Ааа никой не ви е виновен за негативните коментари.Постнали сте си снимките,поели сте риска.Мнението си е мнение. :)
Да ме извиняваш, ама ако някой се е родил с гъза нагоре и му е крив света, критукува наред, а като се погледне в огледалото - какво виждаме - нисковървежен пърдящ трол!
Да критикува този, който си е доказал с времето и практиката думите и застава зад тях! А не скакалец да ми дава на мен например как да си подобря гърдите или връзката седалище задно бедро! Това имам абсолютно конкретно в предвид. Навиждал съм се на всякакви мнения, съвети се дават чак, поглеждам снимката на “автора” на “даващия акъл” - ми пази Боже!
Падам да се смея. Чета мнения на хора тук, ама коментират, пукат копчета под пръстите им, все едно са изпили планетата от добавки - и накрая гледаж чирус с човешки облик! Да не казвам смешно, а пародия настава!
Риск не поемам аз, като постна снимки, а този, който дръзне да си дава мнение! Нека той първо той да се огледа в огледало, за да му повярват, че разбира! Не всичко е визия - всичко е пакет!
03.08.08
23:53
Ами,това е проблема.Не се дразни,а ги игнорирай.Затова казвам риск,такива винаги е имало и ще има.Това как ще приемеш дадена критика е твой проблем,примерно. :) Или се скапваш или не,никой не е длъжен да те пази.
Ааа никой не ви е виновен за негативните коментари.Постнали сте си снимките,поели сте риска.Мнението си е мнение. :)
Да ме извиняваш, ама ако някой се е родил с гъза нагоре и му е крив света, критукува наред, а като се погледне в огледалото - какво виждаме - нисковървежен пърдящ трол!
Да критикува този, който си е доказал с времето и практиката думите и застава зад тях! А не скакалец да ми дава на мен например как да си подобря гърдите или връзката седалище задно бедро! Това имам абсолютно конкретно в предвид. Навиждал съм се на всякакви мнения, съвети се дават чак, поглеждам снимката на “автора” на “даващия акъл” - ми пази Боже!
Падам да се смея. Чета мнения на хора тук, ама коментират, пукат копчета под пръстите им, все едно са изпили планетата от добавки - и накрая гледаж чирус с човешки облик! Да не казвам смешно, а пародия настава!
Риск не поемам аз, като постна снимки, а този, който дръзне да си дава мнение! Нека той първо той да се огледа в огледало, за да му повярват, че разбира! Не всичко е визия - всичко е пакет!
Е това мнение ме уби. Евала Много на място казано, и то от един от правелните хора в този форум, най- важното е всеки да се стреми да подобрява физикатаси и да не се влияе от негативизма, напротив да се надъхва да тренира все повече и повече, а че това е едновременно най- якият спорт и най- неблагодарния е ясно за повечето хора тук , красиво тяло не се прави за година, аз много повече. Евала на Питона за мнението и за Тялото му.
Да се пише ЛС ! Това се прави.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 04.08.08 18:05.
Питон,как беше лафа:”Какъв брат си ми на мене,бе пинко?!” :D
Разбира се,когато слагаш снимки,трябва да допуснеш и лошите коментари,тъйкато неминуемо ще се появи някой с такъв.=>Аз още не съм дал снимки,тъйкато не ми се изпада в конфронтации(и именно тази скакалци да ме коментират).Бтв в тази тема като гледам няма заядливи коментари,повечето са положителни :) Бая те е завладяла статията ти:”Завистта във фитнес средите”. :) Просто всеки да се оправя.Който иска да си слага снимки,който иска не и тва е.
Като имам нужда от съвет понякога просто се обръщам на ЛС към някой,който аз смятам,че може да ми помогне,според мойте разбирания :)
05.08.08
09:33
Днеска разглеждах галерията на потребителите и какво да видя кака ви Ивка сложила нови снимки !
Ако желаете може да им хвърлите едно око ;-) ха ха ха ха ха
Ивке честито за новите снимчици ..........:smirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 11.08.08 08:36.
05.08.08
09:37
Ама какъв си клюкар!!!!!!!!!
05.08.08
09:42
Ама какъв си клюкар!!!!!!!!!
Ай ся клюкар :smirk:
Ивке вземи изкарай някоя плочка на корема , няма да е лошо да оформиш малко и ръцете и рамената
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 11.08.08 08:38.
05.08.08
09:47
Благодаря, все пак това не са най-показателните снимки, но си самоналожих цензура - не целя създаване на сюрии от зяпачи:)Шегувам се - ясна ми е целта на този форум.
