13.04.06
17:24
Питона мачка, евала Питоне , гърба е мега добре , иначе за напредъка, има голям , относно галерията на петко к , спко , в скоро време и Питона ще пусне :)
по-здрави
ПС ако видя още един пост , кадето се твърди че добавките са химия, ще има санкции!Не променяйте смисъла на темата.
13.04.06
17:28
[quote author=“realityman”]Извинявам се много , обаче много го коментирахте Питона, а не знам как.
Аз лично виждам само една смика където е в гръб и до една врата.Това е , а другата му е стара от 2001 вероятно.Е, как преценихте, че е супер или пък някой казах противоположно.?Виж на Петко К галерията е друго нещо.там се вижда всяка мускулна група ясно и може да се коментира.Тук , освен гръба на питона и до някъде ръцете не виждам какво може да коментирате.
ПП:Да спомена все пак , че нищо лично не изразявам спрямо него, а само че за мен тази снимка не е достаъчна да се разбере прогреса му. :wink:
има и още снимки от преди месец - два, разгледай темата по-нагоре
13.04.06
21:52
Петко К много си се постарал с релефа. Много хубави снимки!
[quote author=“realityman”]Извинявам се много , обаче много го коментирахте Питона, а не знам как.
Аз лично виждам само една смика където е в гръб и до една врата.Това е , а другата му е стара от 2001 вероятно.Е, как преценихте, че е супер или пък някой казах противоположно.?Виж на Петко К галерията е друго нещо.там се вижда всяка мускулна група ясно и може да се коментира.Тук , освен гръба на питона и до някъде ръцете не виждам какво може да коментирате.
ПП:Да спомена все пак , че нищо лично не изразявам спрямо него, а само че за мен тази снимка не е достаъчна да се разбере прогреса му. :wink:
Снимки от 2001ва не съм пускал - просто тогава форум нямаше, както и нямах телефон с камера :lol:
Имам доста снимки пуснати по горе, а позите в гръб са от преди седмица! всички останли снимки до тук са от месец октомври насам! Затова се говори за прогрес, а не за застой! :P
Галерията на Петко К е невероятна, поздравления от МЕН! Скоро, след като станат 6 седмици от диетата ми и аз ще се наредя рамо до рамо с него на състезателната интернет сцена :)
След 2 месеца (малко късно ама ) и аз ще започна да чистя (от 84-85 кг) и ще гледам да пусна малко мои снимчици като се позачистя.Е,няма да изглеждам толкова голям ама важно е участието.
Питон,изцяло приветствам идеята за фото турнир,макар и вметната между другото... :)
Поздрави на всички.
14.04.06
10:36
[quote author=”Питона”][quote author=“realityman”]Извинявам се много , обаче много го коментирахте Питона, а не знам как.
Снимки от 2001ва не съм пускал - просто тогава форум нямаше, както и нямах телефон с камера :lol:
Имам доста снимки пуснати по горе, а позите в гръб са от преди седмица! всички останли снимки до тук са от месец октомври насам! Затова се говори за прогрес, а не за застой! :P
Галерията на Петко К е невероятна, поздравления от МЕН! Скоро, след като станат 6 седмици от диетата ми и аз ще се наредя рамо до рамо с него на състезателната интернет сцена :)
Ok, Питон мерси за отговора и Успех.
[quote author=“Jay_C”]
Питон,изцяло приветствам идеята за фото турнир,макар и вметната между другото... :)
Така казваха и други юначаги :lol:
Аз не я приветствам изобщо, просто искам да се сравнявам с упорити хора като Петко К, Чукундур, Тигра, Йода, Мишо Колев и всеки, който се придържа към натуралния начин на живот.
Pinturicchio, според мен триябва да си ошляйфаш диетата и да намалиш бързите въглихидрати, иначе ако тренираш добре с масата бързо ще напреднеш, ми се струва, важно е да не качваш много мазно същевременно.
Успех
Не бъди толкова краен с другите юзери !!! Всеки има право да постне снимка тук, ако ще и да е в 1 клас
Почистен следходящ СПАМ
ASTOR
Sparrow-Hawk - още си в началото,няма какво да се коментира,давай сериозно и много скоро ще имаш добри резултати.Имаш потенциал.
Pinturicchio - развиваш се пропорционално,това е добре.Ако свалиш мазнините ще имаш едно доста прилично тяло.
littleman - можеш да наблегнеш на краката.Имаш доста добър трапец,гледай да не прекалиш с развитието му,да не приличаш на заострен молив,освен ако не целиш такава физика де.
