Здравей!
Ако ми се иска...! Ако ми се прииска, то и цял банан няма да ме оправи. :lol: Засега удържам положението със сладкишите.
Тренировка - гърди и гръб:
Изтласкване на машина - 8,8,8 с 15, 20 и 25кг;
Флайс с дъмбели - 3х10 с 2х7,5кг;
Добро утро - 4Х12 - загряваща с 8, 1 с 10,5кг и 2 с 13кг;
Пул даун - 8,8,5 с 25,30,35кг.;
Вертикален с подхват - 8,8,7 с 25,30,35кг.;
Хоризонтален с успореден хват - 3Х8 с 25,30,35кг;
Пул даун с прави ръце - 3Х8 с 10кг.;
Пуловер - 4Х12 с 7,5кг.
Повдигане на таза с пясъците - 4Х25;
Кардио - 25мин. Всичко - 70мин.
Храна:
Закуска 7,00 - 60гр. овес, 120 гр. извара;
10,00 - 2 оризовки,100гр. ябълка,1/2 Роса 2%;
разходка
Обяд - 100гр. гърди, 50гр. макарони, 4 цветчета броколи за цвят;
тренировка
след нея - 3 оризовки, малко сьомга и 1/2 Тон;
Вечеря - салата, 130гр. извара, 5 маслини.
Здравейте!
Малко ми се просрочи почивката, заради празника. Ще ми се наложи да тренирам 4 дни без прекъсване тази седмица.
Днес - любимите крака:
Добро утро - 4Х12
Наклони с дъмбел - 2Х50, 2пъти.
Широки клекове с 10,5 кг.- 50бр. / Римска - 50бр.; 2 пъти
Клекове с 20,5кг. - 40бр. / сгъване - 2Х20; 2 пъти
Напади крачки с 2х5кг.- 2Х30бр.
Трицепсово на скрипеца - 30/ бисепсово с лост - 30/ разгъване с дъмбел - 30; 2 пъти
Наклони - 2Х50, 2 пъти
Кардио - 30мин.
Храна:
Закуска - 60гр. овес, 120 гр. извара, малко трици;
10.00 - 3 житенки;
разходка
Обяд - 50гр. макарони, 100гр. гърди, броколи;
тренировка
После - 50гр. кафяв ориз, 150 гр. бутче;
Вечеря - салата, 120гр. пилешко бутче, 5-6 брюкселски зелки.
Щом ще тренираш 4 дни подред, по-кротко с утрешната и четвъртъчната тренировки. В петък се размажи.
Намали тежестите и интензивността на кардиото. За сряда и четвъртък говоря. Петък - всичко на макс!
Здрасти!
Днес - рамене и глутеус. Намалих тежестта на глутеуса. И без друго имам мускулна треска отзад :)
Военни преси - 3х8 с 8,13,18кг;
Разтваряне встрани - 3х8 с 2х5кг;
Разтваряне за задно рамо - 3х8 с 2х5кг;
“Супермен” с пясъци и дискчета - 4х12;
Повдигане на таза с пясъците - 4х25;
Ритник с изпънат крак с 7кг на глезена - 4х15 за всеки крак;
Ритник със свито коляно с 7 кг на глезена - 3х15 за всеки;
Аддуктори със 7кг. - 3х15 за всеки крак;
Кардио - 20мин. Всичко - 60мин.
Храна:
10.00 - 1/2 Роса 2%;
Обяд - 4 житенки, 100гр. извара, салата;
тренировка
17.00 - 3 житенки, 2 риби “Лихмус” - любима семейна риба;
Вечеря - салата домати, салата “Снежанка”, маслини.
Здравейте!
Днес е топяща тренировка:
Добро утро - 4Х12
Клекове с 20,5кг. - 40бр. / сгъване - 2Х25; 2 пъти
Напади крачки с 2х5кг.- 2Х30бр.
