Бърлогата на DeadManWalking

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

03.05.08
18:54

казано от Петко К на 03.05.08, 18:53:

А ясно, просто това изтласкване с 30 кг ме учуди, трябва според мен да го правиш с доста повече.

Трябва,и затова казвам,че ще вдигна килата.Беше ми за първи път и викам “ай да уча техника”... и така. :) Пък и почти не си използвах краката.

03.05.08
19:57

казано от DeadManWalking на 03.05.08, 18:29:

Ммм...предложения?
Това са двете упражнения,които ми харесват.Останалите са ми скучни...На практика в тренировките си наблягам на упражненията,които ми допадат.И рамото се явява проблем,защото повдиганията на ръцете трябва да го правя насила...
Все пак ще включа упражнения за задно и средно рамо,само предложи нещо от собствен опит.Без вертолет зад гръб,защото това е върха на смотаните движения.Никакъв контрол,никаква изолация...едва ли не трапеца си помпам.

Разтваряне в страни - аз съм му голям фен, но  ако е от седеж с облегнат гръб.Разтваряне на дъмбели от наклон за задно рамо. Можеш да пробваш и с една ръка, а другата да подпираш на бедро, важното е да не се клатиш много и да не става ‘гребане’. :)

Вертолет зад гръб - това упражнение, така и не го експериментирах. Струва ми се ...неестествено.
За повдиганията на ръце - и на мен ми е некомфортно, освен при изпълнение с дъмбел. Иначе е готино упражнение.

BU

04.05.08
02:55

казано от С7АЛК3Р на 03.05.08, 19:57:

Разтваряне в страни - аз съм му голям фен, но  ако е от седеж с облегнат гръб.Разтваряне на дъмбели от наклон за задно рамо. Можеш да пробваш и с една ръка, а другата да подпираш на бедро, важното е да не се клатиш много и да не става ‘гребане’. :)

Вертолет зад гръб - това упражнение, така и не го експериментирах. Струва ми се ...неестествено.
За повдиганията на ръце - и на мен ми е некомфортно, освен при изпълнение с дъмбел. Иначе е готино упражнение.

Ок,само дето ще срещна проблеми с правилното изолиране на задното рамо при наклона.Просто не го усещам това нещо. :) Ще свикна...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.05.08 12:20.

BU

04.05.08
20:05

Ядосан съм.Ядосан съм,защото на старите ми снимки изглеждам със същата мускулна маса,но с талия на балерина и плочки.Ядосан съм,защото за 4 месеца почти не съм качил маса,а много мазно и сила.Знам,че за 4 месеца немога да постигна много,НО на старите снимки изглеждам по-корав!?!

Мисля да започна да правя кардио тренировки (тичане) в един ден след тренировка - вторник,четвъртък,събота.
А мисля даже да спра фитнеса и да се ориентирам към ОФП.Набирания,кофички,коремни преси и т.н.

Дали да комбинирам фитнеса с кардио или ОФП с кардио?!

Всъщност на първо време просто искам да се оттърва от мазното.Фитнеса остава. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.05.08 20:06.

04.05.08
20:59

казано от DeadManWalking на 04.05.08, 17:16:

Пука ми за мазнините,аз тях лесно ще ги разкарам. ;)

Нали не ти пукаше от мазнините :)
Не може да качиш няколко кила за месец или седмица и да искаш да са мускули :) Четири месеца стигат само за подготвителен период, през който да научиш техниката на упражненията и да потренираш нервната система. Все още е рано да очакваш кой знае какъв растеж на мускулна маса. Имай предвид, че не се качват мускули толкова лесно, нормалното темпо е само няколко килограма на година (натурално), и то ако правиш всичко правилно (режим, тренировки, възстановяване и т.н.). Като начинаещ може би малко повече, но не много.

