Абе има си значение и организма...ако ти е бърз метаболизма и само мазничко да похапваш пак няма да качиш...аз лично влезнах в залата 62 сега съм 82…сиреч качил съм 20 кг. за пет години...някои го правят за 5 месеца...ама не и аз...Иначе мойта снимка е от началото на годината...
Момчета, което не става с ядене - става с повече ядене. Просто искам да Ви кажа, че метаболизма не е чак пък от такова значение. Да, важен е, но доста от Вас ми се струва че го използват като един вид оправдание за това, че не успяват да постигнат целите си. Просто трябва повече старание. С думите си не визирам никого конкретно, а говоря по принцип ;)
айде стига сме говорили за него.
като го видя ще го разпитам и ще ви кажа
ОК??
айде стига коментари вече по тоя въпрос
04.09.05
10:41
eddyy страхотна форма, евала ти правя. От колко време тренира? Дай и малко силови данни, а също така и размери.
аз чак сега му видях снимките , мда много добра форма ! и релефа много радва , точно в нещо такова се целя и аз , може би с малко повече обем . Дах=й повече инфо за тебе
04.09.05
14:57
DRECS :shock: как ще си кльощав бе.. :-))
Браво, а и за тия години направо ми събра очите....
04.09.05
14:57
Дрекс супер изглеждаш , ти си състезател , като цяло си постигнал много добра симетрия , мисля че само краката ти са леко поизостанали, но ти знаеш как да ги оправиш :) :wink:
успех и по-здрави 8) :)
DRECS ако си ти наистина какво повече можеш да желяеш ? това че не си 100 кила нищо не означава
04.09.05
23:13
кажете нещо за мен бе :) :) :)
05.09.05
12:36
[quote author=“marry jane:P”]кажете нещо за мен бе :) :) :)
готин си :-)) :P :wink:
05.09.05
15:38
много добре ейдос , но защо календара показва 2005 година? :D :D нали е от миналата година ? :roll: :roll:
по-здрави
Грешката е моя...снимката беше в папката ми със снимки от 2004 за това, сори...;)
05.09.05
17:40
Ами пичове кво да ви кажа тренирам от 2 години.Пил сам само протеин суроватъчен на нутрим 3 месеца и тва е друго не сам пил макар че сама ми предлагали много работи. Значи аз сам висок 175 см и на снимките сам 79 кг.Тренирам в къщи тоест между етажите 3 пъти седмично само със свободни тежести имам си сичко :лост за набиране,успоредка, лежанка която се повдига и такава с обратен наклон ,мечка ,скотова пейка ,римско столче,крив и 2 прави лоста гирички които мога да си ги направия от 2кг до 50 кг и тежести 130 кг по 2.5кг по 1.25кг по 5,10,20, кг и тн.Никога не сам обичал скрипците и машините (е тва си е мое мнение )
От Пловдив сам и от 1 година не сам стъпвал в фитнес зала, а си тренирам между етажите.Никви диети не сам спазвал и няма да спазвам ям квото ми се яде и когато ми се яде.Майка не ми дава да пия протеин така че и него вече не пия ами тва е за мен .
PS: Ако нямате нищо против мога да се включвам от време на време с някой пост, по някоя по интересна тема. :D
наистина Еди,страхотна физика имаш,явно и генетично ти е заложено,по това което пишеш,ами продължавай все така
05.09.05
19:47
Май ще ви дотегна но да кажа че сам на 18 години и за размерите (като за без химия и диета и почти без никви хранителни добавки )
значи за размерите ги давам в нормална състояние (не след тренировка)
бицепс-39
бедро-59
прасец-40
гръдна-110
талия-80
врат-41
предмишница-33
За силовите постижения просто нямам такива Не сам пробвал никога максимално колко мога да дигна.Примерно лег 10 повторения с 85 кг
гребане с щанга с 65 кг някаде 10 повторения клек 95 кг десятка
сгъване с щанга 45 кг десятака ,раменни преси с щанга пред гърди 70 кг десятка ,френско от лег 40 кг десятка.
Айде стига толкова сам се обяснявал.