Трицепсово на скрипеца - 30/ бисепсово с лост - 30/ разгъване с дъмбел - 30; 2 пъти
Наклони - 2Х50, 2 пъти
Кардио - 30мин.
Храна:
10.00 - 1/2 Роса 2%;
Обяд - 50гр. макарони, 100гр. гърди, 2 домата;
тренировка
17.00 - 50гр. ориз, 150 гр. теле;
Вечеря - броколи, 2 риби, 4 маслини.
Здравейте!
Тренировката днес - гърди и гръб:
Изтласкване на щанга - 8,8,8 с 18, 20,5 и 23кг;
Добро утро - 4Х12 - 1 с 10,5кг и 3 с 13кг;
Вертикален зад врат - 8,8,5 с 25,30,35кг.;
Хоризонтален с широк хват - 3Х8 с 25,30,35кг;
Вертикален с успореден хват - 8,8,6 с 25,30,35кг;
Пул даун с прави ръце - 3Х10 с 10кг.;
Пуловер - 4Х12 с 7,5кг;
Повдигане на таза с пясъците - 4Х30;
Кардио - 30мин. Всичко - 80мин.
Храна:
Закуска - 60гр. овес, 120 гр. извара;
10,00 - 3 житенки;
разходка
Обяд - 100гр. гърди, 50гр. макарони;
тренировка
след нея - 150теле, 40гр. кафяв ориз;
Вечеря - салата, 130гр. извара, 5 маслини.
Здравейте!
Имам намерение да почивам...нещо не съм в никаква кондиция, защо така?
Нямам ама никакво желание за тренировка, нула! Нямам и сила, сякаш. Изморих ли се, не ми стигна почивката ли, не знам какво се случи, но не мога. И постояно ми се спи.
Когато ми дойде мерака, ще пиша какво съм правила. Може да изкарам на кръгов вариант до другата седмица, колкото да не заспя съвсем, но дотолкова.
Храната няма да променям, само следтренировъчния въглехидрат ще изключа от менюто.
Хубав ден от мен!
Пипна те пролетната умора, значи!
Почини си - той организма си го иска. Събирай сили за якия тормоз после!
:)
Здравейте!
Почивката ми свърши. Пролетта си каза думата, диетите също, което ме запрати в магазина за добавки за едни хубави витамини. Купих си дамския комплекс на Bio Tech.
Трябва да направя и равносметка на постигнатото до момента. Резултатите са чудесни:
- 2 кг.
- 2см от бедрата
- 2см от бицепсите
- 2см от талията
ханшът и гърдите са непроменени :) Обаче, тук трябва да отбележа, че независимо от мерките, ханшът пак си е с ябълковидна форма. Не се е разширил фронтално погледнато, а е напомпен и стегнат. Трябва да включа някое допълнително упражнение, това с абдукторите не е достатъчно, явно.
Или е по-добре да поработя върху талията, та като се посвие още малко, то и ханша да изглежда по-широчък :lol:
17.03.08
00:53
Абе немога да го проумея това.Значи една жена би имала за цел да разшири ханша си,да посвие талията...Това са части от тялото,а не мускулни групи.Чудя се как се тренира за свиване на талия?А как се тренира за разширяване на ханш?Има ли мускули около ханша,които се тренират за да изпъкнат навън и има ли мускули около талията,които....да се свият :roll: ?Въобще цялата картинка ми изглежда малко странна.Разбирам,да се стегне цялото тяло,но да се разширява навътре/навън... :-/
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.03.08 00:59.
Аз пролетната умора я тормозя с 9 ампули Сарженор
По 1 - сутрин, обед и вечер.
