наведнъж.Но покрай напрежението не съм се усетил,че съм жаден. : )))