BU

04.05.08
21:07

казано от Петко К на 04.05.08, 20:59:

Не може да качиш няколко кила за месец или седмица и да искаш да са мускули :) Четири месеца стигат само за подготвителен период, през който да научиш техниката на упражненията и да потренираш нервната система. Все още е рано да очакваш кой знае какъв растеж на мускулна маса. Имай предвид, че не се качват мускули толкова лесно, нормалното темпо е само няколко килограма на година (натурално), и то ако правиш всичко правилно (режим, тренировки, възстановяване и т.н.). Като начинаещ може би малко повече, но не много.

Не ми пука от мазнини,ако качам ММ.При положение,че стоя същия,но губя талия няма смисъл. :)
Ще проуча въпроса с ОФП-то.Иска ми се тренировките ми да са всеки божи ден.Това 3 пъти на седмица е просто лигавене според мен.Дори да си скъсам задника в залата на следващия ден съм свеж.Не мен просто ме изнерви,че като сравнявам гърдите си преди и след просто не са мръднали.Ръцете имат 2-3 см отгоре,краката ОПРЕДЕЛЕНО  :lol: ,гърба също,силата страшно много скочи,ама тия гърди ме дразнят много!

Както и да е,Петко К ме мотивира да си продължа освинването (тренировките ха-ха).Най-вече заради покачването на силата.Но кардио ще включа,само дето незнам кога точно...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.05.08 21:54.

05.05.08
04:42

Както и да е,Петко К ме мотивира да си продължа освинването (тренировките ха-ха).Най-вече заради покачването на силата.

Това е. Повечето хора, когато започват в преследването на много бързи резултати (от април до юли примерно  :lol: ) пропускат момента, на който Петко К наблегна. Независимо дали искаш да тренираш силово, бодибилдинг или каквото и да е, първите 2 години НЯМА начин да изглеждаш кой знае колко добре - първо се изгражда база, което отнема много време и най-много усилия от всичко, и едва след това се правят козметични промени (което при изградена база е детска игра). Ако имаш добре изградена основа, можеш да качваш, чистиш или правиш каквото искаш с тялото си много по-лесно. Иначе , 3 месеца “тренировки за маса” и после “ужас, скриха ми се плочките, започвам да чистя, явно съм качил много” - така се става плажен билдър и нищо повече. В доста от постовете ти ми се струва, че осъзнаваш това, за което евала. Успех!

05.05.08
06:28

казано от DeadManWalking на 04.05.08, 21:07:

казано от Петко К на 04.05.08, 20:59:

Не ми пука от мазнини,ако качам ММ.При положение,че стоя същия,но губя талия няма смисъл. :)
Ще проуча въпроса с ОФП-то.Иска ми се тренировките ми да са всеки божи ден.Това 3 пъти на седмица е просто лигавене според мен.Дори да си скъсам задника в залата на следващия ден съм свеж.Не мен просто ме изнерви,че като сравнявам гърдите си преди и след просто не са мръднали.Ръцете имат 2-3 см отгоре,краката ОПРЕДЕЛЕНО  :lol: ,гърба също,силата страшно много скочи,ама тия гърди ме дразнят много!

Както и да е,Петко К ме мотивира да си продължа освинването (тренировките ха-ха).Най-вече заради покачването на силата.Но кардио ще включа,само дето незнам кога точно...

Koфите и набиранията нема да имат ефект дълго време !!! застои ще има  според мен !!

05.05.08
13:45

казано от G33K на 05.05.08, 04:42:

Както и да е,Петко К ме мотивира да си продължа освинването (тренировките ха-ха).Най-вече заради покачването на силата.

Това е. Повечето хора, когато започват в преследването на много бързи резултати (от април до юли примерно  :lol: ) пропускат момента, на който Петко К наблегна. Независимо дали искаш да тренираш силово, бодибилдинг или каквото и да е, първите 2 години НЯМА начин да изглеждаш кой знае колко добре - първо се изгражда база, което отнема много време и най-много усилия от всичко, и едва след това се правят козметични промени (което при изградена база е детска игра). Ако имаш добре изградена основа, можеш да качваш, чистиш или правиш каквото искаш с тялото си много по-лесно. Иначе , 3 месеца “тренировки за маса” и после “ужас, скриха ми се плочките, започвам да чистя, явно съм качил много” - така се става плажен билдър и нищо повече. В доста от постовете ти ми се струва, че осъзнаваш това, за което евала. Успех!