Но и почивката е хубаво нещо :)
Абе немога да го проумея това.Значи една жена би имала за цел да разшири ханша си,да посвие талията...Това са части от тялото,а не мускулни групи.Чудя се как се тренира за свиване на талия?А как се тренира за разширяване на ханш?Има ли мускули около ханша,които се тренират за да изпъкнат навън и има ли мускули около талията,които....да се свият ?Въобще цялата картинка ми изглежда малко странна.Разбирам,да се стегне цялото тяло,но да се разширява навътре/навън…
Ако отвориш анатомията, ще видиш че мускулите се подредени по групи, включително и тазовите мускули.
Ако погледнеш в някой атлас по анатомия (аз ползвам този на Синелников) ще видиш и къде са заглавните места на мускулите и кои кости придвижват. И накъде.
За свиване на талията можеш да прочетеш в тренировката на Уини в по-горните постове. Ясно и точно е описано как става.
Същото важи и за тренировката на седалищните мускули - пак е описано ясно и точно.
Кое конкретно не ти е ясно - питай и ще ти обясня.
Сигурно те учудва, че в една част на тялото се гони ( и постига) един резултат, а в друга част на тялото - друг. Ами приеми го като факт. И ако представите ти за тренировка не се “връзват” с този факт, значи е време да ги ревизираш...
Здравейте!
Емзо, севте ти е в този ми дневник! Помислих си, че си ме забравил :) ...Сарженора малко скъп сякаш идва. А и нямам чак такава нужда от него. Отмина кофти периода от месеца ми, нали все пак съм жена, а жените не са като хората. Луда работа са тези хормони. Сега всичко е наред.
Dead man, какво ти е странно? Точно това правя от началото на този дневник и при това със страхотен успех %-P
Тренировката беше топяща, разлика няма, затова няма и да пиша все едно и също.
Храната е високовъглехидратна и с малко повишени калории. Малко.
Закуска - 60гр. овес, 120гр. извара;
Разходка и по пътя - 1 ябълка и 1 Роса 2%;
Обяд - 60гр. черни макарони, 200гр. броколи;
тренировка
След нея - 50гр. кафяв ориз, 150гр. теле;
Вечеря - салата, 100гр. извара, 50гр. пилешки пушени гърди, 6 маслини;
Всичко - 1700кал.
17.03.08
20:54
За топенето на мазнини всичко ми е кристално ясно.По скоро момента,в който дадени мускули (тези около талията) се свиват нещо не го виждам.Когато един мускул се тренира той се увеличава или запазва обема си и променя формата си,но да се свива?
В дневника виждам т. нар. “топяща тренировка”.От името разбирам,че става въпрос за топене на мазнините и стягане на тялото.Това ли е начинът да се свие талията.Смисъл,това е начин,но това ли се има предвид ?
казано от Winnie на 17.03.08, 18:33:
Отмина кофти периода от месеца ми, нали все пак съм жена, а жените не са като хората.
След тази реплика съм една крачка по-близо до разгадаването на разликата между момичето и жената. :)
А повече не искам да цапам хубавото дневниче и дори да не си отговоря на въпроса не бих писал още веднъж. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.03.08 20:58.
За топенето на мазнини всичко ми е кристално ясно.По скоро момента,в който дадени мускули (тези около талията) се свиват нещо не го виждам.
Ами кой твърди, че обиколката на талията се свива за сметка на намалели мускули?
Обикновено по талията има мастни натрупвания, които като намалеят и размера на талията също пада.
В случая на Уини намаляването на размера на талията е за сметка на “паласките” (описано е).
Когато един мускул се тренира той се увеличава или запазва обема си и променя формата си,но да се свива?
Ами всеки мускул, ако го претренираш ще се свие. Ако системно го претренираш ще се смали трайно на размер (има и някои изключения от правилото).
Ако не ти се вярва - пробвай да правиш 4-5 серии по 50-60 повторения за бицепс да речем всеки ден за период от няколко седмици и ще се убедиш в горното.
Това, че повечето хора тренират за УВЕЛИЧАВАНЕ на мускулите, не означава че няма и други режими на тренировка на същите тези мускули.
Нали?