NIYGod:))
Ако пак посмееш да се замажеш и да станеш тюлен, да си развалиш хубавата форма лично ще те набия :)))
Много се забалявах на снимките и на колоритното обяснение към тях:)
05.09.05
21:15
[quote author=“tigra”]NIYGod:))
Ако пак посмееш да се замажеш и да станеш тюлен, да си развалиш хубавата форма лично ще те набия :)))
Много се забалявах на снимките и на колоритното обяснение към тях:)
хехе :-))) радвам се че ти е харесало шоуто ;-)
NowIamYourGod,
на снимките от 2000г. тренирал ли си нещо преди това? Защото гърдите са ти супер ако не си тренирал нищо :)
05.09.05
21:35
[quote author=“murdera”]NowIamYourGod,
на снимките от 2000г. тренирал ли си нещо преди това? Защото гърдите са ти супер ако не си тренирал нищо :)
значи на снимките от 2000 година съм тренирал 1,5 година фитнес (ама несериозно с прекъсвания и без ядене) и 4 години таекуондо.
05.09.05
22:16
год а аз какво да кажа като снимката в най лошияти период може би никога няма да достигна такъв НИСЪК за мен процент мазнини ? просто съм ендоморф .... и шкембе винаги ще има...
освен ако няма пари за диета :lol: :lol: :lol:
NowIamYourGod браво,страшен си,живо доказателство,че с воля всичко се постига(имам приятели дето след 20 станаха дебелаци и ся само се оплакват че намат смъкване тея сланинки)
05.09.05
22:45
NowIamYourGod - супер си батка !
евала - давай в същия дух имаш потенциал !
само гледай да не замазваш :)
Относно дългия - личи си че е изрод :)
Цигането е добре - на чисто ли е ?
Снимките ти от 63кг период къртят ;)
Гърдите обаче са във форма дори и тогава !
Айде и продължавай с трена ,да няма след 5 години ,още 6 твои различни периода - трябва по сериозно мен ;)
NowIamYourGod eскра си ама що така бързо губиш кила не тренираш ли почиваш ли кво праиш
Мърдер-а има очевидна разлика добре е карай така
05.09.05
23:23
[quote author=“PROMPT”]Цигането е добре - на чисто ли е ?
винаги е твърдял че е на чисто и никога не съм му вярвал :-)) на циганин може ли да имаш вяра :-)) По една време имаше тяло на културист а с хляб и боб такъв се не става.. на всичко отгоре разправяше че изобщо неправи корем (освен като малак когато е тренирал бокс) а плочките му бяха просто жестоки.. абе послъгва малко пича кво да го прайш.. то отвътре му идва.. :-))
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]NowIamYourGod eскра си ама що така бързо губиш кила не тренираш ли почиваш ли кво праиш
Ми знам ли и аз.. предполагам защото последната година водя много заседнал живот.. само ядене без движение и тренировки и много надебелях, след това обаче като се ядосах на кво съм заприличал, при второто ми прекъсване на тренировките пък спрях да ям и за това така стопих..
А предишните години пък ми беше много бърз метаболизма.. тогава сприрах ли да тренирам веднага свалях по 15 килограма.. (дето после по половин година неможех да си ги върна..)
п.п. Друга причина да губя кила като спра тренировки е, че когато тренирам го правя адски тежко, аз леки тренировки нямам.. много мъча тялото и то бързо се раздува и наедрява за да отговори на стреса.. и като спра рязко тренировки то веднага се връща в нормалните си пропорции..
06.09.05
00:12
[quote author=“PROMPT”]Относно дългия - личи си че е изрод :)
повярвай ми изобщо не си личи... тази снимка е правена от едно момиче, аз дори съм я изрезвал щото той е една малка част от снимката.. тва което се вижда е нищо.. а и не е позйор.. казала му е вдигни си ръката и той вдигнал там нещо.. :-))
По принцип имаше уникален релеф съчетан с маса.. тъй като е стартирал от 29-30 ръчичка и всичко това е само с химия без никакво ядене и без абсолютно никакви добавки като протеини, аминокиселини и т.н... само химия ама яко и тялото почва да дефектира, раздува се в всички посоки :-))) приличаше на извънземен.. както си седи отпусната ръката му и трицепса така се вижда все едно я няма кожата.. бицепс и рамо също.. (главата на бицепса му, беше разделена на 2) Както и да е, било квото било, сега от 5 години не е тренирал и е като чавдарче.. ама така става с големите маняци, те или правят нещо до смърт или въобще не го правят... Хубаво е че српя щото ако не беше, нямаше да го има най-вероятно...