С оглед на малката традицийка на ДедМенУолкинг, този ти пост ще трябва да си го удебели и да го перне в червен цвят, струва ми се.  :)
Човек, ако няма търпение... Просто няма смисъл. Хвърляш се от перфектната програма в перфектната методика, през перфектния метод, а накрая...
2 седмици по-късно,
все още не си придобил желаната визия на оня от снимката. Разочароващо, може би.

Неслучайно, доста хора следят и пишат в този дневник. Желанието за успех и за знания е похвално.
Не всичко е хъс, трябва и търпение - постоянство.

Мнението беше редактирано от 6th на 05.05.08 13:47.

BU

05.05.08
14:15

казано от С7АЛК3Р на 05.05.08, 13:45:

С оглед на малката традицийка на ДедМенУолкинг, този ти пост ще трябва да си го удебели и да го перне в червен цвят, струва ми се.  :)
Човек, ако няма търпение... Просто няма смисъл. Хвърляш се от перфектната програма в перфектната методика, през перфектния метод, а накрая...
2 седмици по-късно,
все още не си придобил желаната визия на оня от снимката. Разочароващо, може би.

Неслучайно, доста хора следят и пишат в този дневник. Желанието за успех и за знания е похвално.
Не всичко е хъс, трябва и търпение - постоянство.

Хаха,бъзикай ме ти,бъзикай ме!Нали знаеш,че в този дневник 60% от това,което пиша не се изпълнява.  :-)  Мина ми през ума за ОФП и наистина съм малко разочарован от гърдите,но да спирам фитнеса?Вие сериозно ли?  :)
Сега отивам да гризна желязото и като се върна ща си попълня дневника,който верно стана много цветен,ама пък май**** му! ;)

Нямам търпение,тук си прав!Започвам да разбирам,че трябва много време,а единственото,което ме мотивира са резултатите.Забелязвам,че минат ли 6 дена от тренировка за гърди и гъдите ми започват да ми изглеждат малки,минат ли 6 дена от трена за гръб и гърба ми “се свива”.  %-P

Пък и в крайна сметка този дневник не е само за да си пиша глупостите,когато имам повечко свободно време.Именно затова го направих,за да не се отказвам.Таа достатъчно мисловна дейност от мен,отивам да превърна и последните си мозъчни клетки в мускулно влакно!!

Ей,това за плажа.Аз още от януари месец съм се решил да си продължа тренирането за маса и лятото.Просто си представете реакцията ми,когато на стари снимки изглеждам в по-добра форма...  :long:  Ако става въпрос те плочките се скриха още преди два месеца. : ))) Не ми е толкова за пресата,колкото за талията,но ще го преживея айде!

Хубавите неща стават бавно и тая работа с бодибилдинга без жертви явно няма мине!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.05.08 14:22.

BU

05.05.08
16:08

Тъкмо свърших тренировката и в залата влезе едно доста “атрактивно” момиче...накратко-правих и бицепс днеска...  :-)

1.Полулег с дъмбели - 24,30,30,30
2.Равен лег - 70,70,60
3.Кофички - 8х7кг,8,8

1.Френско - 15,20,25,30х4
2.Разгъване на дъмбел зад глава - 24,24,24,24
3.Разгъване на скрипец - нз х 3 серии х 8-10 повторения

1.Бицепсово с LZ щанга - 15,20,25,30х4
2.Сгъване на дъмбели от полулег - 5,5,7,7
3.Скотово с дъмбел - 7,7,10

На дъмбелите не пише килограми,така че за сгъванията немога да съм сигурен...На големите дъмбели пише. : ))

Мен ми се струва слаба тренировката за гърди...после що не растат...но пък силата ми на лег ми допада.