Здравей!
Тренировката днес е глутеуси и рамене:
Добро утро - 4Х12 с 13кг..
Военни преси - 3Х8, с 13, 18, 18 кг.;
Разтваряне за задно рамо - 3х8 с 2х5кг;
Разкрачен мост с 10кг. диск - 4Х15;
Ритник с изпънат крак с 9,5кг на глезена - 4х15 за всеки крак;
Аддуктори със 7кг. - 4х15 за всеки крак;
Кардио - 20мин. Всичко - 65мин.
Храната е в средновъглехидратната зона. С оптимални калории.
Разходка, със закуска - 1 ябълка,1/2 Роса 2%;
Обяд - 50гр. черни макарони, 100гр. гърди;
тренировка
17.00 - 150гр. гърди, салата ;
Вечеря - салата, малко сушеница.
Всичко - 1500 кал.
Уини,извинявай за глупавия въпрос и невежеството ми, но ще ми кажеш ли какво представляват тези военни преси,разкрачения мост и повдигане с пясъци за глутеусите. Виждам че ги правиш редовно,явно има ефект от тях.
Джени, няма нищо, не са тъпотии :) . Аз правя малко “демоде” тренировка, но нямам машини, нали тренирам у дома. Обаче, трябва да ви кажа(не че не знаете), че никоя машина не е толкова ефективна, колкото свободно висящата тежест.
Военната преса е раменна преса с щанга. Правя я права и вдигам щангата пред лицето си, не отзад зад врата. Глутеус моста е мост от тилен лег - http://www.bb-team.org/exercise/1524. Краката са разкрачени малко повече от ширината на раменете и свити в коленете. От това положение, се вдига само задника. Слагам си диск на корема, за да е по-тежко. А глутеус ритник е това - http://www.bb-team.org/exercise/1532/, само че си слагам пясъчни тежсти на глезените и още какво ли не закачам в тях, за да увелича килограмите... А повдигането на таза е нещо като упражнението “свещ”, пак с пясъчните тежести, то е за корем. Всъщност, по-напред в дневника е описано точно какво е това. Има ефект, разбира се, че има.
Дано съм ти била полезна %-P
Ще си напиша и менюто. Нетренировъчен ден. Яденето днес е нисковъглехидратно и нискокалорийно.
1. Извара 130гр. 1 ч.л. орехи
2. 2 белтъка
3. 250гр. пил.дробчета, салата
4. 250гр. дробчета, салата
5. салата
Много вода.
Всичко - 1400кал.
Мнението беше редактирано от Winnie на 19.03.08 15:35.
Здравей!
Ах, радвам се Джени, че си останала доволна. Благодаря! Понякога ми идва на ум да ти пиша нещо, но пустото време все не ми стига...
Днес беше топяща тренировката, с разликата в това, че вместо клекове правих напади.
Храната е високовъглехидратна и с повишени калории.
10.00 - 1 Роса 2%;
Обяд - 60гр. черни макарони, 200гр. броколи, ябълка;
тренировка
Вечеря - салата, 130гр. извара, 100гр. маслини;
Всичко - 1700кал.
Здравей!
Изтласкване на щанга - 8,8,8 с 18, 20,5 и 23кг;
Добро утро - 3Х12 с 13, 15,5 и 18кг;
Пул даун - 8,8,6 с 25,30,35кг. - ей това ми е най-трудно...;
Вертикален с подхват - 3Х8 с 25,30,35кг.;
Хоризонтален с успореден хват - 3Х8 с 25,30,35кг;
Пуловер - 4Х12 с 7,5кг.
Повдигане на таза с пясъците - 4Х25;
Храна - средновъглехидратна, в оптимални калории:
10,00 - 1 Роса 2%;
Обяд - 100гр. гърди, 50гр. черни макарони, 1 ябълка;
тренировка
след нея - зелена салата с риба “Тон”;
Вечеря - салата, 130гр. извара, 50гр. маслини.