06.09.05
08:27
NowIamYourGod защо само аз неуспях да ти отворя снимките , пише ми че албума е личен , някаква парола да споделиш ако може:)
по-здрави
06.09.05
10:17
той си е написал в поста паролата е “bb-team” :)
06.09.05
11:05
[quote author=“mihail.kolev”]NowIamYourGod защо само аз неуспях да ти отворя снимките , пише ми че албума е личен , някаква парола да споделиш ако може:)
по-здрави
научи се да четеш между редовете ;-) :P
[quote author=“Don_Anton”]той си е написал в поста паролата е “bb-team” :)
06.09.05
11:21
[quote author=“JiVk0”]год а аз какво да кажа като снимката в най лошияти период може би никога няма да достигна такъв НИСЪК за мен процент мазнини ? просто съм ендоморф .... и шкембе винаги ще има...
освен ако няма пари за диета :lol: :lol: :lol:
кви пари бе пич ;-)
Спираш да ядеш след 5 следобед, нищо друго не ти трябва..
На закуска хапваш стабилно, на обяд ядеш до насита, следобед малко хапваш нещо към пет (ама малко) и после край спираш.. ама трябва да имаш воля.. Аз като бях надебелял (той организма нали знаеш чее както го свикнеш..) и имах зверски апетит.. като седна да ям, неможех да спра постоянно преяждах (а и бях свикнал да ям до 12 вечерта).. и после като реших че така не бива да правя и трябва да се слабее, просто както се хранех ставах от масата и тва е.. колкото и да ми е вкусно и още да ми се яде, стисках зъби и търпях :-)) Гадно е в началото ама се свиква.. :-)
06.09.05
15:00
e ДА но по тоя начин маса никога няма да натрупам :wink:
защото ти си го правел това , ноо преди това си имал достатъчно маса за да изчистиш докато аз я нямам ще си седя мазен още 2 3 години и тогава ще изчистя поне така смятах :oops:
06.09.05
16:43
[quote author=“JiVk0”]e ДА но по тоя начин маса никога няма да натрупам :wink:
защото ти си го правел това , ноо преди това си имал достатъчно маса за да изчистиш докато аз я нямам ще си седя мазен още 2 3 години и тогава ще изчистя поне така смятах :oops:
не се притеснявай, правиш ли аеробни упражниния??? Взимаш ли някакви фат бърнари? Абе няма невъзможни неща на този свят, всичко можеш да постигнеш, независимо от това каква структура си.. само трябва воля, едни от най-великите културисти са били с товоята структура... Дориян Уейтц също мисля че е ендоморф..
murdera, направо не мога да повярвам че и на 2те снимки си ти ! я дай малко повече инфо за тебе , кво си тренирал/ял/пил :)
btw: djgorgio-ASTOR - кога ще дадеш още снимки големи братко :)
офтопик
прави ми лошо впечатление , явно доста хора “зобят” и явно има ефект ама защо се прехласвате така по тях , както този приятеля на NowIamYourGod , не виждам за кво да го уважавам при условие че крайностите до които е стигал са били абсурдни и глупави ....Не искам да започвам пак спорове по тая тема , просто мисля че правим лоша услуга на хората , които тренират от скоро и които ще влязат тука и ще решат че трябва да се зоби ....
:) ами тренирам от средата на месец юни 2004…. почнах някъде от 35 ръка и 90кг.Добавки 2 пъти креатин на биогейм(2рата партида беше отврат) 1 път креатин немкси(не помня фирмата) и преди 1 месец и половина пих на biotech креатин.В момента съм на трибестан 4х250мг за ден,друго не съм пил.На снимката съм 80кг,а в момента съм качил до 85-86кг. 179см съм висок.119 гръб,40 ръка,66 бедро,талията я поомазних малко от 86 на 88 :( .Общо взето това е.
ааа да на 20г. съм.
доста кардио предполагам ? някакви фет бърнъри ?
и тоя трибестан за кво си го почвал изобщо... гледай къв напредък и без него имаш !
[quote author=“Zashev”]доста кардио предполагам ? някакви фет бърнъри ?
и тоя трибестан за кво си го почвал изобщо... гледай къв напредък и без него имаш !
ами намерих го по-изгодно трибестана и го почнах :) Иначе кардио съм правил ама не много.....много рязко свалих кила и отслабнах февруари месец от 88 до 80 за има-няма 1 месец(3 седмици болен на антибиотици).Фет бърнари....пих миналият септември на био гейм е-карнитин и имаше малък ефект,ама по Коледа пак качих кила :(.