Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

09.03.06
23:09

Да морфей доста добър трапец, това ми се струва най добрата ти генетична група

JI

10.03.06
07:46

браво мърфи  добри силови постижения наблегни на масата яко :)
само това 110 кг -12 пъти не се вързва към всичко ако ти е толкова клека наистина браво мНОго силен клек .

10.03.06
12:47

браво, морфей! продължавай все така.

P.S. Абе тия снимки от градската баня ли са ?  :D

IV

10.03.06
13:18

МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

10.03.06
13:57

[quote author=“ivaivalito”]МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

наистина не обърнах внимание на това ама пич ако това наистина е вярно мястото ти е леката атлетика според мен :wink:

10.03.06
14:05

[quote author=“ivaivalito”]МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

трябва да си бая на зор за такова постижение  :wink:

MO

10.03.06
14:47

[quote author=“SGK”][quote author=“ivaivalito”]МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

А за клека 110-12 няма да ви лъжа я :wink: Кракът ми е 61 съм и наскоро започнах да клякам сериозно и осещам още потенциал за клек
Мерси че забелязахте трапеца -той ми е  най-силната мускулна група
SGK не са от банята това е мястото кадето тренирам и пия :wink:
просто съм се омазал малко да изглеждам по-релефен :lol:
Според мен гърбът ми е много слаб още ама ще го товаря повече
А за уискито няма проблеми все аз съм на принципа ПИЙ ЕДИН ПЪТ В МЕСЕЦА АМА СЕ НАПИИ КАЧЕСТВЕНО с хубав алкохол всички празници започват в това мазе и свършват кадето дойде :twisted:
djgorgio-ASTOR разбирам че и ти тренираш в мазе у вас. Според мен това е доста (поне при мен)по-добре от фитнес защото няма досадници и превъзбудковци които да дразнят
И най-важното ще качвам още МНОГО ММ поне до 105 кила искам да ги отпоря :wink:

AL

10.03.06
16:59

я кажете каде да си кача 1 снимка да ме видите и мене.Въпреки че сам на 16 и не сам нищо кои знае какво

10.03.06
19:46

morphe,  шашав ген си батка  :D

Не е добре пропорцията, ама то с времето ще дойде.

гърба според мен трябва да ти е приоритет, както и ръцете. Като оставиш временно назад рамото.

Оправи и пресата, терякова в кухнятати иначе е добър  :lol:  :wink:

Помисли за лежанката и набиранията, техника и прецизни килограми си искат...

Айде нагъвай добре и успехи

П,П, А ако искаш нещо по6сериозно като ниво, мисли и за краката/

AL

10.03.06
22:09

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=472510 ето ме и мене

MO

10.03.06
22:11

[quote author=“morphey”][quote author=“SGK”][quote author=“ivaivalito”]МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

Всъшност искам да се извиня на ivaivalito и на другите това което съм написал е невероятна глупост и просто ме е срам като го прочетох НЕ СА 74 А 104!!!
и беше 9 клас сега ще е повече :cry: Още веднъж се извинявам за глупостта :oops:
Попринцип нямам навика да лъжа за неща свързани с тренировката ама тука нещо съм бил малко ‘’НЕТОЧЕН”” даже и не знам защо съм ги включил тия неща ама нищо
а 50 метра лятото ги бягах за 7.1 ама то сега съм 84 (а тогава бях 73 )та сега незнам дали под 10 ще спре хронометъра :roll:
tpd-добре е че си обективен с моите недостатъци
Казват че, “За един културист се съди по най-слабите му звена.”
1 и все пак на моята възраст не всеки има перфектни пропорций
Ръката да още не ми е развит Трицепса ,Гърба ми е нещо не е много развит :oops: въпреки че тягата ми е 90-10пъти хич не е много но аз я правя без колан и фитили и общо взето внимавам да не се хвърлям в “дълбоките води” а за корема ех тая зима качих бая килца и просто се отпусна талията сега е вече 84-84.5см ама до лятото ще я направя 82-83
Краката започнах да ги тренирам едва преди 5 месеца и още е трудно (тренирам в домашна обстановка и щангата трявба да ми я подават 2 човека пък то над 100 -аз днес направих 12 повторения (3 серия)с 110кг и усетих още потенциал дори съм сигурен че 120 ще клякам 12 пъти след 1 месец НО много трудно се подават големи кг-ми като си направя поставки тогава ще правя големи кила
А аз като клякам със 110 с колко ще правя на Лег преса???никога не съм пробвал
Лежанката ми нещо изостана ! аз преди бях 70 кг и пак вдигах 90-1 път и сега горе долу толкова :?  но получих наскоро и контузия на рамото...а набиранията е все пак за по-малко от година качих 14 кг от 70 на 84 и просто не мога да правя по 20 набирания още :wink:

11.03.06
21:43

[quote author=“morphey”][quote author=“morphey”][quote author=“SGK”][quote author=“ivaivalito”]МОРФЕЙ  аз ли не съм разбрал правилно или ти бягаш 600 метра за 74 секунди .