Всичко - 1500 кал.
Здравей!
Днес по правило имам нисковъглехидратен ден. Без тренировка. Не успях много да сметна калориите, но съм убедена, че не съм минала границата на ниските калории. Дори е малко сякаш...нямам особен апетит. %-P
1. 130гр. извара, 1ч.л. орехи
2. пил. бутче
3. пил. бутче
4. салата, 150 гр.извара, маслини
Множко вода
Здравей!
Тренировката днес беше топяща с клекове.
Храната е високовъглехидратна и с повишени калории. Обаче, последно време се “разхождам” с колата. После ми е къде-къде по- добре. Аз съм била луда, да си хабя силиците да бутам количка :) Затова и не ям кой знае какво по време на разходката, няма защо.
Разходка и по пътя - 1 ябълка и 1 Роса 2%;
Обяд - 60гр. черни макарони, 200гр. броколи;
тренировка
Вечеря - салата, 130гр. извара, маслини;
Всичко - 1700кал.
Хора, искам да ви споделя, че ще започвам като в казармата да зачерквам календара, в обратно броене до началото на юни. Не ми се смейте, но по план график, малкото зверче трябва да иде в яслите тогава. :vampire:
Здравей,Уини! няма да скрия,че ме разсмя-разбира се съвсем добронамерено! :-P Юни е далеч, но пък когато дойде,ще имаш време за тренировки и в залата! тогава ще ти липсват пък разходките, но неможе човек да има всичко! ;-)
25.03.08
13:42
За тези от вас които не са видяли - предлагам ви интервюто с Winnie -> Интервю с Диана Илиева (Winnie)
Да, видях интервюто и дадох мн.добра оценка . Много се радвам,Уини! Чудесно интервю!
Здравейте!
Ех, видяхте ме днес на първата страница изтипосана с големия дъмбел под мишница... :lol:
Тренирах рамене и глутеуси днес:
Арнолд преси - 3Х8, с 2х7,5;
Разтваряне за задно рамо - 3х8 с 2х7,5кг;
Ритник на скрипеца с нашийник - 4х15 за всеки крак с 10кг.;
Аддуктори на скрипеца - 3х15 за всеки крак с 5кг.;
Разкрачен мост с 10кг. диск - 4Х15;
“Супермен” - 4Х12 с тежести и дискове;
Кардио - 30мин. Всичко - 75мин.
Храната, средновъглехидратна уж, но вкарах едни житенки, по време на разходката с количката.
Разходка, с почерпка - 3 житенки и 1 Роса;
Обяд - 50гр. черни макарони, 100гр. гърди, 1 ябълка;
тренировката
След нея - 200гр. Хек;
Вечеря - салата, 150гр. Хек, маслини.
Всичко - 1600кал.
Джени, намразих я тази количка, да знаеш. Само се потиш и хабиш сили. Обаче, бебока се радва, гледа големия свят и го изучава. Уговарям дружката си с другата количка, поне като ще се потим, да бягаме бутайки, или пък да се натоварим с по една раница с камъни и така да е интензивно кардиото. Но не и се иска, май.
Да, лятото, живот и здраве, ще се върна в залата. Но не само с фитнес ще се занимавам, ще започна и аеробика да тренирам - там ми е силата в действителност.
Здравейте!
Днес не тренирах. Храненето е НВД:
1. Извара 130гр. с 1ч.л. орехи
2. 2 белтъка
3. 100гр. агнешко бутче
4. 150гр. хек и една краставица
5. салата и 180гр. свинска пържола
много вода
всичко - 1400кал.
Ще ви напиша една много хубава импресия. Не е моя. Преписах я, но много ми хареса и ще я споделя с вас, за да ви откъсна малко от света на щангите. Хората имат нужда и от душевно подхранване.
