:D снимката я имам от доста време дори не си спомням от каде е попаднала но знаех че имам инфото за пака и я потърсих вчера из компа
Каменов не е точно така...някой хапчета не трябва да се чупят(хрупат) и т.н...разваля им се цялостта и не деистват по същия начин...за това питам по информирани хора да ми отговорят а не да ми разправят колко ми е тъп въпроса :)...дали ще е проблем да го дъвча колкото и да са гадни и така нататък
06.10.10
10:58
Хап колекцията на Анимъл, не само че може, но трябва да се взимат с храна, за да се задържат тия мити мощни дози по-дълго в желаният участъл на храносмилателната система. Вземи ги със сериозна закуска или сериозен обяд, в края на храненето.
Нищо няма да дъвчеш! Ако не можеш да лапаш големи хапове, не си взимай Animal Pack
Камене, относно чупенето на хапчетата, недей бъди така категоричен! Нямаш основания. Това не е аспирин.
ПП: Хаповете, които можеш да вземеш без храна са: 2, 3, 7, 8, 10. Според преценката.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 06.10.10 11:02.
като гледам какви конски дози все едно ще ходиш да прекосяваш Африка с колело : )
вярно има някакъв чар в тези мулти-чорбички,но по-удачно ми се струва нещо такова : iherb.com/Now-Foods-Tru-Food-Vegan-Natural-Berry-Flavor-2-2-lbs-1-kg/16483?at=0 /че и 13гр протеин в лъжица
Мнението беше редактирано от fcbs на 06.10.10 18:06.