BU

06.05.08
21:38

Днес целия ден убийствена мускулна треска в гърди,бицепс,трицепс...не съм усещал такова чудо.Възможно ли е да е в резултат от занижен прием на белтъчини?!

Утре правя гръб сутринта преди даскало,а в училище...уф егати ужаса...

СТАЛКЕР неправилно се изрази “идеалната програма”,никога не съм очаквал бързи резултати от нищо,но Господи как ми липсват тежките клекове!!Лятото ги почвам наново. ;)

ПС: Не гледайте филма “материални момичета”!  :shut:

Мнението беше редактирано от BusyMan на 06.05.08 21:39.

06.05.08
23:38

Извод - повече мадами в залата, повече МТ извън нея.

Кой филм?!?!? :lol:

Мнението беше редактирано от 6th на 06.05.08 23:38.

BU

07.05.08
01:30

Събудих се посред нощите пак...ти кога спиш?

Нищо ново за мускулната треска.Всеизвестно е,че мъжете се представят по-добре,когато са пред публика.
Вече виждам успешен ПР на фитнес,бъкан с жени : “Женски фитнес - освободете се от напрежението!”  (rock)

Относно филма...две блондинки се лигавят.Все едно съм в клас!Отврат!

Ще включа лицеви на една ръка в тренировките си.Целя:

-Заякване на рамената = по-малко контузии
-Сила в рамена и трицепс = сила на лег (силата на лег няма да казвам на какво е равна)
-Подобряване на стабилизацията/баланса или както се води там.
-Така и така исках малко работа със собствено тегло,а обикновените лицеви са много леки.

П.С.: Пак обърнахме дневника на чат. (Всъщност отдавна изгубих битката за сносен дневник,така че...  :)  )

EDIT: Оня ден докато си правя полулега с дъмбели се приближава един мъж до мен и ми прави следната забележка : “Нали знаеш,че така,както го правиш не е флайс?”  :gulp:  Отговарям положително и си продължавам докато размишлявам какво съм чул току що и той се обажда пак: “Защото и аз се бърках преди.”  :-/

Спешна редакция: “две блондинки се лигавят” го казах в преносен смисъл!!!  :lol: Как не се усещам к’ви ги ръся...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.05.08 06:35.

BU

07.05.08
07:49

Снощи спах 2-3 часа максимум.След като се стреснах по средата на един сън неможах да заспя повече - не бях уморен.Та дълго мислех дали да оставя тренировката за друг път или да я направя сега.Все пак не ми се ходеше на училище без да си направя една добра тренировка,че поне като заспя в час по история да се възстановявам. :) Дължа всичките си резултати в фитнеса на часовете по история,химия,математика и др.

Та все пак отидох.Гръб:

1.Набирания - 10,5 с подхват...липса на желание за повече...
2.Тяга - 40,60,80,90,90 (не стигнах до 100 нарочно.реших,че 90 са ми предостатъчно тежки за да си развия гърба и от излишна гъзария файда няма)
3.Гребане с дъмбел (голяма мъка ви казвам..) - 24,24,24
4.Вертикален скрипец да замажа положението с набиранията

На закуска ядох много малко и за капак тренирах през мускулната треска на бицепса.
Тръгнах си едвам,едвам от залата и се прибрах,жадно впивайки устни в чашата с мляко.Много тегав трен...малко ми се вие свят,но не съм се чувствал по-доволен от себе си!  ;-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.05.08 07:50.

BU

11.05.08
09:26

Петъка правих крака,ама явно като съм легнал и съм “припаднал” .  :-)

1.Клек -  50,70,90,90
2.Лег преса - 130,130,130

Нямах сила на клека...само продължавам да се убеждавам,че тридневните сплитове дават прекалено много почивка...

Като приключих тренировката ми се гадеше продължително време,докато не заспах без да искам.Събудих се след 16 часа...