Всъшност искам да се извиня на ivaivalito и на другите това което съм написал е невероятна глупост и просто ме е срам като го прочетох НЕ СА 74 А 104!!!
и беше 9 клас сега ще е повече :cry: Още веднъж се извинявам за глупостта :oops:
Попринцип нямам навика да лъжа за неща свързани с тренировката ама тука нещо съм бил малко ‘’НЕТОЧЕН”” даже и не знам защо съм ги включил тия неща ама нищо
а 50 метра лятото ги бягах за 7.1 ама то сега съм 84 (а тогава бях 73 )та сега незнам дали под 10 ще спре хронометъра :roll:
tpd-добре е че си обективен с моите недостатъци
Казват че, “За един културист се съди по най-слабите му звена.”
1 и все пак на моята възраст не всеки има перфектни пропорций
Ръката да още не ми е развит Трицепса ,Гърба ми е нещо не е много развит :oops: въпреки че тягата ми е 90-10пъти хич не е много но аз я правя без колан и фитили и общо взето внимавам да не се хвърлям в “дълбоките води” а за корема ех тая зима качих бая килца и просто се отпусна талията сега е вече 84-84.5см ама до лятото ще я направя 82-83
Краката започнах да ги тренирам едва преди 5 месеца и още е трудно (тренирам в домашна обстановка и щангата трявба да ми я подават 2 човека пък то над 100 -аз днес направих 12 повторения (3 серия)с 110кг и усетих още потенциал дори съм сигурен че 120 ще клякам 12 пъти след 1 месец НО много трудно се подават големи кг-ми като си направя поставки тогава ще правя големи кила
А аз като клякам със 110 с колко ще правя на Лег преса???никога не съм пробвал
Лежанката ми нещо изостана ! аз преди бях 70 кг и пак вдигах 90-1 път и сега горе долу толкова :?  но получих наскоро и контузия на рамото...а набиранията е все пак за по-малко от година качих 14 кг от 70 на 84 и просто не мога да правя по 20 набирания още :wink:

Говориш с килограми, после за пропорции и т<н<.  А ББ не е силов трибой. Килограмите които казаш при упражнения са си сериозни, но целта ти доколкото ми се струва е повече визията.  Двете неща не се препокриват/поне по моите представи/, Така че обмисли го.

Успех!

П. П/ И оправи спринта, като тренираме със щанги да не трябва да сме флегми a ;)

MO

12.03.06
08:20

Идеята ми е че (поне по мое мнение) на тази възраст трябва да се качва ММ (е разбира се лятото се и поизчиства малко ) а това става с правилни и правилно изпълнени упражнения и респективно непрекъснато увеличаване не килограмите (интензивността си остава същата тренирам с 2.5 мин. почивка и права тренировка за около 1.10-15 мин +още 30 мин обличане събличане приказки и загрявка преди и след тренировка)
Мисълта ми е че не мога да се боря за хубави пропорции на този етап и затова чрез покачване не работните килограми се стремя и към увеличаване не ММ (НО не за сметка на правилното движение)Всики гони индивидуални цели моите са високи но с Воля и Постоянство съм решил да ги постигна
За спринта -като се постопли времето ще актуализирам резултата на 50 и 600 метра
преди тренирах бокс и бях доста бърз но сега съм занемарил бягането :?  За това сменям тренировката си (Виж раздел Тренировки -От 4 на 3 дневен сплит -)ще се радвам да си кажеш мнението за тази програма.

15.03.06
18:47

red, много солидно, здраво тяло. Направо ти завиждам, че си изглеждал толкова добре след 4-5 години пауза. Според мен или гена ти е много добър (приличаш ми на мезоморф, не ендоморф) или си тренирал яко преди да прекъснеш, а най-вероятно и двете заедно. Ще е интересно да покажеш нови снимки.

HomeBoy Recz, много як изглеждаш (както и в предишните си снимки), огромни ръце и гърди! Успех в борбата с талията! Надявам се да споделиш опит след месец-два. И моята цел в момента е да намаля талията и да стегна корема.

Madcap, нямаш снимки в цял ръст след започване на тренировките, които да създадат обща представа и без такива снимки е трудно да се коментира.

_pursuit_, снимките ти не се зареждат, може би този сървър не се вижда извън България?