”Здравей, море! Ето ни пак заедно. Всъщност, ние никога не сме се разделяли. Толкова пъти съм идвала при теб в мислите си, без да знаеш. Долитам при тебе, пак си отивам, а ти си стоиш все едно и също, все на същото място.
Ей, не ти ли омръзна? Твоят свят се простира до бреговете ти, хората, които пъплят по тях и небето над тебе. Нима не искаш да видиш, колко е голям светът - озни свят, за който ти разказваме ние, птиците. Уж хората казват, че си символ на свободата. Може би за тях, нищожните - да, но по-свободно от нас - птиците, никога не можеш да бъдеш. Винаги съм знаела, че това, което хората наричат израз на твоята свобода - бурите, бушуващи в теб, е всъщност израз на твоята завист към нас, птиците.
Силно си море. Но нас, птиците, никога не можеш да достигнеш. Колкото и да са мощни, вълните ти нямат криле. А небето е високо и винаги можем да ти се изплъзнем.
Благодарим ти море, за това, че осмисляш живота ни. Да излетиш в последния момент, когато гребенът на ужасяващата вълна е над главата ти - ето това е смисълът - да измамиш лакомата паст на ненаситната бездна, която вече те поглъща. Мигът е един и същ. Но и миговете имат начало и край. В началот му - падаш в бездната, а в края - вече си излетял. Така се усеща живота.
Благодарим ти за живота, море!
Аз съм птица, море, и затова обичам. Обичам те, защото си непредсказуемо, защото малко те познавам, защото си дълбоко, а аз не знам какво има в дълбините ти. Обичам те, защото съм свободна, защото съм ничия - ако не бях, щях да ти завиждам за свободата. Обичам те, защото не искаш само свободата ми, не искаш да ми я отнемеш, а ме искаш цялата, заедно с нея. Обичам те, защото съм подвластна на твоята мощ до момента на полета. Обичам те, защото си силно, защото ме караш да рискувам и...да летя. Обичам те, защото ме привличаш с невероятна сила и в същото време ме караш да бягам от теб.
Обичам те, защото не си мое, мое море. Обичам те, защото не съм твоя - птиците не познават чувството за собственост - то ги убива. Обичам те, защото ме разбираш. Завиждам ти единствено за вечността, защото и след мен ще останат тайните ти. Затова някога ще дойда да умра в теб.
Ще излетя за последен път, в края на последния миг, когато гребенът на вълната затваря пред лицето ми огромната паст на бездната. Ще излетя, за да усетя за последен път живота, ще се издигна до най-високата точка, за която ще стигнат силите ми, ще те погледна за последен път отгоре цялото - поставено като на крило. Ще ти изкрещя от високото за последен път, че те обичам и ще затвворя крилете си, а падайки към тебе, пак ще летя - за последен път. Но няма да затворя очите си, за да те гледам, за да видя какво има там в неизвестното на дълбините ти.”
Видяхме Уини в една нова скрита светлина ;-) Явно си романтичка-това е много хубаво, но дали яките мъже обичащи миризмата на пот и желязо ще го разберат? ;-P
Здравей!
Ами не, Джени, идеята ми съвсем не беше да размеквам коравите мъжкари. исках да споделя нещо красиво, нещо различно от кой какво ял и какво успял да направи с две железа, леейки пот. Както и да е. Верно съм непоправима романтичка, позна!
Стига лирики, сега по същество:
Топене на сланина, която вече почти се стопи. Ей, изглежда, че ще обуя в шорти, все пак :coolsmirk:
Добро утро - 4Х12
Клекове с 23кг. - 40бр. / сгъване - 2Х20; 2 пъти
Напади крачки с 2х5кг.- 2Х40бр.
Наклони - 2Х50, 2 пъти
Крънчове
Кардио - 30мин. Всичко - 90мин.