15.08.08
16:23
Аз пък много се дразня, когато някой ме критикува не просто от доброжелателност а с тон “Къв си ти бе, кви глупости говориш...”. И то обикновено не за сникмки. Дотук приемливо, може пък верно човека да е прав. Цъкам на профила и кво да видя - ми на 16 съм, тренирам от половин година. Е чакай малко. Аз съм на 23 и тренрам от 8 години. Леко мизерно е посоченото по-горе. И в над 90% от случайите когато съм имал някаква конфронтация във форума, от такива индивиди ще да е била. Не че твърдя че съм безгрешен, и не че е невъзможно човек с многократно по-малък стаж и възраст да е по-прав от мен, ама когато някой с извинение пикльо, почне да ви говори “на въпреки” - това вече е смехотворно.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 15.08.08 16:25.
15.08.08
16:54
Както казах,коментарите немогат да се контролират,след като са си в правилната тема,на кирилица и ясно формулирани.Дали ви харесват или не е ваш проблем.Пикльовци ли ще са,дрисльовци ли ще са - имат право да постват мнение.Дали ще го приемете или не си е ваша работа. :)
Форумът все още не е разделен нито на стаж,нито на знания. ;)
15.08.08
21:56
Аз пък ще ви кажа ,че е пълно с хора с уникални тела и с 6-7 години стаж и ти говорят пълни простотии,ти си премълчаваш ,за да няма наредби като на питона (понеже си тренирате от добра воля отвреме навреме,далеч сте от каквито и да е върховни форми)обаче лапетата дето стоят отстрани слушат и за тва сме на тоя хал с 14-15 годишните зобари.ВЯРНО - наистина е кофти да те поучават хърбите,но аз от опит знам,че не е изключено и от най-големия чирус да научиш нещо !
Аз пък ще ви кажа ,че е пълно с хора с уникални тела и с 6-7 години стаж и ти говорят пълни простотии,ти си премълчаваш ,за да няма наредби като на питона (понеже си тренирате от добра воля отвреме навреме,далеч сте от каквито и да е върховни форми)обаче лапетата дето стоят отстрани слушат и за тва сме на тоя хал с 14-15 годишните зобари.ВЯРНО - наистина е кофти да те поучават хърбите,но аз от опит знам,че не е изключено и от най-големия чирус да научиш нещо !
тук не съм много съгласен. Защото във 90% от случаите формата издава знанията. Е има и случаи когато огромни назобени типове не знаят грам какво правят, само блъскат и зобят. Има и случаи в които поради една или друга причина си загубил форма (на всеки се случва), но знаеш за какво става въпрос в този спорт. Но главното според мен е да получиш съвет от някой, който е ИЗПРОБВАЛ и ПОСТИГНАЛ, а не от някой койте е ЧУЛ и ЧЕЛ.
16.08.08
15:42
Мнението ми е ,че съотношението ЗДРАВИ,НО КУХИ и КОМПЕТЕНТНИ,НО НЕВЗРАЧНИ е 80:20
Голяма част и от хората които се занимават с това като професия в бг (професионално звучи прекалено силно) ,не знаят за какво става въпрос. Не случайно си има и литература и всичко,но е трудно когато дори не можеш да свариш да четеш субтитрите на филмите,да се хванеш с цяла книга. Нищо лично,просто като пиша в съзнанието ми изкача портретът на един от най-здравите хора които познавам,а бях свидетел как питаше как се пиел всъщност креатинът.Даже от хорска глупост да ходи да му обясняват тоз и оня кое как се взима,вместо да седне да прочете най-малкото етикета. Даже си спомням че му отговориха ,че ако не си пиеш креатина с декстроза ,а с нещо друго ,нямало никакъв смисъл. Някакви ей такива елементарни въпросчета...
Аз анаболно-андрогенни стероиди никога не съм употребявал и мнооого слабо са ме вълнували каквито и да е системи и марки медицина,затова и хабер си нямам. Това е причината да не мога да ви цитирам някой друг бисер от залата м/у две глътки вода. Но те си се надъхват едни други,кефят се ,обменят информация ,растат и си работят и т.н. А ви говоря за наистина стабилни постижения.
Като заключение ще коригирам думите от една реклама на фармацевтична компания (не си спомням коя точно) - здравето отвътре НЕ личи отвън !
Мнението беше редактирано от introducer на 16.08.08 15:42.
22.08.08
18:40
Аз само даотбележа, и с това да завършим офтопика, че си прав че понякога някои хора ти се подиграват щото видеш ли не искаш да правиш комбо от 17 добавки, не взимаш стероиди, имаш повече от 5% подкожни, и не си готов или просто нямаш 1000лв намесец за фитнес. Но това е сукаш като разликата между професионалния и аматьорския спорт, не могат да се сравняват.
По-здрави!
Добре де, аз не мога да разбера защо се дразните толкова?! Щом дадена критика не ви допада и си мислите, че сте много по-компетентни - ами радвайте се, че сте такива и не обръщайте внимание на забележката.