MO

15.03.06
19:30

HomeBoy Recz
Определено си доста добре според мен.
Ръцете ти изглеждат поне 45 и повече на снимките а за 140 съм сигурен че до 2 седмици си гивдигнал :wink:
От колко години тренираш ех защо съм на 17 и мен ми се иска да съ м95 и да кача още 5 кила а не както сега още 25…........(до  110)

AN

15.03.06
20:16

[quote author=“morphey”]HomeBoy Recz
Ръцете ти изглеждат поне 45 и повече на снимките а за 140 съм сигурен че до 2 седмици си гивдигнал :wink:
От колко години тренираш ех защо съм на 17 и мен ми се иска да съ м95 и да кача още 5 кила а не както сега още 25…........(до  110)

аз на 17 бях 55 кила, много си добре даже  :wink:

HomeBoy Recz, къртиш мивки. Ако можеш да го поглъщап всичко това след трен. без да ти се разширява стомаха, тогава евала.

MO

15.03.06
21:32

[quote author=“Animal”][quote author=“morphey”]HomeBoy Recz

Прав си човек трябва да е доволен от това което има :)
Най-Важното е ЗДРАВЕТО пък мускулите идват с тренировки!

16.03.06
00:29

[quote author=“morphey”][quote author=“Animal”][quote author=“morphey”]HomeBoy Recz

Прав си човек трябва да е доволен от това което има :)
Най-Важното е ЗДРАВЕТО пък мускулите идват с тренировки!

Еххе,полека.на 17 да си 100 кила не е много добре.Многото килограми си имат и недостатъци.Натоварват повече сърцето,ставите,всичко.За човек с ръст 1.80 80-90 килограма чиста мускулна маса са достатъчно(поне аз виждам така нещата).
HomeBoy Recz - Наистина изглеждаш много добре.Доста си се постарал.При=одължавай в същия дух.
_pussuit_ - Също много добро тяло.Сега като изчистя 5 кила лятото и аз целя подобна визия.

HR

16.03.06
01:50

[quote author=“Animal”][quote author=“morphey”]HomeBoy Recz

HomeBoy Recz, къртиш мивки. Ако можеш да го поглъщап всичко това след трен. без да ти се разширява стомаха, тогава евала.

Animal, то май една от главните причини да не си харесвам талията е, че стомаха наистина ми е разтегнат, от малък съм много лаком и се тъпча да пръсване през два часа, това разбира се като и капак на мазнините дето са там:)
Но мерси на всички за коментарите. Някой попита от колко време тренирам.....отговорът е, сериозно БЕЗ СПИРАНЕ, от година и половина, иначе от около 3 години, (плюс 2-3 месеца) с две прекъсвания по 3-4 месеца
Мир

MO

16.03.06
14:35

Аз съм 1.88 затова трябва да съм повече от 90кг.
Иначе че натоварват сърцето и ставите си прав ,пък и има нещо друго аз виждам че повечето на моята възраст които са над 95кг. имат талия над 100 и са доста тлъсти
Но  има и друго :да не забравяме че мускулите са по-тежки от сланинките и затова един висок човек с мезоморфна или ендоморфна структура (в моя случай мезоморфна ) трябва да е по тежък.Но всичко идва с времето и с тренировките ,а не с оплакване и дърлене :wink: затова отивам да тренирам...
П.С.Кляканията с тежест са много добро упражнение -започнах ги преди 3-4 месеца сериозно де (може и по-малко ) и усещам много напредък в качването на ММ ,ако успея лятото да се задържа на 85кг ще е много добре и следващата зима наново и “100-те кила кацват на моите рамена” :wink:

16.03.06
15:33

я ме изкритикувайте и мен от малкото което се вижда от лошите снимки.Очаквам дори съвети да се откажа от фитнеса :D .Обещавам по хубави снимки след известно време,както и да замязам на човек :roll:

MO

16.03.06
16:04

Ръката ми харесва как си я развил -голяма е , за друго не мога да кажа защото снимките са много размазани
Колко см. ти е ръката в момента ?

16.03.06
16:12

не съм мерил,нямам тоя навик.Брат ми обаче пожела да я измери.41 е стегната,но не напомпана.

HE

16.03.06
16:18

Jay_C добре си, но наблегни на рамото, гърдите и предмишницата. Гърба не се вижда на снимките. Но като цяло изглеждаш доста добре. Продължавай в същия дух. Дай някъкви размери - височина, тегло, години, от колко време се занимаваш с бб?