Храна:
Разходка с 3 житенки, 1 Роса ;
Обяд - 60гр. макарони, 200гр. броколи( забравих си ябълката...);
тренировка
После - 50гр. кафяв ориз, 150 гр. бутче;
Вечеря - салата, 130гр.извара, 100гр.маслини.
Всичко - 1760 кал.
Здравей!
Изтласкване на щанга - 8,8,8 с 18, 20.5 и 23кг;
Пек-дек - 3х8 с 5кг.;
Добро утро - 4Х12 с 13, 15,5, 18 и 20,5кг;
Пул даун зад врат - 8,8,6 с 25,30,35кг;
Гребане на хор.скрипец с широк хват - 3Х8 с 25,30,35кг;
Вертикален с успореден хват - 3Х8 с 25,30,35кг.;
“Молитва” с 10 и 15кг., няколко серии с по 20 повторения, не обърнах внимание много, но трябваше да следя техниката и дишането. Ще броя от следващия път. Обаче, показах пресата :-)
Повдигане на таза с пясъците - 3Х30;
Храна - средновъглехидратна, в оптимални калории:
10,00 - 1 Роса 2%;
Обяд - 100гр. гърди, 50гр. черни макарони, 1 ябълка;
тренировка
след нея - консерва “Скумрия”;
Вечеря - салата, пил. шишче.
Всичко - 1500 кал.
Мнението беше редактирано от Winnie на 28.03.08 16:48.
Здравей!
Днес е НВД, нискокалоричен ден:
1. 130гр. извара, 4 маслини;
2. 100гр. гърди, долно бутче, домати;
3. 150гр. гърди, домати;
4. 60гр. сушеница;
5. зелена салата, 1 “Тон”, хайвер;
Всичко - 1500кал.
Утре ще се измеря, за да направя равносметка на 2-седмичната ротация на въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Winnie на 29.03.08 17:31.
Здравейте!
Днес е време да направя равносметката на въглехидратната ротация през изминалите 14 дни. Резултатите са впечатляващи:
тегло - 54кг.
талия - 65см.
Ханш - 90см.
гърди - 90см.
бедро - 53см.
над коляното - 36см.
бицепс отпуснат - 26см.
Извода, който си правя е, че с този тип хранене и трениране, се атакуват директно мастните отлагания и едновременно с това се запазва мускулатурата.
Почти моделски мерки докарах. Ще експериментирам още две седмици със същата ротация, за да ударя още малко проблемната талия. Освен всичко, бях споменала и това, че почти извадих пресата. Първите 2 горни реда са подредени, остават останалите.
Супер, това с пресата е много приятен момент.А относно ротацията, за пореден път се убеждавам, че е супер ефективна.
п.с. Добре, че ти отворих дневника, че да видя, че има интервю на сайта с теб :)
30.03.08
09:47
Браво, Уини! Радваш! :)
казано от emzo на 30.03.08, 09:45:
п.с. Добре, че ти отворих дневника, че да видя, че има интервю на сайта с теб :)
Аз, като ти казах, че нещо ти има последно време и си доста разсеян, явно познах. ;-)
Да, извървях доста дълъг път, докато открия “топлата вода” с това въртене. Благодарение на статиите на Владимир Недков тук в изданието ги завъртях и резултатът е страхотен. И в съчетание с тренировките на Митака, разбира се! Тайната на успеха е най-вече в изключителните тренировки на Митко. Овациите за са него. ;-P
Тралфи, :kiss: !
30.03.08
16:52
Дай линк за тази информация да погледна.
казано от OuttaControl на 30.03.08, 16:52:
Дай линк за тази информация да погледна.
Да дам линк ли...няколко са. Знаеш ли колко линка трябва да дам?!
И можеш да потърсиш с търсачката, нали?
30.03.08
18:08
Браво, браво, човек не може да каже, че си раждала :)
30.03.08
18:36
казано от Тютчев на 30.03.08, 18:08:
Браво, браво, човек не може да каже, че си раждала :)
Два пъти. :)