11.05.08
11:49

След  16 часат  като 4 следобяд или след  16 часа  време

BU

11.05.08
11:52

казано от Wrestling_pro на 11.05.08, 11:49:

След  16 часат  като 4 следобяд или след  16 часа  време

След 16 астрономически часа време.Знаех си,че ще стане объркване...

11.05.08
11:58

Тва  е не е много добре попринцип  толко се спи ако не си спал много време или ако  си пил до късно абе нз  !!Освен тва  за  1ви  път някои да прави 2 упражнения за крака ...

BU

11.05.08
12:28

казано от Wrestling_pro на 11.05.08, 11:58:

Тва  е не е много добре попринцип  толко се спи ако не си спал много време или ако  си пил до късно абе нз  !!Освен тва  за  1ви  път някои да прави 2 упражнения за крака ...

РедУолкър ме изпревари с клек + напади.Като приключих двете упражнения просто не видях никакъв смисъл да правя още,едва изкачвах стълбите,днес мускулна треска на места,където не съм и подозирал,че имам мускулатура. : ))

Прав си,режимът ми на спане е мн кофти.Някои вечери не спа,спа през деня.Проблемът е,че се будя през ноща и немога да заспя отново.Снощи сякаш овладях положението...да видим.

Алкохол не пия:

А)Не ме кефи.
Б)Не ми допада на вкус.
В)Парите ми трябват за храна и тренировки.

Всяко правило си има изключения,само че са рядкост. ;)

Редакция: Краката изпитвам удоволствие,само когато ги тренирам бързо,кратко,тежко!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.05.08 12:40.

11.05.08
15:40

Според мен идеята за  това трениране всеки ден е много наивна

BU

11.05.08
16:22

казано от Wrestling_pro на 11.05.08, 15:40:

Според мен идеята за  това трениране всеки ден е много наивна

Не тренирам всеки ден.Стоя си на 3-дневен сплит и просто понякога бъркам дните.Често започнах да тренирам рамото отделно от краката,защото нямам сили за него след клековете.

11.05.08
17:00

Проблеми със съня ?!...Пренатоварваш се и нямаш достатъчно почивка.Тази седмица и аз бях така.

BU

12.05.08
17:46

Гърди + Трицепс :

1.Равен лег - 40,60,60,80х8 (хрус-хрус  :-P )
2.Горен лег с дъмбели - 24,24,24 (исках да товаря гърди,затова се стараех да товаря трицепса по-малко)
3.Флайс - 20,15,10

1.Френско - 25,25,25 (разочерование,както винаги)
2.Разгъване на дъмбел зад глава - 24,24,20
3.Кофички - 8,8
4.Разгъване на скрипец - доволен съм тук,но нз числа :/

Доволен съм от базовите си упражнения (лег,тяга и клек специално) , но на всичко останало не струвам. :)

Движението ли немога да му свикна...забележете как дъмбел,който вдигам с една ръка спокойно немога да го разтворя с две!!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 12.05.08 17:47.

BU

13.05.08
18:00

Гръб - Бицепс:

1.Набирания - 8 чисти,8 с 5 кг подхват,5 с 7кг надхват,6-7 с подхват
2.Тяга - 50,70,90,100х8 (на 4-тата мислех да се отказвам,но механично си продължих...)
3.Гребане с 30 кг дъмбел - 8,8,8

Не правих бицепс,нямах сила.Ще го направя утре набързо...

BU

14.05.08
08:03

Разбрах защо съм бил отпаднал напоследък и нямах сила - болен съм. :( Пих на няколко пъти витамин Ц и сега мисля,че съм доста по-добре.

Бицепс :

1.Прав лост - 30,35,25 кг
2.Скотово с дъмбели - 7,7,7
3.21 - 15,15,10…

14.05.08
08:57

казано от DeadManWalking на 12.05.08, 17:46:

На френското от какво ти идва проблема, че ти е тежко или че те лимитират лактите и китките(в смисъл болката в тях)? Защото гледам за другите кила дето вдигаш би трябвало да ти е по силно френското. Питам те защото и аз преди имах абсолютно същия проблем, но малко като промених хвата(и техниката) на тесния лост и почти си удвоих килата(а и изпълнението), с който правя френско.

BU

14.05.08
09:03

казано от Cherniq_Konan на 14.05.08, 08:57:

казано от DeadManWalking на 12.05.08, 17:46:

На френското от какво ти идва проблема, че ти е тежко или че те лимитират лактите и китките(в смисъл болката в тях)? Защото гледам за другите кила дето вдигаш би трябвало да ти е по силно френското. Питам те защото и аз преди имах абсолютно същия проблем, но малко като промених хвата(и техниката) на тесния лост и почти си удвоих килата(а и изпълнението), с който правя френско.

Старая се ръцете ми да са събрани,защото иначе влагам чийтинг като бутам тежеста,вместо да я разгъвам.Незнам кое ме лимитира (хаха),всичко ме лимитира,но болка никога не съм имал,на което и да е упражнение.

Заинтригува ме,как си променил техниката и хвата? :) Аз по-принцип го правя с тесен хват и свалям я до челото,я до над главата,но разлика не усещам.В началото правих с по-широк хват,май имах 5% увеличение в силата,но то се дължеше на повечето разстояние между лактите...Имам усещането,че както и да го правя,това упражнение и бицепсовото сгъване все ще са ми трудни.

14.05.08
09:33

Еми значи, понеже ме боляха лактите мене, започнах като изправях лоста да не го изправям докрая, а малко преди позицията, където ти се заключва лакътната става(това беше разликата в техниката). Разликата в хвата(това не знам как ще го обясня с писане :) ) - правя го с крив лост и попринцип повечето хората, които съм гледал хващат като на картинка :) 1, а аз хващам като на картинка 2 .

Разликата не кой знае какво, но на мен ме бяха показвали упражнението по първия вариант(още когато правих първите си тренировки), винаги го бях правил така и никога не можеш да вдигам много, защото при по тежките кила и при последните повторения все ме заболяваше или лакътя или китката и усещах, че мога да се контузя.

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 14.05.08 09:40.

BU

14.05.08
09:44

Хм,неудобно е така да се хване на тесен хват,но може би трябва да пробвам,след като позволява повече кила...

Аз така правя,когато искам да ползвам тесен или широк хват.При тесния обръщам лоста обратно.

14.05.08
10:00

Аз нямам проблем с неудобното, може би защото в залата при мен има 2 чешета крив лост - единия е с по-големи сводове, а другия съответно с по-малки. Тоя с по-малките(тоест, който е по-правия крив лост  :-) ) го използвам за френско, с другия правя бицепс. А със по-широк хват не бих правил, защото ми се раздалечават прекалено много ръцете и не ми се натоварва трицепса толкова.

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 14.05.08 10:02.

14.05.08
16:31

Забавна игра(шегувам се).
Аз съм с такъв.
Като заякна и започна да правя френското с 50 и нещо, ще се пробвам да мина на прав лост, ама дотогава остава така:

Преди го правех само в надхват..после се усетих, че заради неудобен хват се губи доста. :)

ДедМен - какво го налиташ т’ва 21? Вярно е, че е  модно, ама..остави го за Бат Арни. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 14.05.08 16:32.

BU

14.05.08
17:09

казано от С7АЛК3Р на 14.05.08, 16:31:

Забавна игра(шегувам се).

ДедМен - какво го налиташ т’ва 21? Вярно е, че е  модно, ама..остави го за Бат Арни. :)

Бицепса го тренирам с такава липса на вдъхновение,че ми е се тая с какво ще го товаря. :) Горкият пренебрегнат мускул...

Интересен хват,май ще пробвам твоя вариант.  :-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.05.08 17:10.

BU

16.05.08
08:31

Крака:

1. Клек - 50,70,90,105
б) полуклек 70,60 (пари,пари,пари.. :) )
2.Лег преса - 110,110…стига ми толкова

Все по-кратки тренировки за крака правя.Тази ми отне 20 мин!  :smirk: Мога да се състезавам.

Мислех да си правя краката вчера,ама тази отпадналост...днес лежах 1 час в леглото и се подготвях психически да клякам с 105 кг въпреки умората.Добрата новина е,че хремата отминава осезаемо.Тоя клек тотално я закопа (хехе).

BU

16.05.08
18:51

Утре няма да съм в Добрич,реших да правя рамо вечерта:

1.Раменни преси - 35,40,45,50 (50х7…я виж ти,закоравял съм  :-P )
2.Раменни преси с дъмбели ( не съм много оригинален,нали) - 15,20,20
3.Разтваряне при наклон напред за задно рамо - нз х3 серии

Колко съм скромен в тренировките...пак 20 мин. : ))

BU

18.05.08
19:10

Знам,че е неделя,но ми се тренираше.

Гъ’ди + Трицепс:

1.Равен лег - 40 -загрявка 60,80х9,80х5,70х6,70х6 (реших да намаля до 6 повторенията)
2.Горен лег - 24,24,24,20
3.Лег с тесен хват - 40,45,45
4.Френско - 20,25,много бавни 15-ки
5.Кофички с 5 кг - 8,8,5х10кг

Така и неможах да разбера защо досега съм правил макс 4 серии на лег,след като 5-6 са толкова по-приятни. :)

Metallica - Some Kind Of Monster

Редакция: Знаете ли какво искам? Искам фитнес уреди и тежести на покрива на някой висок блок.Ще тренирам късно вечер,когато улиците са тихи и вечерния бриз ме обгръща в топлата лятна нощ,когато се чува само дранченето на щангата и тежкото ми дишане. :) Ееех,мечти,мечти...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.05.08 19:59.

19.05.08
06:33

А на изгрев слънце...потен на шпагат, с лък в ръка и червена превръзка на челото, нали?

Горен лег - 24 - ъъъ, 24кг ..24 повторения?

Мнението беше редактирано от 6th на 19.05.08 06:34.

BU

19.05.08
06:52

казано от С7АЛК3Р на 19.05.08, 06:33:

А на изгрев слънце...потен на шпагат, с лък в ръка и червена превръзка на челото, нали?

Виж как знаеш! :)

ъъъ...24 повторения?!И как ти хрумна? : )) Всичко над 6/8 неможе да са повторения при мене.

Редакция: Това с шпагата и червената превръзка не ме кефи..не е в мой стил нещо...по-скоро бих обръщал леки автомобили.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 19.05.08 08:36.

BU

20.05.08
18:51

Гръб (нахъсан за широта :) ) + Бицепс:

1.Набирания:
-5 чисто
-5 с 5кг
-5 с 7,5 кг
-5 с 5 кг
-5 чисто
-5 чисто

Като разнообразявам подхват и надхват

2.Тяга - 60,80,95,100,110
3.Гребане с щанга - 60,50,30,30 (тягата си взе своето...)
4.Горен скрипец - доста плочки х 4 серии : ))

+10 кг на тяга.

Редакция: Забравих да напиша бицепс:

1.Дигане с прав лост х3
2.Дигане на скот х3 с дъмбел

Айде стига му толкоз...големите ръце са грозни.  :-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 20.05.08 18:53.

20.05.08
19:15

казано от DeadManWalking на 20.05.08, 18:51:

Гръб (нахъсан за широта :) ) + Бицепс:

1.Набирания:
-5 чисто
-5 с 5кг
-5 с 7,5 кг
-5 с 5 кг
-5 чисто
-5 чисто

Като разнообразявам подхват и надхват

2.Тяга - 60,80,95,100,110
3.Гребане с щанга - 60,50,30,30 (тягата си взе своето...)
4.Горен скрипец - доста плочки х 4 серии : ))

+10 кг на тяга.

Редакция: Забравих да напиша бицепс:

1.Дигане с прав лост х3
2.Дигане на скот х3 с дъмбел

Айде стига му толкоз...големите ръце са грозни.  :-)

Нека са грозни аз ги искам

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1