16.03.06
16:30

хед хънтър,да ти кажа от 2001 се запалих,от 2002 карам по сериозно,но с големи паузи от 2-3 месеца.Нямам възможност заради работата и университета да я карам по сериозно.Най-много съм тренирал 6 месеца без прекъсване.175 см съм висок,на първата снимка съм може би 72 кг.В момента съм 78 някъде(опивам се да кача малко)Бедрото ми сега е 62 см,предмишницата е 36-37,гръдния ми кош е около 110 предполагам,направих снощи опит да го измеря ама ми трябваше помощ а,яма кой:)
Надявам сеслед около година,че ангажиментите ще намалеят и ще се отдам само на работа и спорт.Имам и по стари снимки които мога да пратя.В момента съм мазничък обаче и като позачистя малко след 2-3 месеца ще поста пак.Иначе мога да кача стари снимчици още.Между другото съм на 23 вече :cry: (одъртех и аз) :)

Поздрави

HE

16.03.06
16:41

Хахахах ти ли си одъртял аз съм на 26 вече  :( ! Аз се запалих по този спорт по-късно от теб към 2002 г. и от тогава тренирам с прекъсвания естествено. Ако имаш време погредни аз съм наслагал снимки в дма - три поста в темата на различни етапи от развитието ми. Сега снимки ще пусна чак лятото.

16.03.06
17:05

Аз съм ги гледал вече. :) Разликата ти между  първите и последните е доста  забележима.Бравос.

HE

16.03.06
17:07

Ами да се надяваме, че и тази година ще е така  :D

16.03.06
17:30

Дай Боже  :wink:

HE

17.03.06
09:38

Чукундур Браво! Ето едни наистина добри резултати! Вина ги се радвам когато видя толкова добре изглеждащи хора. Поздравления. Дай някъкви размери - височина, кг., ръка, гръб?

17.03.06
10:19

[quote author=“head_hunter”]Чукундур Браво! Ето едни наистина добри резултати! Вина ги се радвам когато видя толкова добре изглеждащи хора. Поздравления. Дай някъкви размери - височина, кг., ръка, гръб?

На тези снимки ръката ми е 39см., висок съм 1,73м., и бях в кат. до 70кг.(предния ден преди кантара бях 69,100кг.). Другите мерки не ги знам.

17.03.06
22:02

Чукундур Евала, прекрасна форма.Ако аз някой ден реша да чистя качествено ти ще ми бъдеш помощника (ако искаш де). Предстой ми след 4-5 месеца

17.03.06
22:14

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Чукундур Евала, прекрасна форма.Ако аз някой ден реша да чистя качествено ти ще ми бъдеш помощника (ако искаш де). Предстой ми след 4-5 месеца

Винаги съм бил готов да споделя знанията и опита си със всеки, ще се радвам да помогна. Забравих за спомена, че бях свалил 10кг. за това състезание за месец и половина.

17.03.06
22:55

И от мен браво, сериозен труд се вижда на тези снимки, заслужаваш си респекта.

Беше споменал, че сега не тренираш, ако имаш възможност и желание, ще съм ти благодарен да качиш сегашна твоя снимка. Любопитен съм да видя до колко може да се губи форма и за колко време. /Леко тъповато звучи, но все пак ме интересува./

Повдрави

17.03.06
23:31

Ами честно да ти кажа не ми се снима сега. Не е останало много за гледане. Ръката ми е 38см., а и на килограми не е останало много. Надявам се, че скоро пак ще имам възможност да тренирам.

OM

18.03.06
01:14

HomeBoy Recz, респект, много си напреднал от последния ти клип, на който съм те виждал  :D А не беше толкова отдавна  :lol: С музиката какво става, да не си я занемарил от много щанги  :wink:  ?

HR

18.03.06
18:41

[quote author=“Omni”]HomeBoy Recz, респект, много си напреднал от последния ти клип, на който съм те виждал  :D А не беше толкова отдавна  :lol: С музиката какво става, да не си я занемарил от много щанги  :wink:  ?

ха ха ха мерси братле :D да от много щанги така става, всичко зарязваш....не бе шегувам се, истината е че не сам се прибирал у дома от две години поради независещи от мен причини, за това не съм имал възможността да понапиша, и позапиша тва онова. Но вендага щом мога да се прибера ще се захвана на работа, че ръжда ме хваща 8)
респект

18.03.06
18:50

Чукундур,каза че си свалил 10кг за месесц и половина,колко ти беше ръката преди да свалиш тези 10кг ?

19.03.06
00:38

#ПеткоК - Много добре,дори не ти трябва да сваляш повече и така си в супер форма.Пусни и някоя снимчица на краката..

JI

19.03.06
00:45

петко к добра форма много добра .  Би ли си постнал диетата на лс или в коментарите .
А мисля че малко коще ти трябва да свалиш за да си по дефиниран .
И сякаш горните гърди бяха малко по назаде от останалите мускули.
Иначе супер форма .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1