Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

04.03.11
15:41

(rock)

04.03.11
15:55

казано от DeadManWalking на 04.03.11, 15:41:

(rock)

Иска ти се да му вкараш 2 шамара нали ? :D (handshake)

BU

04.03.11
16:31

Не,чудих се как е възможно човек да не порасне от 16 годишна възраст нататък.Смисъл...този човек тренира,също като нас.И то го прави от доста повече време.. и сякаш никога не е усетил енергията на физическото усъвършенстване.Как може да не разбираш тази сила,която те дърпа.Как може да нямаш елементарни познания след толкова години и да смяташ,че от баскетбола се расте на височина ,а от щангите ставаш нисък.

Дефакто е с двойно моя опит и познанията на баща ми.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.03.11 16:31.

10

04.03.11
16:37

За толкова ли широк колан говорехте ? http://img707.imageshack.us/i/dsc01841ne.jpg/

BU

04.03.11
16:40

Не,това очевидно е колана на баба ти да и топли кръста през зимата.

Ние говорим за колани,които не можеш да сложиш без предварително 2 дни да си ги мачкал,за да омекнат.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.03.11 16:41.

10

04.03.11
16:42

Само да ти кажа, че не мога да го свия по хоризонтала с ръцете.

04.03.11
17:08

казано от Dique на 04.03.11, 16:42:

Само да ти кажа, че не мога да го свия по хоризонтала с ръцете.

Значи моя няма да имаш сила да го закопчаеш, за справка - оня ден като го стегнах 10 мин борба да го махна :D

Dedman тоя дето си го поръчал ако ти пратят малко по-голям размер от този който ти я помярка ще ти се наложи да го режеш, че убива ;)

Мнението беше редактирано от Madboy на 04.03.11 17:08.

BU

10.03.11
22:26

казано от slavko на 10.03.11, 22:20:

плевенчанче е той...ще го правим спортист на годината в Плевен:)

а с тия бинтове е ад...голяма болка...!!!

дед-мен-е...на турнира ще се видим...особено ако има ясен регламент за вдигането на 100кг. тяга за бройки, ще ме видиш и в действие:)

Като стана въпрос - ходих на състезание по хвърляния за точки за отбора (които се състои почти само от моя милост).На хвърлянията нищо не направих (естествено,не се занимавам с глупости ((чисто мое виждане)) повече),но успях да се разболея (чуках на студено и ходих разгащен) ,храната беше оскъдна и тренировки не правих.В даскало имам някакви проблеми (не съм ходил от месец и нещо,разбираемо е що пищят.Резултат : -10 кг лежанка,-20 кг клек,-10 кг тяга. Разколебах се за състезанието (джони спорт) и сега съм 50/50 дали ще участвам,не се чувствам във форма хич.

Отделно мразя да пътувам с влака по 6 часа да ме мандахерца и трябва да отделя едно 40 лв поне за транспорт и разходи,а баш сега и мангизите не са много.Освен това нямам търпение да започна подготовка за безекипировъчното (все още несигурно) състезание по трибой през месец Септември,имам планове да дигам мнооу и сегашните ми постижения ми се струват слаби,в сравнение с бъдещите ми (това ми е психичен проблем вече).

Единственото,което ме кара да искам да се пусна е,че ако някой по-слаб от мен обере медал,ще ме е яд.

Момче, решил си го от бая време, няма място тука за разколебаване.
Спи, яж, почини си и идвай :)))
И за бинтовете ще те оправим (аз не мога да слагам, но ще ти намеря хора да те увият :))

BU

10.03.11
22:51

Вероник,бих дошъл,ако си там за подкрепа и компания,иначе слабо ме вълнува някакви потни типа дали ще им хареса как вдигам. :)

Там ще съм :)

И още доста хора, които ще познаваш и които ще викат за теб :)

10.03.11
23:03

Ей, ако няма да ходиш заради мен, споко бе :D

BU

11.03.11
09:24

Ще е добре да не стачкуват железниците.....

Няма да стачкуват. Изпълнили са условията, така че спокойно можеш да си идеш. :)

11.03.11
10:19

абе куре...какво значи това за по-слабия...ти няма как да разбереш, че е по-слаб или по-силен от теб, докато не се изправиш рамо до рамо с него...
а и наистина там ще сме доста народ...аз също мисля да се пусна на тягата на 100кила, е така за кеф...не съм правил тяга от два месеца, ама не ме бърка...е разбира се, ако има ясни правила, иначе не искам да се троша, за тоя дет духа...

а няма как да се докажеш, като си вдигаш тихичко в залата в Добрич, ако ще и 600 тяга да дръпнеш, докато не излезеш на сцената, никой няма да разбере че си живял...

така, че стига си философствал и умувал, и те чакаме в неделя!!!

11.03.11
11:42

Ба Славе, тр да се пробваме с тебе на тяга на 100кг, ама аз суму ще правя :D

11.03.11
11:50

я заеби ти тая сумо тяга...дето хода на лоста е 15сантима:)

то много неща са неясни де...кое повторение се брои за легитимно, ще може ли да се прихваща, ще може ли да пуснеш лоста за 1-2 секунди...
най-добре е повторения за 2мин.(примерно)

ама ще видим де...100лв. са си 100лв.:)

11.03.11
11:54

Е там няма да има ограничение дали ще е суму или не ;) То и на състезанието няма :)

11.03.11
12:03

е аз тогава няма да участвам...:)))...да си троша кокалите и да излезе един наекипиран трибоец и да се вторачваме движи ли се лоста или не...хахаха

бъзикам се де, смятам знаеш:)

Бих могла много бързо да разбера, но май ще оставя всичко на изненадата - за тръпнете в очакване :)))))))

BU

11.03.11
19:09

Пребледнял съм нещо..както и да е,билетът е в задния ми джоб вече,идвам. :) Септември месец - по-добра форма!

