29.08.06
18:50
DunevmotorSport еми на 17 съм , 178 висок , 72 килограма , стаж 3 години с огромни прекъсвания (1 год без спорт заради операция) и вечи съм 3-4 месеца редовно без повечи лигавщини :lol: и няма да прекъсвам
По-здрави!
30.08.06
17:17
[quote author=“cool_five”]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58683
гръб очаквам критики :roll:
Нямам критика.Гърба ти е просто много добър от това което може да се види на снимката.Поне за мен. :wink:
northshore` - ОК, ама може би трябва да наблегнеш на горната част на гърдите. :)
31.08.06
11:07
Ам чесно казано аз долната част почти не я тренирам, горната винаги я включвам към тренировката за гърди, ама долната пропускам някой път
31.08.06
12:00
northshore` не се засягай ,но ръката ти не ми изглежда да е 37,3 см ,както каза в другата тема.
31.08.06
13:15
Ръката му не е 37.3 см !
Както и да я гледам няма как да стане.
01.09.06
00:14
Ръката спокойно може да му е 36-37см. Той е 181 все пак. Моята е 39см на 189 и на снимка изглежда доста мизерно. Просто на високите хора особено ръце и крака изглеждат по-слаби.
01.09.06
02:07
Ръката ми е толкова, ако щете вярвайте, но на снимка наистина изглеждам по слаб отколкото в действителност съм. Затова не обичам да си снимам тялото :wink:
01.09.06
09:20
northshore` браво добре се развиваш. Няколко съвета от мен /съвсем добронамерени /:
1. наблегни на ръцете
2. не пренебрегвай рамото
3. гърдите ти вървят добре, но въпреки
това не подценявай и тази мускулна група.
Успех
[quote author=“head_hunter”]northshore` браво добре се развиваш. Няколко съвета от мен /съвсем добронамерени /:
1. наблегни на ръцете
2. не пренебрегвай рамото
3. гърдите ти вървят добре, но въпреки
това не подценявай и тази мускулна група.
Успех
Познато ми е това.
northshore`
Наистина трябва да наблегнеш на ръце, най-вероятно ще вървят доста по-мъчно.
Или избери схема с ръце отделен ден или винаги ги слагай като първо група в трен и много внимавай да не ги претренираш, че нищо няма да стане... :) Но като цяло си тренирай балансирано.
И щом си на 14, не се вживявай толкова по трен. Има още да разтеш. На тази възраст, примерно хормоните още не са ‘се стабилизрали’ :wink:
Bio_MeN, добре е. Добра гърбина си вкарал. :lol:
Наблегни на ръцете и евентуално краката, ако са зле.
bezstrashen, добре тренираш. Може би гърба иска повече. И опитай да развиеш рамото, без да претренираш други групи
УСпех
01.09.06
14:01
Ръцете са ми заслабнали, защото направих пауза от фитнеса за 1 месец (море, балкан..) и денят, в който щях да ги тренирам беше същия, а както забелязвате снимките съм ги качил сутринта и не бях ходил още. След време ще постна пак като си тренирам редовно :wink:
01.09.06
17:49
bezstrashen, добре тренираш. Може би гърба иска повече. И опитай да развиеш рамото, без да претренираш други групи
да е tpd преди пренебрехвах доста рамото и то си показва сега 8) ще гледам да го коригирам и сичко останало
По-здрави!
[quote author=“bezstrashen”]
да е tpd преди пренебрехвах доста рамото и то си показва сега 8) ще гледам да го коригирам и сичко останало
По-здрави!
Познато ми е, ама внимателно трябва, че да не стане някой гафец. :wink:
[quote author=“northshore`”]Ръцете са ми заслабнали, защото направих пауза от фитнеса за 1 месец (море, балкан..) и денят, в който щях да ги тренирам беше същия, а както забелязвате снимките съм ги качил сутринта и не бях ходил още. След време ще постна пак като си тренирам редовно :wink:
Според мен това няма нищо общо пич, просто главните ти групи излизат по-напред от малките, като трицепс и бицепс.
Ама това донякъде е и добре, защото при други хора с добри ръце големи групи им изостават кофтак.
vanisher, като спомена за бокс... Съветвам те да не тренираш 2 неща заедно. Освен ако не смяваш да ставаш професионалист и около това да ти се върти ежедневието. Бачкай само бокс примерно, после ако подновиш бб ще върнеш много бързо форма, и ще си запазиш основните рефлекси, няма претрен. няма нищо...
05.09.06
11:21
ASTOR браво много масивен гръб - струва ми се че си и поизчистил. Поздравления.