:)
Пърсуит,добър трицепс,за жалост друго не видях.Като цяло изглеждаш добре.
Успех :wink:
_pursuit_, добре е, прилично маса и релеф. Успех за напред.
littleman, според мен обърни внимание на гърдите и трицепса. Диета си требе...
Lancelot, мяйна направо изби рибата с тоя меч хахахаха :lol: В гърба имаш потенциал сякаш другото не се вижда.
Айде успехи
ее да е и аз _pursuit_ щях да пиша добре изглежда момчето!Може още малко да изчисти според мене!иначе е 6!
Lancelot: гръб и гърди!
Еиии помни беее, като слон :lol: Ако приемаш още критика—-> отпред си по добре от колкото отзад, ако съм аз ще наблегна на гърба + яко тяга и яко хапване. Хубаво е че имаш основата т.е личи ти че си спортувал. Мисля, че ако наблегнеш на ББ по сериозно можеш доста да си подобриш визията :) да не се засегнеш пак
murdera - бате единственото нещо което се вижда от снимката е че гърба ти е гърба ти е широк. Направи снимка с по добро качество...
Static-браво! Малко хора ако спрът със тренировките за толкова време би им се отразило така благоприятно. А ти въобще загуби ли нещо :lol: аиде и да почваш краката :P
16.04.06
00:09
благодаря за обективните мнения бих се радвал и на други такива за да знам точно върху какво да поработя и променя
Да, и аз така мисля. Гърдите, трицепса и предното рамо направо липсват. :? Това го разбирам и по тренировките, защото при гръб и крака имам постоянен напредък, но гърди, трицепс и рамо са ми в застой и изобщо там напредвам много трудно... и се чудя как наблегна на тях, но ще пусна тема за това където му е мястото.
За диетата, може да прозвучи смешно, но в момента съм леко отслабнал :). До преди няколко месеца бях 22% според таблицата, която беше пусната тук. Последните два месеца се храних много внимателно, пих по 3 литра течности на ден и сега съм не повече от 18% по същата таблица. Разбира се, ще продължавам да се опитвам да намалявам процента мазнини и след няколко месеца ще пусна пак снимки за сравнение с тези.
16.04.06
08:40
[quote author=“x_3_mar”]Ако приемаш още критика
приемам:)
гърба ми беше най-добрата мускулна група преди година - като спрях плуването....от тогава не съм го и гледал, нито тренирал сериозно и вчера като се снимах установих, че по него вече няма мускули :lol: ....по скоро са се прибрали :lol:
може би се дължи на това, че от два месеца си тренирам вкъщи, а за гръб нямах разнообразие от упражнения(докато не си купих скрипец)...от тягата ме сецваше кръста...може би с по-малко кг да я правя докато свикна...затова не я и правя...абе за тая една година гръб не съм тренирал, с мотива, че ми е добре развит;) Надявам се сега лесно да си го върна...
между другото не, че съм се навил нещо от критиките, но е време за тренировка гръб...аре аз потеглям :lol:
[quote author=“x_3_mar”]
Static-браво! Малко хора ако спрът със тренировките за толкова време би им се отразило така благоприятно. А ти въобще загуби ли нещо :lol: аиде и да почваш краката :P
загубих единствено повече от 2 години ценно време,но се радвам че не губя маса при спиране на тренировките,кондиция и сила да,но маса не,можеби е така защото не се доверявам на прословутите добавки и суплементи
23.04.06
15:23
baev, добро тяло;)
Да, и аз така мисля. Гърдите, трицепса и предното рамо направо липсват. :? Това го разбирам и по тренировките, защото при гръб и крака имам постоянен напредък, но гърди, трицепс и рамо са ми в застой и изобщо там напредвам много трудно... и се чудя как наблегна на тях, но ще пусна тема за това където му е мястото.
Тука други може да не се съгласят, обаче аз те съветвам рамо изобщо да не правиш. Нищо чидно и да ти се получава заради него претрениране на гърди и трицепс /честосрещано явление е според мен/ Та не го прави за известно време и си огледай тренировката за гърди и трицепс как са да няма грешки там.
———————————————————————
murdera, добре е гърба.
А снимкта ти направо кърти: осветление ала ‘Досиетата Х’ в комбинация баровски червени гащи... на Бъгс Бънита ли са на какво са там хаха :lol:
Айде успех на всички
:lol:
25.04.06
14:44
Напълно съгласен :wink:
имаш страхотно тяло-и маса и релеф :!: Евала ти!