03.09.08
08:25
Сега вече по темата - Калояне, доста добре, особено с този тежък тен - направо естествена боя. Като че ли малко изсушен ми излизаш, но не знам как изглеждаш по принцип. Единствената ми критика е по отношение на ръцете - малки ми изглеждат. Но вървят ли, или не си им фен?
Аз напоследък отнова качих някалко снимки, може да кажете някой коментар. Не го правя самоцелно, от последния път когато питах за коментари съм качил около 5 кг, или поне 10 lbs. На последните снимки си пише.
Георги, мерси за коментара.
Прав си за ръцете. Никога не са ми вървяли толкова добре, не че ги изоставям като преоритет. Постигнах това лято някои добри резултати, но за жалост не успях да ги задържа покрай морските почивки. Сега от септември мисля, че ще имам време да се храня и тренирам по-сериозно и дано подтръгнат :)
03.09.08
13:03
Съгласен съм. Това с “погледни му тялото и оттам ще разбереш колко знае по темата” не е правилно. Хубавото тяло не опира само до знания, то зависи също от мотивацията,отдадеността,финансите,свободното време и още много фактори. Човек може да е като ходеща енциклопедия,а едновременно с това да няма хубаво тяло, защото няма възможността или желанието да го постигне.
П.П. попитах човекът с най-добро тяло в моя фитнес “как си го постигнал”, отговорът беше “тайната е,че в продължение на 1 година ям по 1кг банани преди лягане”...
Black_Mastera ми е приятелче, разцепва с тия снимчици а? Никой не му е подсказал да стане модел на бельо, иначе отдавна да го гледаме по списанията.
Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 03.09.08 13:04.
Хаа,Янкулов.Ти ли си на снимките?Едвам те познах,огромна промяна от предишните кадри.Очаквах нещо различно след пристрастяването ти към здравословното хранене и отказ от всички “вредни” храни.Ама както и да е.Важен е крайният резултат.Браво за постоянството и упоритостта.
06.09.08
09:28
bandi , браво не е зле
Малко още маса в ръцете и рамената
С гърба как си ?
06.09.08
10:15
bandi , браво не е зле
С гърба как си ?
Раменете са зле ....гърба не толкова, има ширина но няма плътност :) като се има предвид че до сега никога не съм правил мъртва тяга е обяснимо . Тренирам сериозно от 1 год , преди това ходех в залата само за релакс . Другата година по това време се надявам да бъда поне 5 кила отгоре и много релефен :)
06.09.08
10:23
bandi , браво не е зле
С гърба как си ?Раменете са зле ....гърба не толкова, има ширина но няма плътност :) като се има предвид че до сега никога не съм правил мъртва тяга е обяснимо . Тренирам сериозно от 1 год , преди това ходех в залата само за релакс . Другата година по това време се надявам да бъда поне 5 кила отгоре и много релефен :)
Това което си направил за една година е повече от добре , има хора които тренират от 5 години и не могат да направят и половина от това което си направил ти с тялото си .
Какви суплементи си приемал ? Натурален ли си или не ?
06.09.08
16:56
bandi , браво не е зле
С гърба как си ?
Раменете са зле ....гърба не толкова, има ширина но няма плътност :) като се има предвид че до сега никога не съм правил мъртва тяга е обяснимо . Тренирам сериозно от 1 год , преди това ходех в залата само за релакс . Другата година по това време се надявам да бъда поне 5 кила отгоре и много релефен :)
Това което си направил за една година е повече от добре , има хора които тренират от 5 години и не могат да направят и половина от това което си направил ти с тялото си .?
По принцип се занимавам с фитнес от 89-та година, съвсем аматьорски , от начало залата беше в общото мазе,
в което имаше два дъмбела и една щанга , по едно време почнах да ходя и в зала ....после 9 години си дадох почивка, когато започнах да ходя по-редовно (преди 4 години) -под редовно имам предвид 3 пъти седмично за по 50 мин. бях 76 кг. на 183 см :) от една година ходя 5 пъти седмично за по 2 ч .
Натурален ли си или не ?
Мразя да ме боцкат... :)
Но съм пил меки стероиди около 1месец , не се сещам как се казваха, от които нямаше кой знае какъв ефект, то и дозите бяха за деца според човека който ми ги препоръча...Просто исках да пробвам !
Какви суплементи си приемал ?
Какви ли не , пробвал съм почти всички нашумели добавки....ако тръгна да пиша няма да ми стигне страницата, мога да отделям значителни суми за това . Нямам време да се храня по-често и компенсирам със суплементи до колкото е възможно .