05.09.06
11:33
ASTOR, добре изглеждаш. Ако поизчистиш и стегнеш, разликата между гърба горе и кръста долу ще се увеличи и ще изглеждаш много по-добре и по-голям, дори и да си по-малко кг. Сега е момента, че идва зимата и оформянето е по-трудно :wink: Други снимки ще видим ли? :D
05.09.06
13:10
що му се намесвате на човека, както преди време някой беше пуснал анкета “да направи ли Астор период за релеф” или нещо подобно. той е достатъчно голям /във всяко отношение 8) / за да си реши сам как иска да изглежда
05.09.06
14:10
[quote author=“weenie”]e добре бе, Astor, що не земеш да се изчистиш!?
щото има задължения , огворности и време което е пари мислиш ли че като си на 25 -30 години ще ти се мисли да тренираш камо ли да се изчистиш ....
Тhe Prowler - браво за прираста в ръцете, но не забравяй и рамената. ;)
btw ръцете ти изглеждат по-големи от 36см. :)
аааа и...
[quote author=“JiVk0”][quote author=“weenie”]e добре бе, Astor, що не земеш да се изчистиш!?
щото има задължения , огворности и време което е пари мислиш ли че като си на 25 -30 години ще ти се мисли да тренираш камо ли да се изчистиш ....
Донякъде си прав, особено за спазването на строги хранителни режими и т.н., но все пак...не ни копвай толкоз рано. :P
05.09.06
17:07
[quote author=“NRG52”]Тhe Prowler - браво за прираста в ръцете, но не забравяй и рамената. ;)
btw ръцете ти изглеждат по-големи от 36см. :)
Еми не г изабравям, ама на тях отскоро им намерих цаката :wink: ще наваксат то всъщност предното и задното изостават средното не.
jivko ви е отговорил вместо мен
А това на снимката съм в момента, сега почвам да тренирам малко 2-3 м пък да се надяваме да кача още малко , да ги задържа тия кг и тогава ще помисля за чистене.
Че ще чиста тая година ще чистя само незнам до какво ниво
Но ще има
Ще се падне зимата но за мен няма особено значение
Поздрави
emergency_bg Мерси за думите
ASTOR, сякаш леко си изчистил. Успех с начинанието.
The Prowler, напредваш, това е добре. Тялото не е само ръце. :wink:
06.09.06
15:06
[quote author=“tpd”]ASTOR, сякаш леко си изчистил. Успех с начинанието.
The Prowler, напредваш, това е добре. Тялото не е само ръце. :wink:
Знам , в момента обръщам по-голямо внимание на ръцете ,а другите групи напредват също ,но по-бавно :wink:
08.09.06
11:58
май е време да почнеш да ги тренираш на закрито :)
иначе 50 метра 6 седкунди не е зле , не е и много и аз ги бягам толкова :wink:
[quote author=“JiVk0”]май е време да почнеш да ги тренираш на закрито :)
Ееее все едно ми взе думите :) абсолютно същото щях да му пиша и аз!
TREVATA
около две години стаж но с едно прекъсване от 5-6 месеца :)години-19 ръст-179см. тегло-86кг. :!:
cool_five
Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:
ASTOR
Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??
09.09.06
15:20
[quote author=“TREVATA”]cool_five
Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:
ASTOR
Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??
И мен много ме впечатли гърба на ASTOR.
14.09.06
01:08
ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:
[quote author=“realityman”]ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:
Да, аз съм.
15.09.06
18:57
ASTOR браво пич супер си ! ти си може би единствения в този форум който пише истински неща такива каквито са а не такива каквито би трябвало да бъдат ! когато някой достигне твоето ниво на масивност и разбере какво усилие ядене и тренировки са нужни за тези размери тогава да говори за диети за чистене и там подобни неща ! едно голямо БРАВО от мен и аз съм за голямата маса а за диети винаги има време ! мускулната масата се прави трудно и супер трудно се задържа ! съжалявам че много малко хора ще разберат какво искам да кажа . 8)
15.09.06
22:41
АСТОР само едно Ще ти кажа ЕВАЛА не си си губил времето през вси4ките тези години като билдер, Браво
BIG PICHAGA,valentinik46 благодаря за добрите думи. Вие сте от малкото които оценяват и реално се досещат така ли лесно се подържа маса от около 130 кг
16.09.06
00:36
ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?
ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително
[quote author=“Sportex”]ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?
Ами седя си на тях от 3-4 години, ама не съм тренирал сериозно последнте 2-3
Но като всичко е натурално не се губи лесно
сега съм започнал малко по малко да влизам в ритъм
[quote author=”ТREVATA”]ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително
Помниш ти , помниш
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
[quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
след тренировка или студена?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече