Коремче

14.01.08
10:40

Здравейте.Моят проблем е малко необичаен.На 17 години съм,155см,45кг.Може да се каже,че имам слабо тяло,но корема ми е несъръзмерен с него!Колкото и малко количество храна да поема той си стои като подут.От горе-долу 1-2 години е така.Няма много мазнини,просто е някакси разширен.Пробвала съм да правя коремни преси и други упражнения,имам мускули,но корема си стои голям.Незнам какво да правя,за да стане стегнат и малко по-прибран!
п.с.Във всяка диета се казва,че трябва да се пият много течности,а при мен с тях постигам обратен ефект-колкото повече вода пия,толкова повече ми се разширява корема.
Дано ми дадете някакъв съвет.Благодаря!

MO

14.01.08
20:01

еми според мен, разширен стомах - вакуумки е твоето решение

14.01.08
20:44

А какво точно представляват те? :)

14.01.08
21:26

Значи това може да е или от водна задръжка или просто от разширен стомах, както ти казаха...
Ако е водна задръжка, единствения начин е да намалиш солта и да пиеш много вода... също ако това само по себе си не помага взимай Дехидратин Нео, но за да има ефект трябва да пиеш вода, няма как... Също газираното бива да намалиш, ако пиеш.

Ако е разширен стомах, вакумките са решението. http://www.bodybuilding.com/fun/2002/stomachvac.wmv (свали клипчето тук се показва изпълнението.

15.01.08
08:44

Ами не пия газирани напитки,ще пробвам с Дехидратин Нео,дано да се получи!А аз мислех да си взимам Л карнитин!хаха Благодаря!

15.01.08
11:43

Колкото и малко количество храна да поема той си стои като подут.От горе-долу 1-2 години е така.Няма много мазнини,просто е някакси разширен.Пробвала съм да правя коремни преси и други упражнения,имам мускули,но корема си стои голям

Много вероятно подуването да е в резултата на някакви храносмилателни проблеми: гастрит или колит.
Ако са начална фаза почти не дават други смущения. Обикновено се получава подуване и “твърд” стомах при консумация на храни богати на целулоза: зеле, моркови, зелени салати, овесени ядки и т.н.
Друга възможна причина е променена микробиологична среда в червата. Симптомите са подобни.
При теб има ли засилено подуване при прием на различни видове храни?

15.01.08
20:35

Не съм забелязала корема ми да е твърд,по-скоро е доста мек.
И да,имам подуване,но независимо от вида на храната,най-вече от течностите се подува.Стои ми като на бременна жена!А ръцете и краката са ми слаби.А ако не ям и пия абсолютно нищо 2-3 дни става много слабичък!Но немога просто да гладувам,искам като се нахраня да не изглежда така! :(

Мнението беше редактирано от assia на 15.01.08 20:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1