11.03.11
19:16

Успех Дед, да ги помачкаш!!!

10

11.03.11
19:35

Ей! Прайте клипчета на изпълненията на участниците от форума!!!!! И после да качвате :D HD, моля!

11.03.11
21:48

казано от Dique на 11.03.11, 19:35:

Ей! Прайте клипчета на изпълненията на участниците от форума!!!!! И после да качвате :D HD, моля!

+1.Успех и от мен!

P&

11.03.11
21:49

казано от martinski на 11.03.11, 21:48:

казано от Dique на 11.03.11, 19:35:

+1.Успех и от мен!

;)

последно турнира къде ще е понеже на постера пише 125 училище а в спортал.бг пише читалище младост ?

12.03.11
19:03

Читалище Младост.

BU

12.03.11
20:05

След час заминавам,210 кг клек максимум в момента имам,което е ужасно.Отпаднал съм и кашлям.Наядох се като свиня,сега ще поспа във влака и да видим утре каква ще е. :) Всеки случай не съм готов за състезание и отсега протривам ръце за Септември .

ГН

12.03.11
20:08

Успех! Жалко, че уикендите съм в Пазарджик. Ако беше през седмицата, 101% щях да дойда. Дори работя наблизо.

12.03.11
22:37

айде, утре ще се видим:)

BU

14.03.11
07:41

Ох,това се очертава да е дълъг пост...

Така,във влака съм,драйфам в кенефа и ме боли корема.Чета увлекателен приключенски роман и пия прясно мляко.
Спя 3-4 часа и кондуктора ме буди с блъскане по вратата и ме хока,че от 10 минути не може да ме събуди.
Намирам читалище Младост с помощта на един бездомник,шибаните native софиянци имам чувството,че не знаят къде се намира нищо в радиус по-голям от 150 метра от входната им врата!

Теглих се - 96 кг...от 99 преди седмица,положението е зле.

На загрявката никаква сила.
На първото движение (клек),след много надъхване и токсични количества вдишан разтвор на амоняк,успях да вдигна 220кг в трети опит (тежест,с която съм правил 6тици).

На лежанка 160 кг за малко не ми се отдадоха,може би и спотърите избързаха да вземат щангата,защото преди мен един скъса гърда на лежанка.

На тяга (вече след 6 часа състезание,заболяха ме краката да стоя и гъза да седя) вдигнах 250 тяга (при 260кг лично постижение) пак с доста адреналин,защото просто сили нямаше,щангата се влачеше.Не пробвах 260,защото 3тото място ми беше бетон.

По план:

да съм 99кг със 170 лег,260 тяга  и 240 клек.(стига ми за 2ро място,5-10 кг по-слабо от първия)

Всеки случай,предвид състоянието,в което се намирах (не просто умора,дрехите ми не бяха пригодени,вдигах с някакви маратонки за 15 лева,коремът ми стържеше някакви пици нещастни) можеше да е много по-зле.
Та аз дори не си вярвах,че 200 кг клек ще вдигна и до последно не знаех струва ли си да участвам.

Като за първо състезание - добре.Научих СТРАШНО много и опитът е безценен.

Сега ще си възвърна килограмите и почвам да гоня кондиция за Август/Септември.

Специални благодарности на Бойко,който ме закара до централна гара! : )) Бойко,закъсняхме с 10 минути,влакът бил от 21.10.Прибрах се с автобус.

Хубавото е ,че се срещнах с хора от форума,особено приятно ми беше да се запозная с veronique (убийствени крака : )) ).

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.11 07:49.

BU

14.03.11
07:51

Нещо любопитно.Оказа се,че в по-високата категория,вторият има 635 кг трибой (аз бях с 620).Дефакто,ако знаех предварително (нямаше как,ест) и бях качил 5 килца и пуснал се в тази категория,щях да взема среброто.

14.03.11
08:15

казано от DeadManWalking на 14.03.11, 07:41:

Ох,това се очертава да е дълъг пост...

...

Я се стегни! Недоволен бил... Това са чудесни резултати!
Направил си най-доброто за момента. Все пак на състезание е съвсем различно - на тренировки доста атлети чупят рекордите, знаеш.

Дано някой те е заснел най-накрая да те видим, тези, коите не сме били в София на състезанието.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.03.11 08:25.

BU

14.03.11
08:21

О,най-доброто за деня беше,за това не споря. :) Ако бях на нормална тренировка нямаше да вдигна и това.

14.03.11
08:45

Браво Дедмене Браво. И аз много бих искал да видя видеоклипове от състезанието.

14.03.11
08:53

Eee, това пустото BCAA ни разказа играта...

14.03.11
10:15

:)
Евала, че се показа на живо...:)))) Как ти се отразява славата...не е толкова зле колкото си мислеше :P
Поздравления за резултатите!

14.03.11
10:23

абе нали знаете, че аз съм винаги критичен към младежа от Добрич, но не мога да кажа нищо друго освен БРАВО...
мъжко момче, бори се докрай...с много резерви според мен и в трите движения...и да клекне, и да дръпне, и да бутне можеше още...но-другия път:)

клипове има на всеки опит, снимки също...чакаме Вероника да ги обработи...:)

чук голям си Мартине...август пак!

14.03.11
10:34

нещастна пица,а...:))))
казах ти аз, да ядеш нещо друго:)))

BU

14.03.11
10:39

Не,планът е да си взема един шейкър и нещо прахообразно за другия път.

Ааа и друго има.Бях обезводнен. : )) След състезанието 3 литра сок и айран заминаха наведнъж.Но покрай напрежението не съм се усетил,че съм жаден. : )))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1