В момента съм към средата на трета опаковка HALODROL Liquigels и съм много доволен от постиженията :) пия протеин по 6-7 пъти на ден в доволни количества ....след като приключа с тях ще почивам един месец и започвам 3-AD и Hemadrol през първите 45 дни и след това MASS FX и HYPERDROL2 които напазарувах наскоро от silabg.com .От до сега изпитите протеини най-ми допадна 4 компонентния протеин на Уайдър (нямам никакви проблеми с корема от него) и казеина на Оптимум (за ноща)
@Никола
Много добри ръце!Трябва да поработиш върху гърдите още.Малко приоритет трябва да дадеш и на гърба, а както и задното рамо.И още 1 път казвам страхотни ръце. браво !:)
Мнението беше редактирано от RedWalker на 15.09.08 17:59.
благодаря. :)
гърба и гърдите принципно са ми приоритетни в новата програма ама задното рамо ше го оставя да расте покрай средното.
02.10.08
09:15
Emil_mlo бицепса не е зле , колко см. е , ако не е тайна ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 02.10.08 09:16.
02.10.08
09:30
Венци от Бургас, бравос, и ме възхищава това че не само не си вземал нищо, а че тея мускули си ги правил и без зала - с две гири в къщи.
Емо, веро е супер ръката братле... Бравос. Че и ми се вижда, че си се поизчистил...
Boby_ що си толко черен бе батка ? :)
Хехе, не съм черен, бял съм като пуканка, ама нямам статив, та апаратчето беше далечко и светкавицата не хвърля до мен. Освен това на фона на тия бели щори му се обърква експозицията. Трябваше да ги пооправя после снимките май, ама не ми се занимаваше. :-)
Emil_mlo бицепса не е зле , колко см. е , ако не е тайна ?
Мерси, като имаш в предвит, че не съм ги тренирал от 2 години. Тогава беше около 42см. студена ръка, сега ми е около 44см. Сега също не тренирам ръце, тренирам само трибой Лег, Клек и Тяга и от време на време малко помагащи упражнения.
А Дзвер, как да не изчистя човек и ти ядеш това, което аз ям и да живееш като мен и ти ще изчистиш. Но ще кача тази зима до 105 вероятно, и смятам ръката поне 46-7см да стане, въпреки че тренирам само за сила, масата не ме интересува.
04.10.08
09:47
Мерси, като имаш в предвит, че не съм ги тренирал от 2 години. Тогава беше около 42см. студена ръка, сега ми е около 44см.Сега също не тренирам ръце, тренирам само трибой Лег, Клек и Тяга и от време на време малко помагащи упражнения.
44 см. :) на снимка изглежда повече ;-) Колко си висок ?
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 04.10.08 09:48.
Мерси, като имаш в предвит, че не съм ги тренирал от 2 години. Тогава беше около 42см. студена ръка, сега ми е около 44см.Сега също не тренирам ръце, тренирам само трибой Лег, Клек и Тяга и от време на време малко помагащи упражнения.
44 см. :) на снимка изглежда повече ;-) Колко си висок ?
42см ми беше тогава, когато е правена снимката. 180см съм висок :coolhmm:
Emil_mlo, изглеждаш изчистен с добър релеф на ръката. Споменаваш йога, сподели мускулите пречат или помагат при нея?
Мерси, нещата с йогата са според целите ти. Аз нямам за цел да тренирам състезателна йога за да мога някакви супер сложни асани. Така, че на мен не ми пречат тренировките или покачването на мускулната маса. Единствено ако след тренировка директно отида на занимания, ние правим групови такива всяка седмица в сряда в културен дом „Красна Село” и след тренировка е малко трудно, защото се иска време да отпуснеш мускулите след 2-3 часа тежък трибой със загряване и т.н.
Аз не целя културистична мускулна маса и 50 ръка. А силовите тренировки дори според мен се вписват с Йогата, защото помагат за развитието на нервната система, получаваш по-добра връзка на съзнанието с мускула. При мен не съм си изгубил гъвкавостта, даже на против чувствам се супер. И според мен и от другата посока Йогата помага на тренировките. От една страна помага за по-бързото възстановяване, от друга те държи свеж в добро психическо състояние.
Много хора като чуят Йога и си представят само асани, упражнения. Но Йога е и това, Йога е и философия, включва в себе си няколко науки и подразделения. Повечето източни учения водят началото си от Йога. Наука за дишането, науката за храненето, Айруведа и т.н. Човек трудно може да научи и узнае толкова обширна материя. Но прилагането на дадено нещо от Йога в живота на човек помага за усъвършенстването във всяка една насока. Човек не може само да спи, да яде, да ходи на работа и да ходи да тренира, нужна е и някаква духовност, иначе е прекалено скучно.
Поздрави
Не всичко е в София братле! Не е център на вселената :) А и скоро ще си имаме нов национален стадион :) Не ме питай от де знам!
Колкото по темата - много добре изглеждаш така! Беше доста мазен на онези сбирки, сега си супер! Поддържай, хубава ръчица!
Boby_ браво, от какво се срамуваш ? окосмяването ? ти си мъж няма от какво да се срамуваш