NETRITION.COM

Темата е заключена.

21.02.08
15:19

Здравейте, днес си получих пратката от Netrition.com Отнело им е 5 работни дни за да дойде, наистина впечатляващо... Но шплучих я в чувал в пощата а вътре сякаш беше гръмнала бомба... Съжелявам че нямах камера да снимам просто всички кутии които поръчах бяха обгорели анимал стака се беше пръснал направо. Всичко беше изгоряло а хапчетата са си добре ама бяха по дъното на чувала, като изключим някои от хапчетата, които са били капсули и са се запалили... Някой може ли да ми каже причината за това нещо? От какво може да стане...

Благодаря Ви.

Темата беше редактирана от emzo на 19.03.08 11:14.

Такова чудо чувам за първи път!!! Пратките ми винаги пристигат в кашон, а не в чувал и всичко си е наред. Тия въпроси ще е добре да ги отправиш към пощенските служители, защото вината едва ли е в Netrition.

21.02.08
15:26

Не мога да ти кажа каква е причината, но ще те посъветвам да си потърсиш правата и в най-лошия случай да си поискаш парите.

21.02.08
17:23

Винаги идват с чувал при мен( освен най мъничкия)  . Чувала е затворен със свинска опашчица и на него има обозначения на немски , а вътре в чувала кашонче облепено хубаво с тиксо . Ако на митницата са ти го отварали току виж се изгаврили ...

21.02.08
17:26

казано от GH0$T на 21.02.08, 17:23:

Винаги идват с чувал при мен( освен най мъничкия)  . Чувала е затворен със свинска опашчица и на него има обозначения на немски , а вътре в чувала кашонче облепено хубаво с тиксо . Ако на митницата са ти го отварали току виж се изгаврили ...

И при мен винаги е било така, а и най-вероятно както казвап в митницата да са се гаврили ... Шанс :)

Е, ебати гаврата ще да е било. На мене ми звучи, като да са хвърляли пиратки вътре!

Валентин Иванов

21.02.08
19:44

Да не си поръчал NO- XPLODE?:))))))))))))))))

JO

21.02.08
20:57

казано от dj_fisher на 21.02.08, 15:19:

Здравейте, днес си получих пратката от Netrition.com Отнело им е 5 работни дни за да дойде, наистина впечатляващо... Но шплучих я в чувал в пощата а вътре сякаш беше гръмнала бомба... Съжелявам че нямах камера да снимам просто всички кутии които поръчах бяха обгорели анимал стака се беше пръснал направо. Всичко беше изгоряло а хапчетата са си добре ама бяха по дъното на чувала, като изключим някои от хапчетата, които са били капсули и са се запалили... Някой може ли да ми каже причината за това нещо? От какво може да стане...

Благодаря Ви.

ХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАхАхАХАХАХАХХАХАХХАХХАхахахахХАХХАХАхаххахахаххХХХААААХАхаХАхаХАхаХАхаХАхаХА
хАхАхАхАхАхАхАхххххххааааааааааХХХХХХХХААААААААх-а-х-ахахахах——-ххх——ааааа !!!!!!
супер смешно звучи както си го разказал  :lol:  Нищо лично. И аз съм на мнение, че са се гаврили изметите от митницата.

19.03.08
10:57

хаха ем сигурно са се гаврили няко капсули бяха изгоряли ама другите ставаха ... даже по-голямата част ставаха и тея ми върнаха парите от Netrition.com след като видяха какво е станало на снимките (след това запазих опаковките и ги снимах) че сега съм даже с няколко опаковки напред ;)

ето снимки на 1 опаковка другите ме домързя да ги кача ;):
http://dekataaa.hit.bg/Animal%20Pump%20pic%201.JPG
http://dekataaa.hit.bg/Animal%20Pump%20pic%202.JPG

Мнението беше редактирано от dj_fisher на 19.03.08 11:04.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1