П.С. Имам същите ръкавици :)
25.04.06
17:35
имаш страхотно тяло-и маса и релеф :!: Евала ти!
П.С. Имам същите ръкавици :)
Лука Брази излищно еда те хваля - другите са повече от прави. Браво за постигнатото. кажи колко си висок?
Благодаря много за мненията,доста време се чудих дали да ги пусна тъй като съм имал и по добри периоди а съм и доста самокритичен.На снимките съм м/у 90 и 95 кила ,висок съм 177 ,има периоди през които съм достигал и 105кг но тогава е било за сметка на качеството.
04.05.06
15:07
Питона е достигнал много добър релеф , а се очаква да го доподобри, има масивна мускулатура, краката са му супер , направо .... аз лично много се радвам , че има такива хора като него, които да показват , че натуралните билдъри могат да изглеждат почити като състезателите, които са рекламни лица на фармацефтичните компании по цял свят :)
Още един път , евала Питоне, само така, мачкай и не прощавай ;)
по-здрави
[quote author=“mihail.kolev”]Питона е достигнал много добър релеф , а се очаква да го доподобри, има масивна мускулатура, краката са му супер , направо .... аз лично много се радвам , че има такива хора като него, които да показват , че натуралните билдъри могат да изглеждат почити като състезателите, които са рекламни лица на фармацефтичните компании по цял свят :)
Още един път , евала Питоне, само така, мачкай и не прощавай ;)
по-здрави
Едва ли има какво да добавя...
РЕСПЕКТ!
04.05.06
23:37
и аз съм към групата.А да питам Питона ти нали щеше да се пускаш на състезание какво стана
05.05.06
00:44
Браво на Питона, най се възхищавам на отдадеността и дисциплината, аз на диета 4 седмици не мога. Изглеждаш отлично, и си личи че 2 дена си без въглехидрати-няма я тази плътност и напомпаност като в предишните ти снимки, но като ще чисти човек, не може да не изглежа по-плосък от когато си папка въглехидратчета.
Любопитно ми е, спорат ли ти тренировките в дните когато си без никви или ограничени въглехидрати, или се чувствш зле и слаб???? Аз примерно ако не хапна някъв плод преди тренировка или изобщо някви бързо-разграждащи се въглехидрати, тренировката хич не спори.
Поздрави
Браво на lukabrazy много е постигнал.
И едно голямо браво на Питона. искам да питам колко е прасеца, щото краката са много добре.
Nask0`, за 14 год, си си направо супер. Аз като бях на 13-14 си бях яко Усвиенцим.
Малко раменете ти са теснички визуално сякаш. Но ако тренираш правилно ще може да ги разшириш и да подобриш стойката. Моя съвет е да не се звериш на прекалено големи за теб тежести. Фитнеса не е като силовия трибой. :wink:
[quote author=“topDevil”]Браво на lukabrazy много е постигнал.
И едно голямо браво на Питона. искам да питам колко е прасеца, щото краката са много добре.
44 см прасец, бедро 64 см
когато съм заредил с въглехидрати и съм махнал космите от краката си, изглеждат по - големи :lol:
08.05.06
15:00
Хехе екстра си бе :wink:
И аз почнах да си махам космите по краката и прасеца почна нещо да ми се струва изтънял :lol: (36.5см)
Сега нямам търпение да изникне новата партида косми че да ми изглежда по дебел...ХахахХАХА :lol:
08.05.06
21:08
nova, браво че си упорит...Продължавай в същия дух...Колко кила си свали за тази една година? Доста ми се струват
26 кг. сланина. :wink: Сега тренирам за маса, като внимавам много да не се омазня. Става трудно и бавно, но предпочитам така.
Ще гоня Питона, с изключение на краката 8)
Сега съм 180 см., 68 кг. по сметките на калкулаторите 13-15% мазнини. 24 год.
09.05.06
10:47
нова питона няма да го стигнеш ;) колкото до краката му са страшни незнам ко не ти харесват , колкото до епоц мн доб1р прогрес гърба е мн мн добре гърдите не са зле , добре са а и процента мазнини ти е нисък
комтар оправи рамото и ръцете ... те са доста несаразмерни сравнение с гърба и гърдите ... пробваш по 2 упр за трицепс и 2 за бицепс с 3 серии по 6 повторения мн мн тежко .
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече